26

Анонимен

преди 12 години

Вярно е и че се проверява някой, на когото нямаш доверие или те е подвел.

25

Анонимен

преди 12 години

Така е. Затова и хората ще я проверят тази магистрала и тогава евентуално ще ти повярват Лилянке

24

ало, ало

преди 12 години

Знае ли кого цитира госпожата :). Айде да добавим: "Говорят, что невозможно коммунистам, особенно же рабочим коммунистам-хозяйственникам, овладеть химическими формулами и вообще техническими знаниями. Это неверно, товарищи. Нет в мире таких крепостей, которых не могли бы взять трудящиеся, большевики."

23

pool

преди 12 години

Всичко им е такова на герберите!! Бързаха с метрото..вече в Младост и Мусагеница,таваните текат! "новия" участък от магистралата пропадна още преди да е отворен... магистрала Люлин вече е с дупки,просто нямам думи!!! Нямало да има компромис с качеството!!! Лъжат като дърти ***

22

Анонимен

преди 12 години

doverieto 4iato vissha forma e proverkata si e 4ist stalinizammas-nistr Pavlova sho ne si proveris kakvo ti e syptnoshenietyo mas / mozak

21

Анонимен

преди 12 години

"Тя обаче беше категорична, че няма да се правят никакви компромиси с качеството за сметка на срока."Тази лъже.Знам със сигурност,че зимата са ги карали да полагат настилката при температури,които са около нулата.Няма как да няма компромис с качеството.

20

Анонимен

преди 12 години

мда, "доверяй, но проверяй" , чий цитат беше ?

19

Анонимен

преди 12 години

Никой не е проверявал Павлова от ГЕРБ за нейните бонуси, а по кила и кантар Лила бие по затлъстяване вече и Фидосова и Борисов от ГЕРБ.

18

ТPE3BEH

преди 12 години

До потомствения Софффиянец:Работя в Лозенец, където живеете много такива поТомстфени Соффиянци.Моля научете се да си чистите след като разхождате кучетата си, че е нещо страшно по третоарите и пътя. Толкова много кучешки л**** няма и на село ;)

17

Анонимен

преди 12 години

11Пропускаш нещо.Селяци имаше и по празниците.Дошли "на гости" при селяците роднини.Имаше и трафик макар и не като през работните дни но беше значителен за толкова почивни дни.Така че няма спасение от селяците.

16

Гошо Тъпото

преди 12 години

До софиянец: Наистина,най...мръсният въздух е в столицата.Съжалявам за децата,които се раждат и растат там,обречени от безмислената и луда българска икономическа действителност.София е на път да стане град-държава,неспособна да се грижи за България.Изходът е-да бъде свален статутът й на...столица и тя,вгледана в...пъпа си,да върви напред.

15

ДО СОФИЯНКАТА - 7

преди 12 години

....Скъпа Софиянке..... Щом имаш желание ходи си на село и живей на тишина и спокойствие :) Никой НЕ те спира :) Обаче аз съм роден в този град.... в квартал Лозенец.... потомствен софиянец съм.... и НЯМАМ ЖЕЛАНИЕ да се изнасям защото нагли,нахални и най често и простовати "***" завзеха София в последните години !!!!! Защото същите тези подбиха и заплати и работни места.... Вече го гледам навсякъде "новоизпечените софиянци".... Парвенюта разни личащи си отдалеч що за стока са.... :) :)

14

Анонимен

преди 12 години

"Проверката е висша форма на доверие"!За целта Лилито и Фидоската ще ги изтъркалят по лотаве 2 и 3 и ако трасето издържи и не се огъне обекта ще бъде приет!

13

Анонимен

преди 12 години

нема улици дупки и кал кат на село, там се забодоха *** земаха кредити и напълниха джебовете на строителните птредприемачи, себестойност акт 16 ЕУР 300, продажна цена ЕУР 1000 била добра инвестиция, баси ***

12

Анонимен

преди 12 години

Не са комунистите виновни, а демократите са вече ВИНОВНИ. От 23 години комунистите нямат власт по конституция и закон. За магистралите е същото - основна вина за безогледното застрояване, съсипването на природата и разрушаването на историческите паметници имат ДЕМОКРАТИТЕ след 1989 г.

11

ТPE3BEH

преди 12 години

Червените г*вна пак започнаха да плюят...Ако на 1 Юли наистина открият тези лот-ове, ще се пътува доста по-спокойно до морето.

10

Софиянецът 2

преди 12 години

Като гледам колко "минусчета" събрах за отрицателно време май доста "селяндурчета" доприпкали в София за да си "оправят живота" и да не "копат" на село съм засегнал а?!?..... :) :) :) Извинете ме скъпи селски пръчлета че някой ви казва ИСТИНАТА каквато е а НЕ ви лицемерничи и лъже в очите както вероятно правят шефовете ви ( Вероятно и те са от вашето село де.... :)... ) и както правят родните ни политици.... :) :) :) :) :)

9

чичо Тиквичка

преди 12 години

Егати държавата, щом това недоразумение й е строителен министър! Падение във всички посоки...

8

онзи

преди 12 години

е..ти комунистическото изчадие. посредственост...посредственост и простотия.

7

Анонимен

преди 12 години

верно у софето беше супер, *** дет си накупиха апартаментчета у манастирките ливади, малинова долина, витоша се "ПРЕСТИЖНИ КВАРТАЛИ" се изнесоха на село да ядат домашно и да напълнят багажниците. баси спокойствието. таа е баси готиното гадже, мноо е яка.пишем на селски за да ви лесно да ме четете