163

ЕВАЛА

преди 11 години

Човека е решил да се оттърве от немотията и е успял! Браво! Да си ги хар4и със здраве, а пък ако е умен може и да ги заърти да станат пове4е. Успехи му желая!

162

Анонимен

преди 11 години

Тоя пич го познавал лично , браво Енев , за теб кризара свърши ... само не забравяй старите си приятели ;)

161

Анонимен

преди 11 години

Сега,ако си е опекал работата както трябва,няма да го хванат,преди такъв удар,трябва да си е направил фалшива самоличност,предварително закупен самолетен билет със фалшивата самоличност,парите преведени на банкова сметка,пак на новото му "АЗ",купуване на къща на някой от хилядите острови във Френска Полинезия,ама трябва и да не се обажда поне 20 години на близките си,за да не бъде засечен.

160

Анонимен

преди 11 години

Сега е някъде в гората в някое бунгало сигурно и мисли какво да прави.

159

Вounty hunter

преди 11 години

Нищо ново! Всички нормални банки по света /само в България не/ много отдавна са си решили подобните проблеми, изработвайки безотказна и добре работеща схема и при подобен инцидент за да спасят имиджа си, са щедри и дават награден фонд между от 30% до 50 %, /а не жълти стотинки/ от сумата за повече информация и залавянето на обирджията, което мобилизира интересът на хилядите детективи,полицай,авантюристи и целият криминален контингент !

158

до 175

преди 11 години

Помолил колегата да му купи баничка и отпрашил ... това сериозно ... пишеше го в друг сайт.

157

Анонимен

преди 11 години

***!! Приискали му се бързи пари! Ама бързата к*чка слепи ги ражда!

156

Анонимен

преди 11 години

И защо е бил сам в колата с такава сума??????

155

Анонимен

преди 11 години

Никога няма да го издам .. ако ще да го видя в магазина .. така има се пада на ш*баните фирми и псевдо поставени разни паляци :)

154

Анонимен

преди 11 години

"заподозрян че прибрал 1,5 млн.лева" Браво,че ги е прибрал,да не се загубят сами в тъмнината.

153

Ф.С.В

преди 11 години

Да живее Робин Худ -- жалко че няма една Жана Дарк да поведе тълпата-от гладни проскубани хора близо 6 мил -- като сте гладни ще сеете картофи (размисли на Боко) като искате две деца ще имате успешна кариера(размисли на Боко) вие сте лош материал и сте мързеливи само лихви от банките чакате и не произвеждате труд(размисли на Боко) защото банките произвеждат нещо? хаха, дръжте здраво кучетата както аз народа-ВИЕ СТЕ НАЙ ЩАСТЛИВИЯТ НАРОД -ЖАЛКО чЕ НЕ ГО УСЕЩАТЕ-БИВшАТА ЖЕНА НА БОЙКО-ВЧЕРА-

152

Анонимен 2

преди 11 години

Той човека вече е духнал за топлите страни-къде ще го намерят?Не се чудете защо няма много развитие по тези случаи.Тези пари са застраховани-собствениците не губят нищо, а полицията няма интерес да се занимава с всяко престъпление.То и аз да бачках за 500лв нямаше да ми се занимава с всеки случай!

151

ДО 167

преди 11 години

Така е за съжаление! Зависта и злобата ще ни погубят и сами ще се затрием без пушка да гръмне! Просто се замоизяждаме!

150

Анонимен

преди 11 години

Дано е жив и здрав, да успее да избяга, да си подреди живота спокойно и да не е неразумен.Малко били парите - по 700 лева на месец, това му е заплатата за следващите 200 години.

149

Анонимен

преди 11 години

Да станеш милионер на 33 години. Безценно ! Без подкрепата на Visa и Mastercard ? Уникално ... :-)

148

Анонимен

преди 11 години

Бай *** като иде у Европата (или по света) веднага се опитва да забрави откъде е тръгнал. А другите народности си остават горди с произхода си - вижте турци, гърци, мексиканци, араби...Не е за жалене, че бг умира - едните доброволно се асимилират навън, другите ги доубиват в бг, докато останат само ***. На по-късен етап ще ги присъединят към Румънските ***.Двама българи в чужбина са чета, трима - чета с предател.

147

Ф.С.В

преди 11 години

Ще ти отговоря-другите тичат до буса и купуват банички-или фирмата е решила че дава много пари за заплати понеже е криза и ползват само един супермен който зарежда буса носи помпата (пушката) носи торбите с имането и кара буса ахахахахахах

146

Анонимен

преди 11 години

От кога Инкасо колите се движат само със шофьор? Другите къде са?

145

Ф.С.В

преди 11 години

Стигнах до извода че има два вида емигранти-едните са по неволя и другите са по неволя хахахаха едните отиват за пари а другите отиват там с пари-едните цял живот се мъчат да забогатеят -а другите отиват богати )))) откриите разликата????

144

до 148

преди 11 години

И аз съм емигрант. Във Ванкувър.--Айде стига си се оплакавал! Разбираме, че се чувстваш смачкан в Канада, ама ни писна от такива като тебе да ни хленчат в българските форуми.