17

1811

преди 11 години

Продължение: Никой не им обеснява разликата между измислена реалност и действителност, родителите са прекалено заети да работят, прибират се и на никой не му пука какво прави детето. Трябва да осъзнаем, че проблема не е в децата, а в нас, които не полагаме усилия да ги възпитаме, а ги оставяме света да ги научи. Щом нямате време да възпитавате и да гледате дете, защо го правите? Това не е ли също жестоко и безотговорно?

16

до 16

преди 11 години

Какви деца , тоя пергиш сигурно е бил минимум на 25 години. След 18 не би трябвало да си вече дете.

15

1811

преди 11 години

Този нулев морал и злоба, които ги има в децата са факт. Спрете да се вайкате, а се замислете какво ги поражда! Кой ги възпитава тези деца? Родителите?! Лесно е да кажем и посочим факта за това, но е трудно да си зададем въпроса "От къде идва и какво го поражда?". Докато децата виждат негативизма у родителите си, тяхната злоба и омраза към солствения си живот, държава, съседи, как да очакваме те да са нормални деца? Филмите и игрите били виновни! Дали или това че никой не се интересува от тях?

14

??

преди 11 години

Няма ли някой от Кочериново или Бараково да каже за какво става въпрос?

13

nona

преди 11 години

бАраково,днес.бг,Бараково е селото,а НЕ БарОково....живеем в БГ все още

12

Анонимен

преди 11 години

Новинарите, нека сменим името на селото, че много бароково звучи. Селото се казва Бараково, а *** и морално деградирали има не само там.

11

Ужас

преди 11 години

Безпаричието до това води, това е продукт на "правилната"социална политика на Гейб.Хората не издържат вече психически,нали го забелязвам.

10

до 9

преди 11 години

Хайде да ни спестите комплексарските изказвания за "нашата България" такива *** има навсякъде, но дали влизат в новинарските емисии е друг въпрос...такова ни е нивото на журналята, дай им убийства, катастрофи и т.н.

9

не знам

преди 11 години

Това трудно може да се нарече новина за нашата България.Виж ако сина запатка и полицаите които са дошли да го приберат,да им вземе колата и с *** газ се бутурляса в някое дърво на изхода на село Бароково-е тогава го дайте като новина...

8

Лелче

преди 11 години

Най-вероятно е наркоман или е бил пиян, не може трезво мислещ човек да стори това!

7

Стоянов

преди 11 години

Сигурно не му е дала пари за алкохол или наркотици.

6

Анонимен

преди 11 години

Нехранимайно. Трябва родителите да започнат да възпитават децата си като в развитите държави. Като стане на 18 години и да го пускат самостоятелно да се развива. Иначе какво се получава - детето свикнало майка му да му угажда за всичко и в един момент когато няма възможност да го прави и то почва да мисли, че майка му е лошата и си излива всичко върху нея.

5

Странно

преди 11 години

ЩО ЗА *** ЖИВЕЯТ В ТАЗИ ДЪРЖАВИЦА С НУЛЕВ МОРАЛ ???

4

Алов

преди 11 години

То без нищо бой не се яде !

3

мим

преди 11 години

ХРАНИ КУЧЕ,ДА ТЕ ЛАЕ!!!БОЖЕ ОПАЗИНИ,НА КЪДЕ ОТИВА ТОЗИ СВЯТ.НА МЛАДЕЖА ПРЕБИЛ МАЙКА СИ, ПОЖЕЛАВАМ СЛЕД ГОДИНИ НЕГОВИТЕ ДЕЦА ДА МУ ГО ВЪРНАТ ТЪПКАНО!!!

2

БАБАТИ

преди 11 години

Защо всичко се убърка във живота. Как може майката която го е родила и отгледала да я пребие. Нещо гнило и нещо страшно става със наще деца- нямат милост нямат жал- озвериха се като зверчета- бият се помежду си и започнаха да трепят и родителите си. ХОРА КЪДЕ ГРЕШИМ СЪС ТЯХ. ЗЛОБАТА МЕЖДУ НАС СЕ ПОСЯ КАТО КЪЛНОВЕ ВЪВ ДУШИТЕ НА ДЕЦАТА НИ. Страшно настава.

1

ivo

преди 11 години

Егати .Не може ли рано сутрин да ни спестите подобни новини .Ако бяхме нормална правова държава с 15-20 години затвор за подобно престъпление едва ли щеше да четем често подобни "гръмки"новини.