183

Анонимен

преди 11 години

Аре сети се кога холандците ще ни пуснат в шенген, като им върнете стоката.

182

Анонимен

преди 11 години

Дали пише ГЕРБ или МВР на кашоните?

181

българка

преди 11 години

Стига с този пожарникар! И бай Тошо беше правешки овчар, ама мислеше за народа. И тогава имаше богопомазани тунеядци и мамини синчета като Станишев, ама имаше и за другите.Ако Бойко беше възприел поне малко от тактиката на бай Тошо, сега нямаше да сме пълни мизерници и аутсайдерите на Европа.

180

Анонимен

преди 11 години

Ако наркотикът е дошъл по вода-значи с кораб до пристанище.Там няма ли митница и кой я управлява? Или ...Мировяне е на море? Я кяжуте.

179

Анонимен

преди 11 години

Вижте снимката- реве му се. Едвам му се откъснаха от сърцето тия 12тона, ама нали напоследък се пооплеска, пък е и празник на МВР.

178

аз

преди 11 години

Като чета глупостите, които пожарникаря и шута му са изплещили явно освен да хванат хашиша са успяли и бая да се понапушат с него :).

177

ха-ха-ха

преди 11 години

Ако това на снимката е щастливото изражение на Боцко какво ли му е изражението, когато е тъжен :)))

176

наблюдателен

преди 11 години

Тая баличка дат Боце се е снимал преди да ревне повече на 12 килограмова ми бие, отколкото на 12 тонна :))). Ама то на гербера очите са големи :). Ако в тоя склад имаше 12 т. дрога със сигурност Боко и Цоко щяха да се снимат по-средата, обградени от бали, а не пред една единствена мършава баличка :)))

175

памет народна

преди 11 години

Кой ограби държавата - БСП.Кой създаде първите наркоканали - БСП.Кой изяде спестяванията на народа - БСП.Кой съсипа и затвори работещите предприятия - БСП.Кой премахна безплатното здравеопазване - БСП.Кой изяде пенсионните фондове - БСП.===========================Всичко това е дело на настоящите и бивши социалисти, пребоядисали се неколкократно в различните цветове на дъгата, но винаги с червеникав оттенък.

174

наркопласьор

преди 11 години

Е, ама тия шанаджии хептен се уляха. Те кво си мислеха, че ще подбиват пазара, а ние ще си траем! Че за какво бай Миле си даде парите да купува на Боцко място в политиката? Нали трябва да ни пази. И той ни пази :)))

173

Анонимен

преди 11 години

В тия пакети дрога ли има или захар , ти шегуваш ли се хахах на милиционери не вярвам ич

172

Триумф на простотият

преди 11 години

Триумф на простотията- въздишки по миналото.Докато властват цинизмът, простотията и нагаждачеството,докато всеки се старае да е по-нисък от тревата, останал е глух, гласува със затворени очи и после псува с широко отворени уста, ще бъде така. Разбирайте го както искате.*** народ бедна държава.Постоянно си го казваме.

171

до 204

преди 11 години

Разбира ги, защото той ги организира каналите, още от както беше ГлавСек.

170

Анонимен

преди 11 години

Май пак е допусната печатна грешка от някое министерство. Не съм наясно как върви, но излиза, че грам хашиш е 30 евро. :)

169

Анонимен

преди 11 години

Ами затова са заловени-защото са неизвестни и подбиват пазара на известните наши хора.Айде чао и които не са от нашите да не се опитват да ни мътят водата.Ще ги хващаме.Няка куцо и кьорава да се правят на трафиканти-само един двама.Всички ги знаете кои са

168

Анонимен

преди 11 години

Лимо 189, през времето на бай Тошо нямаше дрога по училищата. Сега *** виж какво става.

167

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

преди 11 години

ХАХАХАХАХАХАХАШИШ!!!!

166

Селянин

преди 11 години

Този който е гарантирал този наркотик у нас, скоро ще го гледаме на некролог?

165

Анонимен

преди 11 години

Част от народа наистина е много простовата щом преди 3 години отново вкара *** в парламента... Трябваше да се бие един мощен шут на хидрата БКП-БСП и всичко щеше лека, полека да се нареди...

164

смех

преди 11 години

Боко даде 12 тона хашиш от неговия да се изиграе цирка пред Шенгенците, че рейтингите падат и догодина или коалиция с Доган, или още по-зле Софийския централен от вътре.