144

Harmony

преди 12 години

Статусът е мегатика и парибол,е няма такъв сайт.Учението на главния редактор на Труд го знаем

143

ъъъъ

преди 12 години

ТОЯ ПАВИАН НАЙ-СЕТНЕ СИ ИЗМИ ГЛАВАТА И СЕ ПОДСТРИГА ЗА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА,ИНАЧЕ СЕ КЪПЕ МОЖЕ БИ ОТ ВЕЛИКДЕН НА ВЕЛИКДЕН...

142

yyy

преди 12 години

като Ви е толкова мъчно за арменските му простотий ,гледайте ГАЛА с голямата глава и ДЖУДЖАНКА ДЕБЕЛАНКА по нова тв простотийте им ще Ви харесат

141

майна

преди 12 години

стига сте цъкали минуси, хейтъри, знаем че ни завиждате за гарата и Кючука

140

Анонимен

преди 12 години

*** арменска голяма глава !! ако беше 1912-1913 г , тази гадна арменска *** как би намазала някой ТУРСКИ ЯТАГАН

139

Анонимен

преди 12 години

Те пък едни забележителности - един Античен театър строен по соц време (преди това там е имало само няколко камъка), тепетата и съборетините в Стария град (които бледнеят пред къщите в Копривщица).

138

друга майна

преди 12 години

В Пловдив всички сме големи гъзари и само чакаме сладки новопостъпили в университета ни девойчета от Ст Загора, да им покажем забележителностите на града, започвайки от красивата ни нова Главна, където надутите пловдивски п.и, с които се гордеем, набързо ги свалят на земята с изумителния си фешън вид. А след 5 години ги връщаме добре обучени и вече фешън в Ст Загора, да си намерят някое работливо местно момче, спомняйки си в захлас за най-прекрасните им години с пловдивските гъзари!

137

ДГД

преди 12 години

до Густо майна... В интерес на истината не си много прав. Тази "мъзня" е собственост на Гергов, който направи Класик ФМ Радио (щото е сноб, а не щото се кефи де), т.е. поне радио, ако не тв предаване. А иначе БТВ няма как да не завземе пазара, защото Пиеро 97 + 50% от медийните агенции са негови и съответно насочват рекламата именно към БТВ. Галъп, Кънчо Стойчев и Андрей Райчев, които "уж" мерят пипълметрията са съдружници на Гергов в повечето проекти т.е. хем рекламите и рейтинга са осигурени

136

Анонимен

преди 12 години

Наистина може да имат нещо влашко в РусИ, те дори не говорят български като българи (не могат дори да произнасят името на града си правилно)

135

гхгхгхгх

преди 12 години

за къде ги подготвяте немскоезичните кадри, за българския пазар ли? Вие българоезични взмете подгответе.... оставете немскоезичните....

134

До 188

преди 12 години

Русенци сме толкова българи, колкото хората от западните покрайнини - сърби. Стига с тази мания за асимилация на българите! Точно защото сме като Виена и Западна Европа е ясно, че не принадлежим на *** БГ с гнусния си балкански манталитет.

133

каквооооо....?

преди 12 години

То рядко има нещо свестно по БТВ, но сега вече няма нищо по тая телевизия да гледам!

132

Анонимен

преди 12 години

крайно време беше, тоя халтураджия прекали. намалиха му кинтите, щото халтурата дето прави огърмя с рейтинга и орева орталъка

131

ДГД

преди 12 години

До русенецДръндзел, Ако беше истински русенец, а не *** попаднала по случайност в Русе, щеше да знаеш че за истинските русенци, старите русенци е обида да ги наричаш мамалигари. Русе е може би най-западно европейския град в БГ. Неслучайно му викат малката Виена. Там училищата масово подготвяха немско-езични кадри, и въобще като манталитет - немски възпитаници. Аз не съм русенец , но го знам, това че ти си долна мамалига си е твой проблем, не говори глупости обаче.

130

SPORTWINNER

преди 12 години

Кои са тия хора, дето са ЗА БТВ и тия срешу МАГардич? Ако не беше той да и вдигне рейтингите тия БТВ все още щяха да са кабеларка. Сега всички ще гледаме "Най смешните хора на света..." - Кафалиев и неговата жена, която е програмния директор на БТВ, които от години се опитва да избута Магардич, за да вземе най-гледаното време с неговите безумни предавания.

129

ДГД

преди 12 години

БТВ е телевизията на ЧАЛГАРИТЕ, СЕЛЕНДУРИТЕ, МОХАМЕДАНИТЕ И ПРОВИНЦИАЛИСТИТЕ (последното е по отношение манталитет на хората, а не столица-провинция). Непонятно е, как БТВ изгони великолепен журналист, като Иво Инджев, а защити посредствен човек, като Бенатова. Нивото на Господарите, като хумор, социална тематика е в пъти над Шоуто на Слави, но едното го няма, а другото остана.За мене гледаемостта на тази телевизия, което не оспорвам, е символ на изтъпяването, и деградацията на българите.

128

русенец

преди 12 години

Всеки знае, че русенци сме власи по кръв! И къде-къде по-добре щеше да бъде Русе ако беше в голяма и необятна Румъния, вместо в тази *** БГ. Румъния е много по-развита икономически и социално държава.

127

Анонимен

преди 12 години

бТВ е манипулативна медия. Новините звучат все едно от устата на страничен наблюдател спрямо българския народ, а за "приноса" към опростчването е излишно да се коментира.

126

до "ай,канари&q

преди 12 години

Ти беше ли роден при това 8:1,дето го повтаряш като мантра?! Щото ако си бил не говори много добре за теб. Леко инфантилно е,все едно си на 13-14 годинки...

125

Даола

преди 12 години

Частинте телевизии могат да си осигурят и по-прилични програми, ако не разчитат на монополисти външни продуценти и правят конкурси за теми и продуценти.Също така могат да организират и обсъждане на програмите си, ако искат да имат повече зрители и реийтингът да е нещо реално.