14

Гражданин

преди 12 години

"ведомството на Цветан Цветанов ще работи за разкриване на лица, които имат намерение да вършат престъпления, и ще ги разубеждава да се откажат от престъпните си мисли"Престъпмисъл? Мда, очевидно все повече се доближаваме до "1984". И то в 21-и век, когато уж вече отдавна трябваше да няма такава възможност. Дянков щял данъчна полиция да прави, а Цвъцко явно ще прави полиция на мисълта. Но сме овце и ще мине и този негов номер за контрол над хората. И всеки ще е потенциален престъпник.....

13

Анонимен

преди 12 години

От статията разбрах две неща - властта е решила да се бетонира с всички средства и Цецо обича фантастика, последно е гледал "Специален доклад" и е решил да бори престъпността в зародиш:)

12

Гошо Тъпото

преди 12 години

Колкото са по...скъсани гащите на кривунделци,толкова са по...тайни спецслужбите, по...овъртолени и по...раздути.Ако можеха тези...служби поне да намерят,от къде да...копамепарите;щото то...ясно,че за харченето ги...бива.

11

Стоян

преди 12 години

Нищо ново под слънцето. Незнам само защо още не са върнали чл. 1 от старата Конституцея

10

трябва да го е страх

преди 12 години

Един народ не трябва да го е страх от неговото правителство. Едно правителство трябва да го е страх от неговия народ!

9

Адска машина

преди 12 години

Адска машина направи на парчета джипа на столична бизнес дама, която е приятелка на висш служител от средите на СИК. Пострадалата Цветанка Карагьозова излиза с бодигарда от охранителна фирма "Ипон" Бойко Борисов, който работи в тясно сътрудничество с акционерите на застрахователна компания СИК и Интергруп Румен Николов-Пашата и Младен Михалев-Маджо. Пострадалата е собственик на фирма за химически продукти, масла и изкуствени торове. в-к Капитал от 31.03.1997

8

криминални авторитет

преди 12 години

Спецслужбите ще се координират от спецовете около пожарникаря - Пашата, Маджо, Маргините, *** и други криминални авторитети.

7

НФБ

преди 12 години

Тоталитаризъм и култ към личността на дон боко великолепни!обещано от Герб!

6

arhar

преди 12 години

Аз лично не се интересувам от мнението на псевдо - масоните у нас, които по един или друг начин са близки до Гоце и ДъСъ !Има ли истински масони у нас ? А нима спазват стриктно 10 - те Божи заповеди ? А дарили ли са всичките си пари за общото благо ?Ако някой иска да разбере какво имам предвид, нека прочете нещо за Иван Ведър . който е бил истински масон !

5

в огледалото

преди 12 години

На снимката Цецо са гледа в огледалото и сам се раубеждава да няма престъпни мисли!

4

заедно си пият кафет

преди 12 години

Сега разбирам защо, Цецо и пожарникаря заедно си пият кафето - за да се взаимно разубеждават да не извършват престъпления и да нямат престъпни мисли!

3

Венелин

преди 12 години

Цецко подготвя поредната "изборна победа" на герб...

2

Анонимен

преди 12 години

Вся власт на ГЕРБ. Ако можеше да ни докарат и спокойствието и сигурността на до 1989г. нямаше да съжалявам, но те налагат тоталитаризъм на гол тумбак.

1

ХИТ

преди 12 години

ДОБРЕ ДЕ...събуждам се и поредната олигофрения с мутрата на този ***......