250

Анонимен

преди 11 години

Сърбите на следващите избори ще драпат за ЕС, такъв им е манталитета. "Специалистите" по Сърбия нека поне да са живяли там, преди да парадират за "сведущи" по казуса.

249

турчин

преди 11 години

Сърбия може да не е за ЕС, не и и трябва. Поради простата причина, че сърбите си имат достойнство.

248

Анонимен

преди 11 години

Гей парадите са бутафория, каквато са и всички останали паради. И като има гей парад кво, ще се изп...раси ли този сърбин? От кво го е шубе е въпроса? Дреме ми за гей парадите.

247

Анонимен

преди 11 години

Не е ли редно, когато се прави гей парад, преди него и около него да вървят хора носейки табели с надпис - 16+

246

Анонимен

преди 11 години

Де факто сърбина казва, имаме си гейове, обаче не искаме да се издаваме мухахахаха

245

Анонимен

преди 11 години

ЕВАЛА, ДРУЖЕ!

244

Анонимен

преди 11 години

сърбия въобще не е за ес

243

Анонимен

преди 11 години

сърбите май са умни хора

242

Анонимен

преди 11 години

Не знам как един гей парад ще даде преференции на някого и ще го накара да се откаже да има деца. Явно ти като математик имаш някаква по-особена логика. Аз като националист предпочитам да се размножават само тези, които имат възможности и вътрешна потребност. По-добре малко, но качествени хора.

241

Пидирасииии...

преди 11 години

Гащите свалис,стойка Г заемис и се надупис!С х*й напред!Стисни г*з и води в плен...

240

математик

преди 11 години

Меко казано, цинично е при една топяща се нация, в една обезлюдяваща се от българи България всеки ден да се развява някакъв цветно-розов байряк на аналното безплодие. Разбира се, че не ме интересувате и стига с тоя фалшив плач, видите ли, *** в Америка ги бият. Живейте си живота както го разбирате. Аз си мисля за съдбата на народа и българската кръв.

239

do 262

преди 11 години

вижте в самото сърце на модерния либерализъм е отрицанието на всички сталинистки и хитлеристки идеи,специално Хитлер е изпратил огромен номер хомосексуалисти в концлагери (което е абсолюютно недопустимо и отвратително престъпление),но определено според мен основният стимул за толерантността към хомосексуалните и бисексуалните и транссексуалните и травестите е точно противопоставянето и негирането на хитлеристките идеи,защото вие сами виждате,че църквата е против всякакви такива неща.

238

Анонимен

преди 11 години

Е, не са дупедавци като нашите и знаят какво искат. Прав е, колкото и да го плюят. Имаме хуманно отношение към обратните, искаме и те да се съобразяват с нас! Парадите на практика са демонстрация на лош вкус, пошлост и не постигат нищо, освен създаване на негативно отношение и разединяване на обществото. Всъщност, те за това и се правят.

237

Анонимен

преди 11 години

онзи растящ процент от хетеросексуални, които поради преференции и стимули от умишлени политики, преминават на другия бряг и естествения прираст на населението рязко намалява. Така изчезват народите.------------------- 1. Защо е нужно да си увеличаваме населението с потомци на такива, които си дават Г3 за преференции 2. Толкова голям процент лиса, та да изчезне нацията от това? 3. Аз не съм гей, но искам да има парад и да гледам сеир, ще дойдеш ли да ме набиеш за това?

236

Шоп

преди 11 години

Не видях къде Ивица Дачич казва "Майната му..."? Може ли да цитирате оригиналното изказване, някои разбираме сръбски език?

235

до 263

преди 11 години

А как ще обясниш толерантността на французи,испанци,шведи и норвежци...Със сталин ли?

234

до 260

преди 11 години

Ако има някакво "преминаване на другия бряг" това би било фалшиво преминаване,защото никой не може да си сменя сексуалната ориентация,или да си я избира.

233

do 259

преди 11 години

Защото в Германия са много обременени от нацисткото си минало и са го обявили за абсолютно грешно,представи си,че отношението им към идеите на Хитлер е все едно като нашето отношение към идеите на Османската империя и те в лицето на хомосексуалистите виждат просто едни противници на Хитлер,едни борци против Хитлер и оттам идва толерирането,това е,чисто и просто,сега искат да си прекръстят всички улици ,които са кръстени на Хинденбург,защото е бил президент когато Хитлер е бил на власт

232

Анонимен

преди 11 години

Не го слушайте тоя гуретчия...Това е един наглец...

231

до 252

преди 11 години

Точно в училище *** и по същите тия улици дъни чалга..ама си *** ,та сам не знаеш колко