76

Анонимен

преди 12 години

87Аверче, 2011 г Пристанище Варна е обработило рекордно количество товари за последните 106 години. Всяка година, обработваемите площи се увеличават с около 20% на годишна база (от 2 години насам). Аман от позитански платени драскачи !

75

Анонимен

преди 12 години

:) да заповядат скъпите журналисти да снимат разрушенията и гетата около жп линиите в ЕС България...ако Бойко разреши. Ура

74

До 87

преди 12 години

Другарю КУРти да разбирам, че ти си готов вместо заплата или пенсия да ти дават купон за храна, да нямаш достъп до интернет, да няма телевизор, да нямаш кола и т.н., но България да има ядрено оръжие? Ти си болен човек!

73

До 81

преди 12 години

Китайския просперитет започна в начото на 80-те години, когато страната реши първо да се върне към принципите на пазарната икономика и да излезе от международната изолация, след това беше разрешена и СВОБОДНАТА СТОПАНСКА ИНИЦИАТИВА и либерализацията пазарите!

72

Анонимен

преди 12 години

Малко факти които ми се иска червените зомбита да коментират - в периода 1995-1998 в КНДР умират от ГЛАД около 3 милиона души, дори днес магазините са празни, а в провинцията хората масово гладуват и се опитват да избягат в съседен Китай! Кога в България хора са умирали от глад в мирно време?

71

с.

преди 12 години

Малиии!Тука е партийна сбирка!Кухи червени кратуни!

70

Анонимен кратун

преди 12 години

Сървъра ви е умрял.Като Северна Корея.

69

do 62

преди 12 години

Ne iskah towa da kaja. 4e jiweqt w 2025, e taka. Nqma dwe mneniq po wyprosa. Misylta mi be6e, 4e edinstweno Kitaj ot stranite dokosnali se do komunizma sa prosperirali, no towa nqma ni6to ob6to s komunizyma sam po sebe si. Kitaj e edini4en slu4aj, dyrjan 4rez Honk Kong w pazarna ikonomika. T.e. da se predotwrai sriwane na ikonomikata i walutata im kakto stana s drugi strani. Kitaj e towa koeto e sega, blagodarenie na zapada ... No towa e dylga tema.

68

Анонимен

преди 12 години

Миналия месец в Стражица умряха брат и сестра от ГЛАД! В Европейския съюз, в държава, която усвоява милиони от Европа, пионка на САЩ и упражняваща супер десен капитализъм! КРАЙ НА КОМЕНТАРА!

67

nedko todorov

преди 12 години

Напомня ми на пътят след Дъбово ако пътуваш към Бургас грда ми напомня на Сливен а тези селца на селцата след Сливен доста си приличаме със Северна Корея поне по изгледи мамка му.Иначе наще влакове са по така 240 км за около 5 часа вемат.

66

Анонимен

преди 12 години

Виждам че тук група неграмотни червени кратуни, са неписали че в Китай има комунизъм - много ми е интересно как червените зомбите ще обяснят понятието "китайски милиардер"? В Китай няма комунизъм от 1979г. насам! В Китай има еднопартийна система в условията на ПАЗАРНА ИКОНОМИКА, няма социално равенство, а точно обратното - това рязко контрастира с идеалите на комузма не мислите ли другари?

65

dadi

преди 12 години

Цикли яко, при цялото ми желание да го гледам, вие не ми давате тази възможност.

64

Нешев

преди 12 години

Не вярвайте на пропагандни клипчета. Макар , че не видях порутени, изоставени сгради или запустели полета , като у нас. Няма и безразборни изолации и цветове по сградите. Колкото до пътуването- от София до Варна, за колко часа се пътува? Така , че е спорно кои са изостанали диваци- ние или те.

63

Бай Спас

преди 12 години

Когато на края на тази година си преброиме безработните, оцелелите и изобщо - оживелите, добре е да си спомним за пълните с работещи хора заводи, за пълните с млади хора български села, за все недостигащите за увеличаващото се население на България жилища, детски градини и училища и тогава да правим тъпанарски умозаключения за комунисти, капиталисти, реститути и адвокатска мутро-демокрация!

62

Безработен

преди 12 години

Не е нужно да се ходи до там да се снима филм , просто можете да се повозите на родното БДЖ по линията Плевен-Черквица , пейзажа е по добър от корейския ,а квартал Дружба в града е просто уникален паметник на съветските колхозни инженери !!! Дори общината още работи по тоталитарни правила , особено след посещение на Първанов !!!

61

Предложение

преди 12 години

Да изпратим хуманитарна помощ за Северна Корея под формата на 10000 софийски превъзходни *** на влак/кораб за сметка на бюджета на Еко-равновесие!..100% ще излезе по-евтино, отколкото да се строят приюти и да се плаща на търтеи..Миро и Данчето да четат!!!

60

Анонимен

преди 12 години

Не знам за Северна Корея, ама случая Могилино, където деца умираха в мизерия и от глад говори, че в капиталистическа България умират хора от глад!!!!!!!!!Другото е манипулация и пропаганда!

59

Анонимен

преди 12 години

имаше един виц, че САЩ много харесвали комунизма тъй като ако не беше нямаше да са първа икономика в света

58

до 68

преди 12 години

То и Америка фалира, ама нали тя се е писала да води сметката, та некак си не й отърва да си каже...

57

Гарганел

преди 12 години

Еми ето, остана само една Сев. Корея, та да плашат децата с нея, и кво? Цъфнахме, та вързахме! Особено Гтрция, Испания, Италия, Португалия, Ирландия, Унгария... За нас с мамалигите изобщо нема да говориме! Ако утре некой каже да си върнеме заемите, ше требва да си изядеме воловете и магаретата и ние да се впрегнеме у каруците!*** си правите, ей! Никой ли не вижда до къде сме се докарали, та на корейците залците сте седнали да броите! ЕВРОПА ФАЛИРА, ПИЧОВЕЕЕ!