437

Анонимен

преди 11 години

Вече девет годиниминаха от жестокотоубийство на моя найдобър приятелт ТодорЧакъра и никой нежелае да каже истината.Тогава ще якажа аз защото ниеисториците/аз сезанимавам с история/приемаме фактитетакива каквито са в действителност а ощене продиктувани отуправляващатавласт.Тодор Чакъра небеше терорист кактотвърди бившия генералБорисов.Не.Той можеда е извършил някоидребни престъпленияно това не е повод дабъде убит.Всъщност защо го убиха?Причината еполитическа тойимаше доказателстваза корупцията ивсички мръсни дела които стават всистемата на МВР.Товаподтикна БорисовСакскобурготски иПетканов да го убиятбез съд и присъда по най жестокия начинчрез гранати.Кажи миБорисов кой друг сипозволи да стреля сгранати и то по човеккойто е жив?Какво се перчиш че койтостреля по полицаитакава ще е съдбатаму?Това са жалкиоправдания за коитоти се захващаш както удавник засламка.Щом викаш чее стрелял с автоматзащо не го показа в"Всяка неделя"?Защото автомат няма това е поредното тиоправдание относнослучая.Ще миразправяш глупости чеминирал районавярвайки на един пияница. Хора Чакъране е терорист и опасенпрестъпник а жертвана хора които саспособни на всичко дазаличат нечестните дела които савършили на тяхнатасъвест лежи тежкоубийство и то безпричина.Дано един денима правосъдие и всички те да получатзаслуженотоси.Дълбок поклонпред паметта ти чичоТошо.Илко

436

Анонимен

преди 11 години

Аз имам три апартамента и четири къщи-останали от моите роднини,ние говорим за хотели,за жилищни територии,комплекси-където се изпраха парите на нашата и чужди мафии.Ставате смешни и жалки за шестях апартамента,а Европа ни се хили за Парламентарист архонт-то май в света те такова чудо нЕма.Ако има някъде дайте линк за да се просветя.

435

Анонимен

преди 11 години

Като му чета изявите си викам-пази ни господи от архонти,от враговете си сами ще се пазим!

434

Анонимен

преди 11 години

Архонта-нали е божи човек-не трябва ли да е възпитан,смирен,богоизбран и бого обичлив човек,какви са тия викове,какво е това поведение на шкембеджия от Азиатския пазар на някоя арабска столица,какви са тия обиди в стил тетка,която мие входове на блокове воняща на *** и чесън...И това същество излязло от сайтовете за мутри от ЮТУБ иска да е лидер и да повежда народа-е трябва да е седнал на дебел портфейл,за да му се сбъднат мечтите-плаща излизат масите на митинги.

433

Анонимен

преди 11 години

Отечествено фротовци ли-къде бяха когато в БГ се крадеше на поразия-когато Брюксел ни посочи и каза-вие крадете и не осъждате бандите си,вие нямате политически структури в градовете,а там до червените кметове са застанали бандити,които източват пари на европейският данъкоплатец,Новоизлюпеният архонт-да обясни първо наличието на милионите си и да покаже данъчните декларации,да видим какво е плащал.

432

СЧУПИ ОКОВИТЕ

преди 11 години

Изхвърли Бинев, Минев, Борисов, Златев и всички мутри !

431

НФСБ

преди 11 години

Зад трудовата и партийната биография на ГЕРБ-аджии прозира дългата ръка на майката-столетница.

430

НФСБ

преди 11 години

само те!

429

Анонимен

преди 11 години

Естествено, че гражданският протест за цените беше много по-рехав. Простата причина е, че архонт Бинев има парички да си плаща на протестантите.

428

Beni

преди 11 години

Тук се питат защо тази статия седи повече от 13 ч ? Ами защото от ГЕРБ и ДАНС искат да измерят колко е народната любов към управниците ни ! Ще ми се НФСБ да се разграничат от Слави Бинев бандит е и е клонинг на статуквото ! За тези които пишат за личното стимулиране нека кажа че до този момент ни управляват клонинги на БКП каквито са и ГЕРБ за момента се лансира новият клонинг Меглена Кунева - Пръмова . Лично на мен ми писна и ще гласувам за НФСБ на сантиметър не са мръднали от позицията си

427

дзвер

преди 11 години

Автор: idealist Категория: Политика /...Щастливият собственик на 6 апартамента Цв.Цв. тези дни дал подробни указания на младите активисти на ГЕРБ как да се готвят за предстоящите избори. Той посъветвал младите хора да бъдат по-активни във форумите, да се изказват по всички теми и да дават своята позиция. След успешно приключилото окупиране на почти всички печатни и електронни медии у нас, сега стратезите на ГЕРБ явно са насочили усилията си към овладяването и на интернет пространството. Те много добре осъзнават, че само с пълно промиване на мозъците на избирателите могат да се надяват да спечелят предстоящите избори. Както и с изпитаните похвати за сплашване, пазаруване на гласове и подмяна на реалния вот на българите, разбира се.

426

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 533А какво прави един пожарникар начело на държавата?

425

Анонимен

преди 11 години

544,навремето всички бяхме комсомолци и комунисти,ама някои бяха най-бачкаха в политическата полиция-част от тях застанаха на Твекраните за да ни казват кое е добро и кое лошо,голяма част от тях овладяха по необесним начин милиони в икономически и финансови активи,трети седнаха начело на банки и ги фалираха-обирайки собствения си народ,за 20 години издънките,остатъците от червената върхушка съсипа Държавата си и обрули нарида си-ей за това обичам БГ червени кхмери,които натвориха по вече зарар.

424

Анонимен

преди 11 години

Бинев,рИве,рита,света ще продере за да може да бръкне в касата с Евросубсидиите,ама ъ,ъ,ъ,Той си мислеше,че като отиде в Европарламента бай *** ще си направи схемичките и ще му напълнят кацичката,ама щом плаща на хора да протестират-не му се е случило....В Европа такива,като него от затвора не излизат-ние в Европарламента си го изпратихме...ама *** народ сме.

423

винету

преди 11 години

много абдали има още у таз държава

422

Анонимен

преди 11 години

533-я опиши като как така Слави Бинев натрупа милионите и като как така пък това обстоятелство в теб не буди недоразумение,а това,че един 23 годишен млад човек ЦЦ работил в информационни технологии,на гърба на еди какво си,защото да работиш в полицейски структури не е подсъдимо,но да натрупаш необясними милиони,навсякъде търкат наровете-някъде до живот.А в по ново време си купи някаква титла измислена-направи си сметка за какъв измислен човек става дума.

421

Спонги

преди 11 години

До НаблюдателДа бе, да. Толкова се интересуваше, че нареди да излети правителствения самолет в момент, когато група ученици излитаха за морето. Чартърния Як беше спрян, заби се в дигата на р.Искър и всички загинаха.

420

Анонимен

преди 11 години

тоя *** народ е одупен за поредния майстор в случая архонт. Ама че тъпо племе

419

Мъдрец

преди 11 години

СРЕД НАРОД ОТ КРАТУНИ...ТИКВАТА МОЖЕ ДА БЪДЕ ГЕНЕРАЛ, КМЕТ, ПРЕМИЕР И ГОСПОД ДОРИ.

418

Спонги

преди 11 години

До Анонимен 533Разнасял е папките. Трябвало е да се тича по стълбите, защото компютрите са били на три етажа, а скоростта им зависела от тези които са пренасяли информацията.