194

boicho.boichev.7

преди 11 години

Не че тогава партията с голямо "П" не контролираше съдебната система-контролираше и още как-но се спезваше доста голяма степен на обществено приличие все пак , и такива явни резили не се допускаха!Ако полицейски шеф имаше проблем със съдия или прокурор, се оплакваше в партийния комитет,но в никакъв случай не можеше да си позволи да коментира публично действията на съда или прокуратурата!Щяха да му откъснат главата!С което искам да кажа че сега Цветанов надмина и комунизма!Таковачудоне е било!

193

до 222

преди 11 години

Сори брат, ама ЦвъЦвъ винаги е бил *** папконосач, а преди това *** портиер. За да е "секретарка" се изисква поне малко мозък за това как да се контактува с клиенти, партньори и прочее, а според мен ЦвъЦвъ няма толкова мозък за такива неща. То и за това е бил папконосач, а преди това портиер де - за носенето на папки и отварянето и затварянето на врати не изисква кой знае какво наличие на мозък...

192

boicho.boichev.7

преди 11 години

Светът е виждал какво ли не-включително военна диктатура.Полицейска диктатура обаче никога и никъде не е имало.Пак сме уникални, избихме рибата направо!Някой да си спомня Тодор Живков да е казвал дума за съд или за съдебни дела?Или за съдии?Още по-малко такова нещо можеше да си позволи по онова време министър на вътрешните работи.Даже формално министерство на правосъдието беше дадено на земеделците/Светла Даскалова беше министър дълги години./

191

Костов летец

преди 11 години

е църен, който разкзва уж "еврейски" вицове, без да знае явно че цитира Омар Хаям. По-лошото обаче е, че Герб са по-зле. Просто са несравнимо по-*** даже от Мангаля. Съответно, по-опасни с простотата и простотията си. Няма да им простя гаврата с цигарите, но това даже е най-малкото. Да събират повече пари гробаджиите да подкупват повече ***. Да лижат клитори. Шефовете им да не се отварят излишно, защото важните компромати са налице. Ще бъдат изкарани в подходящото време догодина.

190

boicho.boichev.7

преди 11 години

И в северна Корея не дават на полицаите да кадруват и диктуват в съда.Партията с голямо "П" не им дава.И Хитлер не е давал на Гестапо власт над съда.Защото който го направи-който даде на полицаите да се разпореждат в съда-директно затрива държавата!

189

bg

преди 11 години

TOIA PAK SE SABYDI,,,,,,,,,MAIU IMA PRAST V TAIA RABOTA ....6TE MY LASNE ZANIKA ,,,STRAXYVA SE KY4ETO

188

студент

преди 11 години

Не съдете съдиите-те отсъждат според закона.Кой прави законите в БГ-депутатите.Нали законът позволява извънсъдебно споразумение,когато убиеш някого на пешеходна пътека?Съдиите ли са виновни? Некадърни,необразовани влизат в НС,а после съдиите били виновни.Вижте колко души има в парламента при гласуване на даден закон.Нали ББ беше казал,че негавата парламентарна група винаги ще е в пълен състав в НС-вижте ги колко са.Но хората забравиха какво е говорил ББ преди 3 год.На това разчита ББ и ЦЦ.

187

И С Т И Н А Т А :

преди 11 години

Само в отявлените диктатури вътрешния министър може да кадрува в съда !От вчера насам идеята за "правова държава" и "независима и надпартийна съдебна система" отидоха на кино !Устоите на демокрацията бяха силно разклатени от самозабравилите се управляващи ... Терорът над обикновения народ под предтекст налагане на "законност и ред в държавата" безпардонно бе прехвърлен на по-високо ниво.Вече дори магистратите не могат да се чувстват сигурни, ако не изпълняват повелите на Партията ...

186

bbb

преди 11 години

И като сме били някъде последните 20г. да продължаваме да седим там ли ? Някога ти симпатизирах сега те определям като лайн. !

185

коко

преди 11 години

Цялата съдебна система трябва да бъде сменена.Това е корупция защита на нечии интереси .Това и децата го знаят

184

Анонимен

преди 11 години

Милиционерите сложиха ръка над всички власти в България, върху цялата икономика и медиите. Цари страх и мълчание от синдикати и граждански обединения.По зле сме от времето на Тато.

183

do 208

преди 11 години

A ti maj si zabrawil priwatizaciqta? A zabrawi li w koi ryce popadnaha zawodite? Zabrawi li, 4e samo Multigrup imaha neoficialno prawo za priwatizaciq predpriqtiq, a jalkite grajdani hodeha s bonowite si knijki da prowatizirat stolowe i biura. Ni6to ne sme zabrawili. Edinstwenoto mqsto na Kostow e w zatwora.

182

Анонимен

преди 11 години

227 - Не съществува никакъв план "Ран-Ът" - това е просто един съвременен мит.

181

dedenze

преди 11 години

Много костовисти, явно голямо лапане е било ! Ваньо е първата рожба на Луканов, важен участник в съставянето на планът "Ран - Ът". Знае ли някой участвувал ли е в Гей - парада !?

180

ДО 222

преди 11 години

Колко ПЪТИ беше подканяна СЪД.СИСТЕМА в Бг ,ЗА ДА "СИ" НАПРАВИ---РЕФОРМИТЕ,САМА ....?Ама няма да има ----ДАЛАВЕРА И ТЪРГАШ ---!

179

реалист

преди 11 години

Мене ме кефят боико борисов и цветанов и изобщо целия му екип.Все пак има някакво движение в тая държава.Е и ако ми вдигнат и малко заплатата ще съм още по доволен .И пак за тях ще гласувам , мисля че това е правилната посока!

178

Анонимен

преди 11 години

Бог да пази България от Цвь.Нали работи двайсет години в МВР.Шест години Борисов беше главен Секретар и си развяваше палтото по негодни операции.1/2 от полицаи,нисши и висши му подражаваха.Сега те ръководят ,а личния му секретар- МВР.Гражданина Цветанов ,бивш служител на МВр,сега министъп на МВр вероятно знае за синдрома "професиолна изкриваване" в мисленето и преценката на обективната действителност при служителети на МВР.Съчитанието - с политическа и висша държавна длъжност е опасно за РБ.

177

ok

преди 11 години

ИВАН КОСТОВ!!!! Както винаги професионален, точен, последователен, аргументиран. За съжаление долнопробната пропаганда на Aгент Бор, Кеворкян, Пъпката и Станислав Трифонов рамътиха безвъзвратно разума на Българина. Жалко наистина.

176

Позиция

преди 11 години

Истината винаги е някъде по средата- отнася се за БГ.ВСС изпълни ли поръчка-ДА.Тодорова има ли вина - ДА.Аршина мери ли различно - в БГ ДА.Не беше ли по добре Парламента да приема работещи закони и без вратички.Не е ли по добре да има срок за приключване на дела.Не е ли по добре да не се обединяват дела.Не е ли по добре да няма отлагане по нам си причина.Не е ли по добре да има осъдени престъпници още на първо гледане с доказана вина, а не да се гледат като група. И още и още.Къде сте ЗАКОНИ?

175

до 218

преди 11 години

БравУс,..давай Костов с ЕЛЕКТОРАТ....0.04% ,.....това е цяла България....ХАХАХА?