116

до ВАСИЛЕВ

преди 12 години

Какво си дал ти на руснаците бе *** миризлива?!Това за урината и ***,както подробно си ги описал показва само,че това ти е на теб храната и питието!Яж си ги и си пийвай и се махни от нета ,че вмириса всичко наоколо!

115

анонимен

преди 12 години

А млад на тези години ,сигурно вече не го вдига - самолета де.

114

Анонимен

преди 12 години

мда, твърдо и постоянно пипа, особено като надуши от някъде пари за "усвояване"

113

anonimen

преди 12 години

Boko mu celuva raka za da mu osveti stadiona na Tigrite stoto Patriarh Maksim se zapanal

112

Хасму

преди 12 години

Тракийче, албанче, или к`вто ще там *** да си, ще ти мият едно място дето слънце не огрява преди да те пуснат на някое уралско магаре, бре гей нещастен. И сто на сто ще му сложат качулка на главата да не се плаши, бре *** сплескан.

111

Анонимен

преди 12 години

Василев , ама *** на българин не става ,миризливото си е *** ,ти си вонтящ *** ,може и да си резан то такива *** често си сменят направлението то си е традиция хората знаят

110

Анонимен

преди 12 години

Под расото има калашников и бутилка водчица

109

ГЕОРГИОС АНГЕЛОС

преди 12 години

ВУЛГАРИ..ГЪРЦИЯ И РОССИЯ СА ВАШИ ГОСПОДАРИ..ЕЛЛАДА Е ДАЛА НА ВУЛГАРИТЕ ВИЗАНТИИСКАТА ВЕРА..АЗ САМ МНОГО ГОРД С ТОВАСЛАВЯНО-ТЮРКИ

108

Анонимен

преди 12 години

Мутрополита целива кагебиста!

107

"Вечна дружба&q

преди 12 години

"Българи донесоха християнските ценности в Русия, заяви руският патриарх".........Така е, а за благодарност получихме 45 години затвор в социалистически стил. А в момента същите ни заробват икономически и изкупуват територия, но не навсякъде а на хубавото - в планините и покрай морето. Всичко лошо идва от Изток.

106

До Василев

преди 12 години

Слушай бе калтак долен!Какво се пръцкаш като като ***?Само Москва е 18 милиона жители!България е като муха сравнение с мечката РУСИЯ и ако разчита на нас ....леле мале!

105

Parcuc

преди 12 години

Бая сме си го отнесли в името на Господ, амин !

104

анонимен

преди 12 години

А успокойте се най-после.Молете се на Тангра,на Аллах,на Брамапутра ... никой не ви пречи.

103

до турските мангали

преди 12 години

По-опитен и разумно командир Тамерлан спечели Битката за изгодна позиция, докато хиляди войници на османските умираха от жажда и изтощение. Татарите на войските скоро пусто, и Баязид се приближи до своите братя по кръв, лишавайки тримесечия на султана на армията си, което предопределя съдбата на Баязид. В свирепа битка на турската армия е победена, Баязид, който трябваше да предаде на ръка бори за живота си, се опитал да избяга, но бил заловен и доведен до Тамерлан [15].Станислав Hlebovsky. "Улавянето на Баязид от Тимур", 1878 г.Баязид окован, и той е принуден да гледат любимата си съпруга на Оливър Тамерлан чака за вечеря, а след това била изнасилена от [14]. Тюркски нашественици са били подложени на страшни опустошения на страната: градове и села са били изгорени, убити или прогонвали жителите на Самарканд. Бурса е разграбен и ордите на Тамерлан достигна Смирна себе си. На Тамерлан по време на унищожаването на Османската държава изпъди около в паланкина давност в Баязид, излагането на всякакви унижения, една от легендите, дори да го използват като подложка за крака

102

193

преди 12 години

.Кой знае кой чалмалия е оправил прапрабаба ти.

101

Анонимен

преди 12 години

Дали ще му набива канчето за гьола - Белене?!

100

Анонимен

преди 12 години

Ето как Захари Стоянов описва в своите Записки по българските въстания, тези и част от по-нататъшните събития:На 1 май неприятелят се вмъкнал в селото из долния край. Наместо съпротивление, той, неприятелят, бил поканен даже от самите българи-чорбаджии, със съобщение, че селото ще си предаде оръжието. Няколко души, наистина, си предали оръжието на неприятеля; но намеренията на тоя подъл неприятел били зверски, коварни, мръсни и ужасни. Щом се свършило предаването, главорезите башибозуци, запретнали ръкави. Те нападнали на обезоръжените жертви, на които отсекли главите с брадви, като ги водели един по един до едно сложено на земята дърво и тук ги секли като дърва. Плач, писъци и молби излизали от устата на всички, но, наместо милост, това е възбуждало по-люто отмъщение и някакво си зверско тържество в средата на тези човешки касапи. Тая варварска постъпка на башибозуците турили цялото село в ужас и трепет. Жени, деца и гологлави мъже бягали из селото към горния край.

99

до 195

преди 12 години

Трчбва да си взимаш редовно лекарствата...Понимаеш ли? Гнида!

98

Анонимен

преди 12 години

"Самият Сидеров е богослов по образование"....хихихихи

97

Анонимен

преди 12 години

Василев, какво си им дал на руснаците ти бе? :)))От овчарска кошара страната ни я направиха индустриализирана, с модерно здравеопазване и образование, ресурси като нефт, газ и руди на половин цена ни ги продаваха, а купуваха от нас компоти и консерви. Вече 23г рушиме това което БКП с помощта на руснаците построиха в страната, а разни алчни авистливи злобни гноми цвърчат, че сме били ощетени.Ето, живей си в страна зависима от турци и ингилизи, като ти толкова харесва. 23 г е рай за вас, а?