296

евлоги

преди 11 години

*** защо се правите на данс и се държите като ***.излагате се .за да не бъда изтрит няма да ви напсувам но ще ви кажа че заради цензурата която налагате искам да бъда нежен с вашите родители от женски пол.не псувам нали скъпи модератори.

295

tosh

преди 11 години

хахаха браво бе ***. Заработи си надницата и изтрии и моя коментар ахахахахах

294

Само Тигрите Оле

преди 11 години

Тигрите бият съселите и екомафията с 9_0 вижте резултата на снимката горе!!!

293

българин

преди 11 години

Природата няма партийна окраска , тя е на ВСИЧКИ българи и сме длъжни да се борим , за да я запазим за нас и нашите деца !

292

Анонимен

преди 11 години

Борисов 2 милиарда открадна и око му не мигна....

291

Смях

преди 11 години

Какъв е тоя политико-феодален митинг бе Боко-див диктатор не наял се

290

Анонимен

преди 11 години

Господин Борисов събирайте си багажа, че шъ играй сопата.

289

евлоги

преди 11 години

гражданите който стачкуват в подкрепа на закона за гората си мислят че с приемането му те ще забогатеят като тези на морето .тъпо ,ще забогатеят само някой олигарси който сега им мътят главата и настройват срещу нас който не сме съгласни на местото на гората да има писти и хотели.вижте какво е по морето .ние българите не ходим там заради бетона,мръсотията и скъпотията, идват разни *** да се напият и да *** някоя ***.оставете гората за да ви има защото богати няма да станете.

288

азз

преди 11 години

ммда бе,!абе,колко е сезона на ски туризма в банско?да кажем 3 месеца-4 ри.а после какво правите?давало работни места...инвестициите отиват при големите бизнесмени(играчи),а,на ваз дребни бачкатори,колко остават?всички сте на принципа "след мен потоп!"после вашите деца ще плащат вашите грешки!а,тези който ви обират паричките,техните деца ще живеят перфектно в чужбина!не превръщайте бг в мръсно *** гето!помислете!от сечта ще спечелите стотинки,от пистите-свлачища!

287

Веселин

преди 11 години

Абе вие луди ли сте да обръщате внимание на този шизофреиден *** и самотник нарекъл се МАРИО-36 !?. Общувайте и комуникирайте с нормалните хора тук,като влизате в дискусия с *** се принизявате до неговото болестно състояние. Това същество е за лечение и то сериозно,добре поне че е от тихите луди и само ни забавлява,без да вреди никому.

286

Марио-37

преди 11 години

АЗ СЪМ ЕДИН ЛУД ЧОВЕК ,КОЙТО Е ЗА ЛЕЧЕНИЕ. ВЪПЛЪЩАВАМ СЕ В КОЖАТА НА ДАЛАЙ ЛАМА,УТРЕ ЩЕ БЪДА ГАЙ- ЮЛИЙ ЦЕЗАР ,А В ДРУГИДЕН МАЙКА ТЕРЕЗА. ПСИХОЛОГ НОМЕР 1 СЪМ,ЕКСТРАСЕНС НОМЕРР 1 И ДУХОВЕН ВОДАЧ НА СВЕТА НОМЕР 1. А ВСЪЩНОСТ СЪМ ЕДИН САМОТНИК,КОЙТО НИКОГА НЕ Е БИЛ С ЖЕНА В СВОЯ ЖИВОТ,БЕЗ СЕМЕЙСТВО,ЖИВЕЕЩ ЗАЕДНО С РОДИТЕЛИТЕ СИ. БЕДЕН,НЕЩАСТЕН,НИЗВЕРГНАТ. ХОРА,МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ. НЕ МОГА ДА ИЗЛЯЗА ОТ НАС ДОРИ В НЕДЕЛНИЯ СЛЕДОБЕД ЗАРАДИ ЛИПСА НА ФИНАНСОВИ СРЕДСТВА. МОЛЯ БРАТЯ,СМИЛЕТЕ СЕ ,ИЗПРАТЕТЕ МИ НЯКОЙ ЛЕВ ДА МОГА ДА ИЗКАРАМ ЗИМАТА. НА РОДИТЕЛИТЕ МИ ПЕНСИИТЕ НЯМА ДА СТИГНАТ ДОРИ ЗА ОТОПЛЕНИЕ. МОЛЯ ВИ БРАТЯ. АЗ СЪМ ВАШИЯ ДУХОВЕН ВОДАЧ ОТ 10 ГОДИНИ

285

Марио-37

преди 11 години

И тук има интернет, така ,че пак ще ви пиша! от 4-ти км.

284

Марио

преди 11 години

Много са *** тея ***.Сума ти народ се мъчи да им осигури работа за през цялата година,а те не искат.Мислят си,че годината е 4 месеца сняг и 5 лева кебап.А не се сещат,че работата и парите са : 12 месеца клиенти и 3 лева кебап.Толкова не вдяват,че през по-голяма част от годината няма сняг и трябва да си използват природата за да живеят.Никой не им иска да им развали рахатлъка с пистите.Просто се опитват да им кажат,че имат хубава природа,която трябва да я пазят и изкарват пари от нея.

283

тарам тарам

преди 11 години

*SO HARDCORE

282

Анонимен

преди 11 години

БОРИСОВ ГО ДЪРЖАТ АМЕРИКАНЦИТЕ С ТОЛКОВА МНОГО НЕЩА,ЧЕ ТОЙ ЩЕ ИГРАЕ ПО ТЯХНАТА *** ДО ГРОБ/ГЕРБ.ИНАЧЕ ГО ОБВИНЯВАТ В НАРКОТРАФИК И ИДВАТ ТЮЛЕНИТЕ ДА ГО ПРИБЕРАТ

281

Марио-37

преди 11 години

Прекратявам моята агитация, защото ме прибраха на 4-ти километър.Като ме пуснат, ще в пиша пак!

280

Иван

преди 11 години

Какви координати чакаш от този марио лудия бе ????????????? Този никога няма да излезе "очи в очи " с някой,това е един страхлив задмониторен боец - ха ха ха

279

Miro

преди 11 години

Дай телефон за връзка Марио и координати !!!!!!!!!!!! Чакам ! КАЗАХ !

278

Анонимен

преди 11 години

ПЛАТЕНИ ЛЪЖЦИ И ***

277

Браво Dnes.bg

преди 11 години

Явно Герб не са успели още да притиснат Dnes.bg , щом им се налага да ангажират Марио 37 (хисарския поп и др. превъплащения)да маже върху коментарите на хората .