51

Анонимен

преди 11 години

или Турция да ...нищо общо с алкохолния туризъм в бг

50

Соня

преди 11 години

каква Гърция какви глупости,истината е в Турция просто няма такова качество и добре замислени курорти!

49

пич

преди 11 години

До:ESТака е...тук драскат само провансчета морски....

48

пич

преди 11 години

До:радио СозополЕ *** си е тъпо....да *** пълно...руснаци-пияндури също...не ходят в Гърция,защото не могат да си платят поркането...а тук.....смучат ли смучат ментета...А на мен в офиса си ми е супер...за разлика от теб,който разчиташ на някой лев през лятото като си даваш *** под наем.....а зимата?!!!!какво правиш,бе отворко.....изпадаш в депресия..че виж няма работа...

47

ES

преди 11 години

Хич не ме и вълнува, кой броди по бетона и мръсотията...Отдавна не стъпвам там. Нито стотинка за тея ***... Истината се казва Гърция и всички нормални хора ща го потвърдят...

46

каква идилия !

преди 11 години

Ами то и в Гърция има баланс на туристи . 35% шопи, 30% макета, 35% сърби :))Супер, просто нямам думи ...

45

до 53

преди 11 години

Вярно е, не са като българските-но стават...

44

do 51

преди 11 години

Ама те в Гърция имат ли плажове ? Само каманаци са там по Халкидики !

43

ИДЕ

преди 11 години

Единственото лошно нещо по черноморието е БЪЛГАРИНЪТ. Той погубва хубавите ни плажове и прироа с *** си, незаконното си строителството, гръмогласието си, простотията си, чалгата си, селянията си, тарикатлъка си - отидете на море в началото-/средата на Юни, тогава по черноморието има само чужденци, не се чува българска реч, истински РАЙ е. Пристигне ли *** - майка плаче. Както обичат да казват чужденците за България - хубава държава, ама населена с българи!

42

Анонимен

преди 11 години

Ми то реално и гръцките плажове са по-близко до София от черноморието, но по-добре да се харчат парите в българия а? *** :Д

41

Петьо-Евреи

преди 11 години

Браво на Бойко най добрият премиер от 60 и повече години нсам!!

40

МОРСКИ

преди 11 години

Точно руснаците са си доста културни по черноморието - от началото на лятото един руснак не видях, който да крещи, да се държи невъзпитано или пък още повече да е пиян. Същото обаче въобще не мога да кажа за шотландци и англичани - изпият 2 бири и се направят на кучета, не знаят къде се намират, крещят, трошат, стават агресивни. За българите пък не ми се говори - идват на черноморието главно през уикенда, няма такива ***, крещят, оставят си фасовете и *** навсякъде, селения до шия.

39

Морето

преди 11 години

Добре, че са братушките да ни спасят за пореден път сезона, че иначе сме го окъсали отвсякъде.

38

sofia

преди 11 години

И ние не сме умрели за вас селяци ама ща се насам ви влече...

37

varna

преди 11 години

Не сме умряли за вас софиянци ! Букурещ е 3 -4 милиона . Разтоянието до Варна е 250 км. Нали се сещате къде са руманяските през уикенда ? Жокер- не , не са в мамая ...:))

36

DDT

преди 11 години

Да изясним заглавието: Руската, украинска и беларуска *** напира за почивка у нас, платежоспособни руснаци, украинци и западни туристи бягат надалеч...

35

Реалист

преди 11 години

поносими цени в пердишния постинг

34

Реалист

преди 11 години

Кой е толкова луд, че да ходи на нашето Черно море, когато за приблизително същите цени може да отиде в Турция например? С още малко ще отиде примерно в Гърция, а на съвсем поносими жени може да отиде в Испания и да си почине като хората.

33

Анонимен

преди 11 години

Propusnali ste top naciata - moldovci. Teia vsichkite sa kato marokanski skakalci - v restoranta sled tiah i pomia ne ostava. Ne znam koi ima smetka ot takova "svaliane na gashtite"..

32

do 29

преди 11 години

поредния ***,изкарал 2 лева повече и решил,че е хванал свети Петър за шлифера.аман от комплексирани селяци/селяните не влизат в тази категория/.