353

Анонимен

преди 11 години

Българите сте големи пръдльовци.Кога и да изчезнете все ще е късно.

352

Журналист

преди 11 години

А олигархията продължава да краде - Когато Комисията по досиетата огласи 36 журналисти от печатни медии с принадлежност към Държавна сигурност, се оказа, че двама агенти има във вестник Класа. Това са собственикът Милен Герасимов и замeстник-главният редактор Евгений Дончев, който излезе при проверката на БТА като секретен сътрудник в Първо главно с псевдоним Рилски и сега не е между съкратените (а, има си хас) . Милен Герасимов е бил вербуван през 1986 г. за агент с псевдоним Аспарух и е сътрудничил във Второ главно управление. Същият, при започването си като директор на вестник Класа, решава да си отдели малко ручейче парички от изплащаните от собственика заплати във вестника. Как става това ли? Внася всички заплати на срочен депозит в банка, като казва на журналистите, че парите малко ще се забавят. След един или два месеща плаща, но те вече са натрупали лихви. И така вече 5 години. Сумата, която се е натрупала, вече има комфортни размери, но Милен Герасимов, с присъщата му стопанска предвидливост, е решил да не даде последните две заплати, които дължи на журналистите. Нека му е честито, както и на собственика на вестника Красимир Гергов, който се оставя да го крадат по такъв баламски начин.

351

индианец

преди 11 години

Винету, Цветунко Сапа, Поразяващата Снага, Шаман Дянко... Просто нямаме шанс. Индианците сме малцинство дори и в Америка.

350

..ІІ..

преди 11 години

Ако гласуват повече българи, отколкото ***, ГЕРБ губи...

349

Ризка цветанова

преди 11 години

Плъховете първи напускат потъващия кораб. Явно вече и верните сициолози проумяват че власта на ГЕРБ е пълен провал и се насочват към други *** за ***. Скоро очаквам дори и Мира Радева да пусне подобни изследвания ,тъй като се доказала като отличничка в стакмистиката и обдухването. За жалост на боко същите тея дето му взеха местите избори догодина ще го хвърлят на бонището на политическата история.

348

Анонимен

преди 11 години

Щом дори НЦИОМ, които винаги са били правителствена агенция, дават такива резултати, правете си изводите каква е реалността за 'рейтинга' на ГЕРБ. Те още през 2011 г. изгубиха 600 хил.гласа (от 1,6 млн. гласували за тях през 2009 г., което прави към 37% загуба), сега са загубили още, а тия НЦИОМ се мъчат да изкарат, че са изгубили едва 30%.

347

C

преди 11 години

6% само? Да не сте пропуснали нулата отзад?

346

666

преди 11 години

ВСИЧКИ ИЗБРОЕНИ ПАРТИИ И ПОЛИТИЦИ СА ЗА КАРТОНЕНИЯ КОРАБ.Тази политическа класа не е нищо друго освен едни майкопродавци готови да ни продадат за няколко сребърника на чуждите колонизатори превзели всички монополите на държаватаДА ГЛАСУВАШ ЗА ТЕЗИ *** ИЛИ ТРЯБВА ДА СИ ЛУД ИЛИ ДА СИ НА ХРАНИЛКАТА НА НЯКОЯ ОТ ИЗБРОЕНИТЕ ПАРТИИ КОИТО НЕ СА НИЩО ДРУГО ОСВЕН ЕДНИ ТЪРГОВСКИ ДРУЖЕСТВА.

345

андрей

преди 11 години

ГЕРБ с Борисов,Цветанов и Дянков са единствените стабилни политици в България,затова им пожелавам успех и през втория мандат,без да вярват на лъжите и манипулациите на червените крадци.

344

Половия атлет

преди 11 години

На ГЕРБ МУ пада.Кунева МУ го повдига.БСП - пенсинера му е спаднал отдавна.Сините спят.Като дойда и ви ГО нацепя на всичките...

343

Всичко в името на чо

преди 11 години

Сега вече става ясно защо и Б.Б. вече ще го пишат в учебниците по история също като Гоце и Доган ...След има - няма 3 месеца подкрепата за управляващите може да падне с още 5 - 10 % ? Но нека Б.Б. да погледне откъм добрата страна на нещата - когато остане извън властта, ще има предостатъчно време да си гони футболната топка по зеления терен ! А и заедно с Гоце ще може всеки ден да си поръчват морски деликатеси в ' оня ' ресторант ... Нима има нещо лошо в това ?

342

Анонимен

преди 11 години

Все повече се убеждавам, че поддържащите Боко и компания не са съвсем добре! Ами пишете нещо смислено, стига само лозунги и заклинания какъв антикомунист е комуниста Борисов и как ще ни "оправи" за осем години!

341

Анонимен

преди 11 години

Само 6 % спад за лъжлив Боце? Да бе, да!

340

анонимен

преди 11 години

Онзи ден г-н Борисов е направил забележка на младите герберисти , че доста изостават в коментариите в нета и те явно са се активизирали.Драги герберчета, пишете поне реални и смислени неща. Влезте в крак по стил на коментариите с останалите пишещи събратя. И да ви честитя вторият сигурен мандат. Преди това , обаче се ходи на поправителен и ако минете-не зная....

339

Анонимен

преди 11 години

ДОБРЕ ЧЕ ВТОРИЯ МАНДАТ НА БОРИСОВ Е СИГУРЕН,ЗАЩОТО ИНАЧЕ СТАВА СТРАШНО АКО СЕ ВЪРНЕ ОТНОВО МАФИЯТА НА КОМУНИСТИТЕ НА ВЛАСТ.ВСИЧКИ ОСВЕН ГЕРБ СА МАФИЯ СЪЗДАДЕНА ОТ БСП.

338

БЪЛГАРИЯ

преди 11 години

ГЛАСУВАМЕ ЗА ВТОРИ МАНДАТ НА БОЙКО.

337

Анонимен

преди 11 години

koito i da doide na vlast vse edno samo tia MILICIONERI da sa aut

336

Анонимен

преди 11 години

Браво на Кунева, имало в България и интелигентни хора, не само заслепени гласподаветели на пожарникарско-физкултурничексата групировка герб,Напред и нагоре Кунева, нито са ти на акъла, нито на образованието двамата мафиоти ББ и ЦЦ.Покажи им ,че не те ще определят бъдещето на България.

335

ivan

преди 11 години

Само едно се питам , докога ще се месят некадърни и фалшиви хора в нашата "политика" . Кунева не я бива за нищо , мястото й въобще не е в политиката . Затова ще сме в такова окаяно положение , докато има "хора " като нея .

334

demi

преди 11 години

Всички са един дол дренки- всички до един са мафиоти и мошеници, които само въртят далавери и гледат как да крадат парите на държавата...А тази Меглена Кунева защо още се подвизава там, че има и напредък- тя е една от най- големите лъжкини...