20

wldia

преди 11 години

Още филмчета с Б Гейтс:youtube/watch?v=6WQtRI7A064youtube/watch?v=S48Qq-6WaNEИма и други, потърсете за да разберете що за разбирания има тази птица.

19

GNU/Linux

преди 11 години

Бил Гейтс има опит с тоалетните.. толкова продукти са създадени, които са техен синоним - windows 9x, windows 2000, xp, vista и тн. Успех

18

wldia

преди 11 години

До 10. Гледай тези други клипове за да разбереш за какво се бори Б. Гейтс. Не са шега. Идолът ти е наживо и разкрива за какво работят парите му: разработки на ваксини и методи за депопулация (намаляване на световното население), стерилизация (недоброволна, чрез ваксиниране). Човекът е в тесни връзки и с всеизвестната "Монсанто", акционер е в нея и т.н:youtube/watch?v=T9vZLlJhI7o&feature=relatedyoutube/watch?v=ANUm4rebkfQ&feature=related

17

Анонимен

преди 11 години

До 15 ти на коя от тези десетки компаний си защитник или по скоро си сред жертвите , хамелеонщината е отличетлна черта на комунистите , защитаваш другите ай ти компании , но ако някоя от тях беше на мястото на Майкрософт щеше да я плюеш нали , кажи си просто че си завистлив и не обичаш упелите , типично за комунист той не може да си представи нещата по друг начин освен чрез измама.

16

sameman

преди 11 години

Ами те да си оправят *** наречен windows, като за начало :)Относно Билдерберг групата, доста хора участват в нея, за някой даже може да бъдете силно изненадани! Не е лошо наистина човек да обогатява мирогледа си с различни гледни точки и да си вади самостоятелно изводите.

15

Анонимен

преди 11 години

До 12 мой човек знам че си любител на теорийте за св. конспирация , но повярвай ми това е прекалено опростенческо мислене , ако беше толкова лесно да се управлява света от един център мислиш ли че не биха го направили , естествено че има силни хора управляващи капитали по-големи БВП на редица страни , няма значение как биха се нарекли , естествено е те да искат да влияят на световните процеси и то с една единствена цел спокойствие на пазарите защото едно е да имаш 1000 лв друго е да имаш 1000 мр

14

:)

преди 11 години

Ей, ама сте умници.1. Били ник'ва революция не е правил, ама не четете достатъчно, за да знаете.2. до анонимния 10-ти коментар - вместо да псуваш, чети повечко. Парите на Били са от кражба на интелектуална собственост и унищожаване на десетки ИТ компании през 90-те години. Неработени пари много лесно се раздават. А, съвсем случайно, Били дава пари и за разработка на генно модифицирани храни (акционер е в Монсанто). та, вместо да подскачате от радост PR статии, вземете се информирайте първо.

13

Анонимен

преди 11 години

Смръдлива работа! Замириса!

12

Анонимен

преди 11 години

Що така като му гледам Джама ми се чини, че за да се изакам в гейтската тоалетна, ще ми се наложи да върша тая работа пред цлия свят, а като забие, да я събарям и да я правя отново.

11

Аз do 10

преди 11 години

***, писна ми от заблудени овци като тебе...ти за Билдерберг чувал ли си...а за това, че се правят експерименти относно насилтвено стерилизиране на жени да си чувал...вземи прочети поне една книга, вместо само Бееее бееее беее....

10

Granatomet

преди 11 години

Това на снимката е най голямият убиецна света

9

Анонимен

преди 11 години

Do 9 й изроде фондацията на Бил Гейтс и жена му дава по 3 млрд. долара за изследвания в борбата срещу рака , дано никога не ти стигне до главата , въпреки че такива като тебе е чудно за какво живеят освен разбира се да пълнят гореупоменатите човешки изобретения.

8

Аз

преди 11 години

Бил Гейтс и той е един мръсен ционист, който спонсорира програми по евгеника и разработки на вируси...самия той е член на могъщата Билдерберг група, която всяка година се среща тайно, за да решава съдбата на светът!

7

до 2

преди 11 години

верно, нито един руски олигарх не е в Комитета на 300-те!

6

Анонимен

преди 11 години

Засега ми е достатъчно да не пускам водата след всяко пиш:) Сипвам сода за хляб малко и най-малко след 10 пикни пускам водата.Че скъпа,бе-бива ли 10 л за 100 г урина ей тъй да заминават незнайно къде:) Пестете,хорааа,не пълнете джоба на алигаторите

5

Изобретател

преди 11 години

Моята тоалетна използва само пакетче сода, и липонена киселина. Разходите са както иска бил гейтс. Прави отпадъка твърд и готов за торене или бойлер да работи като с пелети. Освен това мие дупето и го подсушава. има и пълна дезинфекция на всички части. Но използа ток за да прави пелети. Компактна е. Струва под 100-лева. Които иска да инвестира да пише тук.

4

Анонимен

преди 11 години

Този човек за сетен път демонстрира революция в иноваторското еко бъдеще,но все пак всичко това става с пари,както и това че пари се правят с мозък !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3

Бай Дельо

преди 11 години

Арно, арно моя гириз на село е на 50 години колко ли *** мога да извадя от него?

2

Анонимен

преди 11 години

Да сте чули за фондация за каквото и да било учредена от руски олигарх занимаваща се с проблемите на света .

1

Гошо Тъпото

преди 11 години

Природата...рециклира всичко.Затова в Кривунделово...ходим у царевичака;всичко се...трансформира в мамули.