98

крив макарон

преди 11 години

предал се е от МНОГО ПАРИ...Тежко му на тоя дето ще познае 5000000 лв....Ако държавата не ги прибере...

97

Иванчо

преди 11 години

ЩЕ ИСКА СПОРАЗУМЕНИЕ ЗА ПО ЛЕКА ПРИСЪДА И ЩЕ ВЪРНЕ ПАРИТЕ ДО СТОТИНКА,НАЛИ ЦЕЦО МУ КАЗА ДА НЕ СИ УСЛОЖНЯВА И БЕЗ ТОВА ТЕЖКИЯ ЖАЛЪК ЖИВОТ...

96

Анонимен

преди 11 години

Пуснете човека, той и парите ще върне, срещу... опрощаване на банков заем, само 40000 срещу 1,5 милиона

95

Анонимен

преди 11 години

Профукал е милиончета за к***и и бело...

94

Наблюдател

преди 11 години

Сега охранителят си мисли, че ще излезе до 2-3 години и ще си харчи милиона. Аман от заблудени. Тоя ще изгние в затвора поне 8 години.А за коментаторите с "правната" мисъл по-долу - казва се "смекчаващи" и "отегчаващи" вината обстоятелства.

93

Анонимен

преди 11 години

този момък или до една седмица ще каже къде са паронгите или ще моли да ги каже къде са като "случайно" го сложат в една килия с главния *** на затвора.вариант-излежал и излязъл и харчил на воля-няма да има...дори да ги е сложил вчера парите в някоя банка на 10 годишен влог :)

92

проста сметка

преди 11 години

Правя следната проста сметка:1500000 лева, заровени в Родопите. Георги Енев сега е на 33. Предава се, ще му дадат 15 до 20 години затвор. Излиза на 53. Това прави една пенсия от 6000 лева месечно за 20 години.А сега друга сметка:Честен електорат се бъхти 20 години. БСП, ГЕРБ, Царя, Доган, Кунева и всичките знайни и незнайни прорастлеци на българската политика 20 години го цоцат и забогатяват на негов гръб. Като стане на 65 ако още е жив му дават 200 лева пенсия. Вие за кой вариант сте?

91

ееее

преди 11 години

облекчаващо обстоятелство, но укриването би могло да се счита за отежняващо обстоятелство. Пише се Смекчаващо и Утежняващо !!!!!!!!!!!!!!!!!! Облекчавам се другаде!

90

Алов

преди 11 години

Бате Енчо! Бате Енчо ! Бате Енчо! Премиер !

89

Недоумление!

преди 11 години

Е те това му викам аз НЕИМОВЕРНА ПРОСТОТИЯ, имал топки откраднал доволна сума ... а после се предава ... що за пич трябва да си, че да се предадеш ... за 10 хиляди, че и по малко минава границата без проблем ... страх лозе пази еееее ... и простотията не оди по дърветата :)

88

Лъчу Мазъка

преди 11 години

Совите не са това което са! ;)

87

чичо Митко

преди 11 години

Ами пичове, само едно ще ви кажа. Всички викате "***", "***", ама само едно ще ви кажа - пропускате най-важното. Че се е появил без парите. Сега ако добре го е измислил, би трябвало да ги е закопал някъде в планината, да си излежи присъдата и после пей сърце. И десет години да лежи, кой може да изкара с честен труд за 10 години толкова пари? Той е млад, има мегдан пред него. А после като излезе, че изчака 2-3 години докато им омръзне да го дебнат и в някоя тъмна доба ще стане милионер отново :)))

86

американец

преди 11 години

Я да видиме сега каква присъда ще гризне...?Има ли разлика в България в присъдените години затвор и дали са в съотношение към задигнатите пари които към средната заплата не можеш да заработиш и за 20 годинии за да ги възстановиш или за които не могат да ти стигнат и 5 живота ?

85

ime

преди 11 години

Представяте ли си сега да се изкара жертва - че някой го е отвлякъл или изнудвал... Ще видим, ще следя случая с интерес. Но малоумното в цялата история е, че тръгва ЛИЧНО да краде парите и знае, че цяла България ще го издирва. Можеше да спретне някаква друга инсценировка, но явно, че решението е било импулсивно или планирано за много кратко.

84

ES

преди 11 години

EGATI GLUPAKA!!!!!!!!!!!!!!!!

83

Анонимен

преди 11 години

Добър сценарий,изигран от много глупав и некадърен актьор!***,като те е страх не кради!

82

до Лъчу

преди 11 години

По-добре дай 10 бона на някой ***...май ти трябва разхлабване, много простотии пишеш! :-)

81

uzunski

преди 11 години

Хубав роман с лош край !

80

Лъчу Мазъка до 93

преди 11 години

Стига сте ме затапвали бе! Не напразо прякора ми е МОЗЪКА :DАз ако ги бях откраднал, сигурно щях да си купя телефон за 10 000лв. и да си сложа сим картата в него да ме проследят.

79

Unufri

преди 11 години

Видяхте ли сега, че с вашите кухи теории на конспирацията за нищо не ставате! Говоря за тия дето твърдяха, че Енев си пие мартинито на някой плаж, далеч извън България, а вълните на океана се плискат в краката му :)