67

Анонимен

преди 11 години

Каква противна снимка /не тази на скелета/

66

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ e /доставчик на/ опиум за народа...на "трети" страни

65

религиозна любов

преди 11 години

24 август 1572Вартоломеевата нощ убити около 3000 от християни,44 хиляди жертви на инквизицията само в испания ( от 1540 до 1770 г.),13 нещастници смятани за вампири нарязани, а след това убити в Чехия,Православната инквизиция е била в пъти по-кръвожадна от испанската. Изгаряне на клада на еретиците практика в православието........ПРИМЕРИТЕ СА МНОГО и само кървища и касапници.НЕ НА РЕЛИГИИТЕ!!!

64

Родолюбец

преди 11 години

А Ние защо не отрежем този комсомолски секретар и син на комсомолски секретар Игнатов??????????Това е въпросът!

63

Мартин до 63

преди 11 години

Няма по-хубава религия от християнството. Там е Пътят и Истината, и Животът. Цяла армия от Светци имаме. Къде са светците на будизма на даоизма и на другите изми. Посочете делата им.

62

ss

преди 11 години

do 64 i na teb shte ti kaja OSTSVI NA NAS RODITELITE DA IZBIRAME PATQ NA DECATA SI a ne nqkaf dqdo za4ulen v 4erno i udaril 1 kasa bira da si mahne scenichnata treska !!!

61

anonimen

преди 11 години

Kakvo moze da se ocakva ot Sin na Komunist,a i toi samia Komunist

60

Мартин

преди 11 години

Много тъжна новина.

59

всеки си избира пътя

преди 11 години

" Има достатъчно светлина за тези, които искат да виждат и достатъчно мрак за тези, които не искат" Аз напускам този -чат ли е форум ли е, за да не чета богохулствата, които се срещат в някои коментари. Избирайте си пътя, но имайте предвид, че отговаряте и за пътя на децата си. Този министър е срам за ХРИСТИЯНСКА България!

58

Анонимен

преди 11 години

Има толкова по-хубави и мъдри религии от христянството,религии в които има много философия и от тях наистина можеш да научиш нещо а не някакви си митове.Това са будизма и даоизма. Медитацията е полезна за тялото и духовното усъвършенстване,за разсейване на заблудите и желанията,за сливане със вселената.

57

Анонимен

преди 11 години

а къде по дяволите е мястото за стълкновение на различните религии?

56

имигрант

преди 11 години

До: номер 43Само да попитам - правиш ли разлика между религия и вяра?

55

Анонимен

преди 11 години

За какво им е на дечицата да имат часове по религия, като може и нещо добро да научат от нея? Друго си е още от най-ранна възраст да научат, как от дребна мутра (Пунта Мара, за приятелите) можеш да се превърнеш в Главен секретар (разчиствач *** чуждите), пременен като Карлеоне и с небрежно поставена в джоба (най-често на другите), ръка? После да се запознаят с един нефелен, но надут като балон политически проект (за ГРАБ иде реч), създаден да ерозира крехкото гражданско общество и създаде Цековци

54

ss

преди 11 години

55 selski che si ot pernik ili ot vladq ne te pravi sofiqnec !!! samo na takiva selski prachki koito nz zashto se mislqt za grajdani im pre4i horata si mqiukat,vaikat i t.n.I KVO? danebi nii shopite da govorim pravilno? plashtai si mi naemite na navreme i si misli che si SOFIQNEC !!!

53

до 53

преди 11 години

Даааа...Точно като в средновековието, тогава такива неща не е имало, ама изобщо!А като бонус тук-таме някоя "вещица", изгорена на клада и от време на време по някой обезглавен учен, отричащ, че земята е плоска! Къде ли щеше да е толерантността, ако я нямаше религията, ехххх...

52

*

преди 11 години

Браво ! Имаме поне един министър на място .

51

мяхкий знак

преди 11 години

Вярвай си пич, ок :)Но и отдели малко време за собствения си правоговор! Знам, че изисква много усилия, но резултата накрая си струва и ще се чувстваш като прероден :) Нещо като да откажеш цигарите ;)А иначе рабирам, че ти е писнало от такива като мен, макар и да стават все по-малко. Да ти напомнят всеки ден, какво недодяляно селско парче си... Друго би било всички да си мякат около теб и да ползват любими думи като "толкоз", "нивга" "въй" и подобни.

50

ss

преди 11 години

53 ei zatova ne iskam decata mi da uchat religiq !!! vij sa kvi gluposti si napisal i se molq decata mi da ne stanat takiva kato teb kone s kapaci !!! ne religiqta gi pravi takiva a vazpitanieto i roditelskiq kontrol @!

49

до 47

преди 11 години

Не бъркай религиозността с вярата. И не намесвай парите в това...Въпросът е в морала, в ценностите, които имаме. Не би имало убийства, кражби, корупция, нито тази алчност, не би имало толкова разбити семейства, ако ценностите на повече хора приемаха християнството, не за да ходят да се кланят, а да имат страх от Бога, да се отнасят към другите хора с доброта, любов и уважение. Разбираш ли? Колкото до някои попове- те ще отговарят за себе си, ти тях не ги мисли. Вярата е в сърцето!

48

Анонимен

преди 11 години

Защо в Българя няма нито един будистки храм и няма голямо присъствие на тази религия. Надявам се нещата да се променят,повечето хора биха били заинтересовани.-