319

ккк

преди 11 години

А тъпата туркиня, не искаме ли да благодарим на турците, че 500 години са "присъствали" на наша територия? Да вземе да се скрие някъде, най-добре в турско и да млъкне. Браво на Игнатов, един път от ГЕРБ да реагират адекватно и да защитят българското!

318

Mariana

преди 11 години

Izviniavam se za loshiat balgarski , shte opitam c latiniza.Ne jiveia v Balgaria I kato pishete imenata na partiite ne gi znaia koi za kakvo se bori. Imam niakoi linkove na *** ,ne moga da gi svarja c glasuvaneto. Izplashix se kato bias v Balgaria a Edin Franzyzin kaza ,balgarite triabva da negodyvat !!! Zatova napisax "bravo na balgarskite maiki"triabva da negodyvat I sreshty vdigane zenithe na xliaba? Kakav tsinizam e da kajesh, zenata na xliaba e nai nisak tyk,

317

мими

преди 11 години

дори и човек да не е чел доклада цялостното впечатление, което създава тази леля е на противно, нагло същество и има наглостта да обвинява, че е избрана за жертва, заради етническата си принадлежност? писмото и е смешно и жалко и тя само се излага.

316

Кърджалиец

преди 11 години

Бъдещето е по важно от миналото.Който гради въху омраза не постига нищо. Чалга обществото има нужда от омраза за да се развива, има нужда от завист за да парадира. А смейните ценности не само в учебника по литература.Това са разговорите на трапезата в семейството много още децата да са стигнали до урока за учебника по литература.Не си учете децата да мразят , един ще намразят вас самите.

315

доктор Менгеле

преди 11 години

Дайте ми всички от Комисията...

314

Варлик Вергизи

преди 11 години

Да се организира Процес срещу съставителите на доклада и се приложи прословутия параграф 301 от турската Конституция, адаптиран към наши условия! Това значи смъртно наказание за Държавна измяна и Обида на нацията. Ха, да видя тогава усмивката на кадъната!

313

кorleone

преди 11 години

Всички които са против мутрата са прави...

312

до 350

преди 11 години

Излезе информация, че "Сорос" е поръчал изследването, но бързо се потули и повече не се споменава.

311

хаха

преди 11 години

жената много добре се е изразила и е вкарала в *** *** министъра......

310

TR

преди 11 години

Етническото противопоставяне беше измислено от бай ви Тошо през 1980-а, за да си подсили падащия режим

309

реалист

преди 11 години

КЗД има сайт. Докладът е качен там. Никой не го е чел, а коментират. Кой го е поръчал тоя доклад, кой го е платил. Кога са излезли резултатите и министърът не знае ли за какво става въпрос. Едва след като някой провокативно написа в медиите, че ще махат Ботев, тогава Игнатов реагира и то неадекватно. Лесно е да съдим, но нека видим всички факти.

308

Орхан без Памук

преди 11 години

Много свестен се правиш, бе ! То такива между вас няма.

307

турчин-земеделец

преди 11 години

Защо разлайвате кучетата, бе братя? Българите ни уважават, толерантни са, дават ни субсидии, власт и всички човешки права! Дори в Турция няма да ни уважават повече! Работете за успеха на хубавата ни Родина, какви са тези провокации? Дори ДПС не ни трябва вече!

306

Орхан Памук

преди 11 години

Налбант си играе с огъня, като Херострат! Като гледам е доста в добро здраве и закръглена, какво скача срещу тези, които я хранят и са и гласували престиж? Типично турска история, навсякъде ние, турците, сме капсулирани и обладани от фалшив турски шовинизъм! И логично навсякъде местните хора ни мразят! Трябва да си сменим "турския" чип и да бъдем хора!

305

света Мукадеса

преди 11 години

Ау, министърът на България дръзнал да се противопостави на "света Мукадеса" Тая защо не каже колко пари е взела. Не е ли попълвала данъчна декларация. ЗНачи нас ще ни санкционират за всяка стотинка, а тя се натъпкала с милиони без да ги декларираКак пък се извъдиха такива експерти - и тя и кемал еюп и доган. Пиша ги с малка буква, защото не ги уважавам. Не са имена , а прозвища - синоним на крадци и мошенници

304

akud

преди 11 години

до кога ще позволяваме да влизат в парламента нагли *** като тези от дпс

303

министър Игнатов

преди 11 години

Пелтеченето на госпожата е жалко. Добре хранена и комфортно обгрижвана, г-жа Налбант дръзна да прекроява историята, вместо да работи професионално в ресора си. Доста такива мекерета има за изхвърляне от институциите. Не чакайте отговор от мен, аз ще пратя тези "интелектуални мъдрости" в прокуратура и ДАНС, а за авторите остава да чакат справедливост! Надявам се юриспруденцията ни да е по-милостива от турската, защото в турската има един опасен текст от Конституцията за обида на нацията...

302

Анонимен

преди 11 години

Ако е националната сигурност, трябва да знаете, че първото условие за нея е толерантното общество.============мукадес,ти ,какво ? заплашваш с етнически мир ли? на доган номерата? що не ходиш да мируваш в турция? защото там си никоя !

301

ЦИК да се смени

преди 11 години

Безродницата Мукадеса не може да разбере Левски и Ботев и тръгнала да цензурира ВазовТръгнала да фалшифицира историята на БългарияЗащо в смесените райони забраняват да се говори на българскиЦецо защо не се намесиТурчолята не обслужват гражданите , ако не говорят на турскиАма там дете в майка пищи от произвола на депесарските башибозуциПроменете го тоя избирателен законКОйто не знае български, няма право да гласува

300

Анонимен

преди 11 години

Трябва и да сте сляп, за да не видите нелепостта на задача, поставена на учениците да се разделят на два лагера и опирайки се на Опълченците на Шипка да защитават тези за българите и против българите. в цял свят се правят игри, възпроизвеждащи значими исторически събитияАма тия *** влизаха без изпит във вузовете, под предтекста за интеграцияКак да разбере игровите форми на обучение, като тя не разбира и обичайните формиТъпа, смотана, тесногръда и корумпиранаКой я назначи?