12

Ив

преди 11 години

ами като си нямаме собствена полиция да ни защитава нас гражданите а защитават само интересите на политиците хората ще си пращат техните разузнавания да решават проблема

11

Аналзатор

преди 11 години

Проблема е в това , че службите отдавна не работят така както трябва. Въпреки че е имало предупреждение те са неглежирали проблема. ДАНС и в момента извършва своите икономически и др. анализи на база статии от вестници, а не реална и стойностна оперативна информация. Там са ги събрали само послушковци от село и отговорни некомпететници. Още преди годинаи половина писах че системата ни за сигурност е толкова зле, че който иска той не може да си вкара и взриви взривно устройство.

10

Анонимен

преди 11 години

Търсете бомбаджията на Позитано 20! Там са експерти по терактовете!

9

ах

преди 11 години

Господи, какво се случи в България?!.... нашата малка и бедна страничка...

8

тъп и прост

преди 11 години

Нямам коментар !!!Недоумявам само как така ще убиваш невинни , цивилни граждани - що за *** трябва да си !!!Недоумявам и как има хора който пишат такива отвратителни коментари за такава ТРАГЕДИЯ-вие сте не по-малки *** от тези който са извършили този терористичен акт !!!

7

един

преди 11 години

Не мога да повярвам, че има такива коментари.Разбирам, че някои се правят на интересни и провокират с крайни мнения, но да иронизираш една трагедия е равносилно на нравствен инфантилизъм.А и тоя ***-Вола, ама той наистина не е добре.Той изпитва задоволство само когато се случи нещо негативно.И*от безподобен!

6

Анонимен

преди 11 години

***, всички знаем, че си гербер... няма нужда да го подчертаваш повече!!! Бог да прости и приеме загиналите!

5

Яко

преди 11 години

Няма какво да разследват ЦРУ и Мосад...Истинският атентатор в България е безхаберието на Тиквата и на разните Тиквопоклонници, Фидосоиди и Цецорасти...

4

_Ястреб_

преди 11 години

Сега вече няма как да не намерят взривно устройсво с надпис на него "Произведено в Иран". Дори е вероятно да намерят и писмо, собственоръчно написано от Ахмединеджат и адресирано до атентатора!! ;-))Добре, че съм тревопасен фъркат шаран, че си имам оправдание да вярвам на какви ли алабализми!!

3

Анонимен

преди 11 години

Да идват и да разследват, че нашето МВР, ДАНС, ГДБОП и т.н. стават само за това да слухтят и репресират собствения си народ.

2

бг

преди 11 години

Да си разследват и да се оправят. България не е страна в този конфликт.

1

Анонимен

преди 11 години

е,как тези бе,ние ще се оправим с приятелите ни от дюнерите