76

Гери

преди 11 години

Дано не последва *** отмъщение, като излезе дядото от болницата.*** са много отмъстително племе.Бог да го пази, смелия дядо!Да е жив и здрав!

75

Schutzstaffel

преди 11 години

До 70 Наистина не са ходили с парадни униформи. Във черно сиво бял камуфлаж. Но рядко е имало свидетел жив, да разкаже с какво са били облечени.

74

koj iztarva govedata

преди 11 години

ку ку ли си , ку ку ру ку ли си незнам , ама си тъпо парче . Имено от такава организация като ку клукс клан има нужда България , защото *** престъпност е навсякъде.И ако има такива повярвайте ми много народ ще се запише в нея , не заради друго а защото им писна от *** и *** набези. Писна им да не могат да заспят заради това, че през ноща виждат как *** прескачат доварите. И когато се събудите *** такива, тогава ще осъзнаете, че това търпение се е превърнало в лавина

73

Анонимен

преди 11 години

КАТО МАЛКА БАБА МИ МЕ ПЛАШЕШЕ ,ЧЕ ЩЕ МЕ ДАДЕ НА ***,А АЗ НЕ ЗНАЕХ КАКВО Е ТОВА ПОРАДИ ПРОСТАТА ПРИЧИНА ,ЧЕ В НАШЕТО СЕЛО НЕ ВЛИЗАХА.ПО НЕПИСАН ЗАКОН И ЗАПОВЕД НА КМЕТА ТАКЪВ БОЙ ИМ ХВЪРЛЯХА ,ЧЕ НИКОЙ НЕ СМЕЕШЕ ДА ПРИПАРИ,НЕГЛАСНО И СЕГА ТОВА ПРАВИЛО ВАЖИ .ИМАШЕ ДВЕ *** КЪЩИ КОЙТО ИЗГОРЯХА ОТ КЪСО СЪЕДИНЕНИЕ БЕЗ ТОК.ТОВА Е МОГЕ БИ ЕДИНСТВЕНОТО СЕЛО БЕЗ ТАЗИ НАПАСТ.

72

до 72

преди 11 години

Що лъжеш, не се чакаше по 10-15 години - чакаше се 5 - 7 години максимум за нова ЛАДА 1500 или Волга. Който не му се чакаше, си купуваше втора ръка такава. Но то реално и сега 5-7 години събираш за или изплащаш нова кола. Да, вярно - имаше жителство, но благодарение на него София не беше търпаната, която е сега, имаше достатъчно хора по по-малките градове и по селата и вървеше и промишлеността и селското и горското. И тогава общо взето всеки можеше да си построи къща с,ама сега едва лиса над 10%

71

юнака

преди 11 години

дано мръсния *** да остане в инвалидна количка.

70

Анонимен

преди 11 години

Веднага дядото да се наградиче е наръгал това ко*еле!

69

Каралийчев

преди 11 години

Да бе, да. Тоя дядо е голям пинтия - да наръга човека в корема - хляба от корема му ще извади. Все пак в къщата му е - гост му е. Ако беше го поканил на софрата, неканения гост щеше да му остави парите.

68

Анонимен

преди 11 години

Asen Blate4ki

67

Kу Ку

преди 11 години

До тоя с говедата. Не знам кой ги изтърва, щото като чета ти си най-голямото ***, а не си озаптен. Тия с белите качулки ***, не са престъпници и мутри. Това е великата организация Ку Клукс Клан, която поставя на място цялата ***. Докато и тук не се организира нещо като ККК, *** ще вилнеят. *** ще бъде "онеправдан" пред такива кютюци като теб. Ще се опитат да го оправдаят подкупни айдукати, жадни за *** злато. Но тогава ще го пипне братството и ще увисне на някой клон!

66

76

преди 11 години

Да е жив и здрав дядото. Жалко, че крадливото ко*еле се отървало толкова леко.. а и нашата полиция ще го пусне

65

koj iztarva govedata

преди 11 години

Незнам , но в предвид растящата престъпност и безхаберирието на управляващите , съм сигурен че *** ще бъде онеправдан. Има едно правило в съда - когато и двамата взаимно са се наранили то .... няма виновен. Много са начините по които съдът защитава престъпниците и адвокатите с големите шии го знаят това. Затова подкрепям идеята за самоотбрана в дома си с оръжие. Ако не се укротят нещата с престъпността в държавата няма да се учудя ако видим старите банди с бели качулки и то повсеместно

64

Анонимен

преди 11 години

Животът у нас не струва нищо! Виж ако отмъкнеш парите на някоя банка държавата ще ти почерни живота. Затова по селата вилнеят *** и *** и знаят,че са безнаказани.

63

до ИСТОРИЯ 65

преди 11 години

Прав си наполовина.Прав си за това, че имаше социална политика. Никак не е малко.За какво не си прав - "По времето на Соца , всеки над 18 години си купуваше нова кола , нов дом , нова вила".Да. Аз тия неща ги имам от времето на соца. Но на 18 години...???Бая годинки работих в СССР, докато ги направя.Но в общи линии си прав. Тогава обикновеният работник можеше и дом да си построи и кола да си купи. Стига да не е мързелив.

62

ДО ИСТОРИЯТА

преди 11 години

Тези приказки сме ги чували на партийните събрания, а за кола чакахме по 10-15г. с вноскаот 1500лв, без лихва.... по времето на разцвета имаше жителство, всеки си киснеше там където е роден, или където партията го изпрати...

61

Анонимен

преди 11 години

Благодарение на един от най-добрите министри на Борисов !

60

старозагорец

преди 11 години

Навремето в с.Черна гора имаше затвор с тухларна към него и такива *** бачкаха там! Сега не знам дали съществува. Местните са сериозни хора и реакцията на стареца не ме изненада въпреки възрастта му. Но действително е необходимо полицейско присъствие по селата,времето когато един квартален осигуряваше реда в 5-6 села отмина...Няма смисъл дебелаците да дремят под сенките на градските булеварди и кафенета-да отиват там където башибозушките орди безчинстват!

59

Анонимен

преди 11 години

ДоКаралийчевНадявам се това да е твоя баща и така да говориш. Кажи къде живееш да дойда да се наям във вас и ти да ми направиш баница. Как може да си толкова *** не знам. Влезне ли *** в двора ми трябва да мога да го разстрелям и да го просна на довара да съхне . Този дядо е дал от Голямата си пенсия да сади да полива и някой решава ,че може да си вземе труда на човека. Надявам се да ти се случи да те видя как си толкова отворен .

58

Schutzstaffel

преди 11 години

До 59Парадните са черни камерад )

57

селски кмет

преди 11 години

60 / Мене ако питат, Калашник да ми дадат е най-добре. До гуша ми е дошло от тая *** ***.Ама, не може. Трябвало да ги интегрирам - това е положението.