318

Часовника

преди 11 години

Вече 25 години съм зад волана.Досега не ми се е случвало да не забележа отдалеч идващ насре ща автомобил-според мен тия дето не виждат колите без светлини са си направо с повредено зрение-ами да отидат на очен лекар!Това са пълни глупости да караме с включени светлини це логодишно!!!Никъде това не е така умници!В страни с почти целогодишен дъждовен климат и по стоянна облачност не е така,в една силно сланчева страна,каквато сме ние ще караме със вклю чени фарове !?Не се виждали колите-дрън-дрън!

317

Офталмолог

преди 11 години

Защо никой от тъпите депутати не попита някой очен лекар КАКВО ЩЕ СТАНЕ С ОЧИТЕ НА ШОФЬОРИТЕ?? Човешкото око НЕ Е ПРИГОДЕНО да приема директна светлина в зеницата!!!То работи с ОТРАЗЕНА светлина! Ще се получи масово увреждане на очите на хората, бе ***!!! Ама защо се ядосвам - ще ми отговори ли някой какво прави реклама на Осрам по пътните знаци?????

316

Анонимен

преди 11 години

"ууууу то това трябваше да стане преди 10 години. радвам се че се случва в бг."Те го плюят той казва "дъжд вали" и багодари даже. Какви са тия мазохисти бе!?Утре като ти вдигнат данъците още ще кажеш Еиии браво чаках 10 години да ги вдигнете...

315

Анонимен

преди 11 години

Колко катастрофи причиняват дупките а?Караме на зиг-заг като пияни да ги избягваме. А пробвай да спреш извънредно ... гаранция че пред тем ще има огромна дупка. После "несъобразена скорост", а не "неизправна пътна настилка". Ами пътна маркировка и добре синхронизирани светофари? НЯМААА. Има обаче пари за камери нали, щото от там цоцат парички.

314

okoboko

преди 11 години

ууууу то това трябваше да стане преди 10 години. радвам се че се случва в бг.

313

Аз съм за!

преди 11 години

Радвам се,че приемат закона,не толкова за да си светим в жегите,ами заради "спестовниците" дето карат с изключени светлини даже и при дъждовни бури.Последния път в края на май като се прибирах по магистралата след Пловдив към София такъв дъжд запердаши и така се смрачи,че всичко беше една мъгла -абе все едно си в облак в който карате със 100-130.При това положение се разминах с 10-на автомобила без светлини които виждах чак на 5-6 метра дистанция вече-такива стелтове-камикадзета не искам!!!

312

Анонимен

преди 11 години

Колите които нямат DRL,карат на къси.По този начин през деня,срещу теб, не им се виждат мигачите,по-скоро се виждат трудно,а отзад им светят габаритите,което води до по-късно забелязване на стоп светлините при спиране.Това е доказано.Екологията не я коментирам,въпреки че трябва.Оня паразджишки *** в комисията ли е ?

311

Лукойл до 370

преди 11 години

Мерси, мерси, имаше нужка.Ние пак ще ги вдигаме цените, ама като казват колегите араби: капка по капка, частен самолет става.

310

Анонимен

преди 11 години

Ами, така е трябва да увеличим разхода на гориво. Какви са тия икономични коли дето си ги купувате бе ?! Вземате късчето хляб с черен хайвер направо от устата на Лукойл, не ви е срам!Учете се от бат Бойко, той учтив човека спа в хотелите на Лукойл, мези с началството и сега се отплаща със закончета. Така се прави, а не като вас.

309

до 360

преди 11 години

Абе дневните светлини на магистралата не са за да те виждат тези от насрещното от другата страна на мантинелата(освен ако не си решил да я прескачаш),а да те виждат отпред тези,дето си решил да изпреварваш,и ако и те искат да изпреварват по-предните,първо гледат в огледалата(което май ти не правиш често, ако съдя по коментара ти) и след това скачат в лявата лента.Ако изпреварващия има дневни светлини се забелязва дори с периферното зрение в огледалото,особено от по-заспали водачи.....

308

Do 361

преди 11 години

bravo za komentara. takmo shtqh az da.im go napisha na glupendarite¡

307

Случаен Минувач

преди 11 години

Когато се вменяват задължения, трябва да се аргументират. Трябва да се дефинират времеви периоди. За кои географски места важи и за кой важи. Не на последно място кой ще следи. Когато един закон спре да се спазва, защото няма кой да го контролира, той спира да действа, а властта ОЛЕКВА

306

Анонимен

преди 11 години

Аз съм за

305

Помагат,защото....

преди 11 години

Дневните светлини през лятото в 90% от случаите може и да нямат полза за навременно виждане на другото МПС,но в 10% имат и това е важното и 1% да е пак си струват тия 5 лв отгоре бре хора!Ситуация със силна марана и кола с цват близък до този на асвалта,или при навлизане от голо платно на припек към платно с дървета и сенки-на зеницата са и нужни секунди преди да фокусира нещо в сянката,летните валежи често са интензивни с примрачавания,но на Андрешковците не им пука и си карат без фарове и т.н.

304

NQMA ZNA4ENIE

преди 11 години

Abe poneje vsi4ko ni e nared ta i tozi problem reshihme eeeeeeeee palq4ov4i takiva, shto primerno ne se vdignat pensiite na horat. Vse s gluposti tsql jivot she se zanimavame.

303

Помагат,защото...

преди 11 години

За тези,които след "много" години стаж зад волана още не разбират каква би била ползата от дневни светлини през лятото,а и не ги включват с желание през зимата-задайте си въпроса защо новите автомобили се произвеждат с дневни светлини,които се включват автоматично с паленето на мотора и нямат бутон за изключване?За да са по-красиви денем ли?

302

paopao

преди 11 години

МВР,възразяват депутатите настояват.Те по-големи специалисти от професионалистите нашите депутати.На какво ли се дължи това тяхно желание?

301

Анонимен

преди 11 години

Със светлини и с бяло знаме. Българите са робско племе.

300

Анонимен

преди 11 години

А понякога даже и не виждаш включения мигач на автомобила срещу теб, заслепен от фаровете му посред бял ден!

299

Анонимен

преди 11 години

Всичко в името и за добруването на др.Златев