480

Анонимен

преди 11 години

На снимката - новооткрития от учените вид Хомо касапиенс.

479

Анонимен

преди 11 години

Външния натиск над България да строи ненужна и опасна АЕЦ е пробив в националната сигурност.

478

Македонски

преди 11 години

Не Професара, а дървения философ!

477

Анонимен

преди 11 години

553, за домашно прочети отново граматиката и не се излагай

476

Розово Хапче

преди 11 години

Аз съм подарък за човека с водата. аз се разтварям само в сладка вода

475

Професора

преди 11 години

Искам само да цитирам едно обръщение на журналиста Григор Лилов към другаря Бойко Методиев Борисов-"За всяко прасе идва Коледа!"

474

Кайо

преди 11 години

Моля, Анонимен, да не ни занимава с некомпетентното си мнение и да говори абсолютни глупости за намеса във вътрешните работи, водите и дъра бъра, че става смешен!

473

Анонимен

преди 11 години

Българската енергетика трябва да се управлява от Българи и да обслужва Български интереси. Това, че чужда държава иска да строи АЕЦ в ЕС и ползва платени драскачи да ни лъжат колко печелившо е да строим АЕЦ и после да продаваме произведената енергия много слабо ме интересува. Броят на подписите за референдум за АЕЦ Белене трябва да бие камбана за груба намеса в вътрешните работи на България от чуждестранни платени агенти.

472

Анонимен

преди 11 години

"""Къде има режим?"""Скоро ще питаш къде в България няма режим на водата.

471

Анонимен

преди 11 години

АЕЦ Козлодуй е нанесъл огромни вреди на природата на България и тепърва учените ще установяват фактите които през години са били прикривани от обществото. Да се строи АЕЦ в страна бедна на водни ресурси е престъпно и само неуките комунисти все още не са разбрали това.

470

ПУРКО

преди 11 години

Къде има режим? В кои части? Аз имам доста познати в цяла България, ама не знам за режими! Ако пък няма АЕЦ- да не стане наводнение!? И да знаеш, България се пише с голяма буква, а българин- с малка. Леко, да не паднеш в бунара!

469

Комунистите

преди 11 години

Ние имаме и винаги ще имаме.А кабинета ке падне ама некой ден!

468

Бай Ставри

преди 11 години

Аз само не разбрах и седемте рилски езера ли захранват АЕЦ-а? Или и ти не знаеш? Я виж, обади се, питай и кажи, да знам и аз.

467

Анонимен

преди 11 години

България е бедна на водни ресурси, незнанието на този факт не го прави недействителен. Затова има селища и градове на воден режим, затова е огромна глупост да се строят ядрени реактори които разхищават и без това оскъдните ни водни ресурси.

466

Трухчев

преди 11 години

Не кабинета, а комунистите ОЦЕЛЯВАТ!!! Грабиха, крадоха, продаваха, а сега като НЯМА, оцеляват.

465

Анонимен

преди 11 години

543, не мога да да се чувствам отговорен, че не знаеш че половината Българи са на воден режим

464

Анонимен

преди 11 години

АЕЦ Козлодуй ползва 720 000 куб.м вода за час за производството на 2 000 000kВт/ч или за 2.78кВт/ч се ползва един кубически метър вода (1000 литра сладка вода). Ако цената на водата расте поради намаляването на водите у нас до няколко години производството на електричество в АЕЦ ще стане губещо и всички сметки на феновете на АЕЦ отиват в кошчето за смет.

463

diavolcheto

преди 11 години

Не съм фен нито на БСП, нито на ДПС.Но, след прочитане на публикацията, се замислих за следното:обичани или не, подкрепяни или не, те открито казват и застават зад позициите си ( да, всички знаем, че са като сиамските близнаци )!И, в същото време, колко пъти и Яне Янев, и Атака, и разни, случайно попаднали в парламента хорица, организирани в разни сдружения, съюзи и аз не знам вече в какво, се извъртаха и продължават да го правят, като фурнаджийски лопати.Е, това не ме кара нито да ги уважавам, нито да им вярвам!И се питам, какво правят в парламента?

462

leonsio

преди 11 години

"Реколтата от царевица е застрашена, ако в близките дни не завали". Ето, АЕЦ-а вярно обезводни България! Браво, анонимния! Що не го каза по- рано, само подведе 650 000 българи, които искат Белене да ни докарат до Сахарски условия на живот!

461

ПУРКО

преди 11 години

Ти от кое село си с водния режим? Навремето дедо ми поливаше от чешмата, сега баща ми- пак? По- тъпо от това, че АЕЦ обезводнява България не съм чувал! Верно българина е проЗЗЗЗ!!!