26

боклуцииии

преди 12 години

да и беше сложил фередже и да я беше заключил в мазата проститутката бездомна като не иска да я поглеждат други

25

Боби

преди 12 години

И най-голямата мизерия от всичко е сцената как нещастника Самуилов джуниър маха с ръце на *** стил "давайте по бързо в джипчето че тука убихме един"....***!

24

12

преди 12 години

в много държави тоя *** от КуртовоКонаре още при задържането щеше да се подхлъзне без да иска и да си счупи врата, а полицаите извършили задържането щяха да бъдат наградени за добре свършена работа, тоя се подигра и се изгаври с български офицер от полицията пред цяла България

23

Боби

преди 12 години

Няма как професионален охранител да действа на свое усмотрение пред клиента си!! Смешно звучи даже версията че както излиза с човека който охранява изведнъж вижда познато неприятно лице и се нахвърля...все едно си подписва уволнението...няма как....няма как без да има "Бе смачкай го тоя отворко" от устата на малкия Самуилов!!! Той е шефа...ако каже "не ме забърквай, като ме няма си прави каквото искаш" това и ще стане!!! Не покривайте нещата хрантутници!

22

Анонимен

преди 12 години

След като е отнел човешки живот, да го натикат в затвора доживотно. Не може такива *** да се движат свободно и безнаказано. Дано българският съд този път застане достойно на мястото си и вече да спре онази порочна практика със споразумения или нямал други провинения. Щом си убил човек трябва да гниеш в затвора до края на дните си. Само при стриктно спазване на закона може да има добри резултати. До тук престъпниците имаха права, жертвата НИКАКВИ, но това трябва да се промени.

21

Анонимен

преди 12 години

И СЕГА БОГАТАША ЩЕСЕ ИЗМИЕ РЪЦЕТЕ С ГАРДА ,АПЪК ТОЙ ПРОСТАКА ЗА ЕДНА ЗАПЛАТА ПРАВИ ВСИЧКО ,БИЕ УБИВА И Т,,,,,К ,И ДВАМАТ В ЗАТВОРА ,ДО КОГА МАМЕНИ ЛИГЛЮВЦИ ЩЕСЕ ВЕЯТ БАЙРЯКА

20

гражданин

преди 12 години

Полицая закача чужди жени-неговата собствена е в дома му и го бият нормално.....

19

Колега

преди 12 години

До кога Самуилови ще си развяват байраците в Р България и ще си правят каквото им е кеф? Къде е държавата, г-н Борисов? Ила пак ще пеем онази песен:" За кокошка няма прошка, за милиони-няма закони." Мой приятел преди време беше заплашен с побой и убийство от Георги Самуилов и то за нищо... С месеци трепереше за живота и здравето си и това на семейството му! Най-строги наказания за извършителя на гнусното убийство и за поръчителя!!! А Цветан беше много добър в професията си... Поклон!

18

ринго

преди 12 години

тоя *** гарда не знае ли че пиян не се удря по главата щото може да умре.Не е първи случай пиян да умре от два три удара които трезвен човек би понесъл.Да лежи простото *** шефът му ще го храни и ще му носи цигари на свиждане.Всичко за една долна *** *** от половината град София и половин Европа.

17

до16

преди 12 години

ти кой компютър и коя ос измисли, че не мога да се сетя? това, че си стар не е оправдание за неграмотност

16

Анонимен

преди 12 години

Бг медийте са пу..тки неземни.Първо този в ареста беше "лошият".Бил му разцепил главата с един удар(от камерите се видя че първият удар е в корема,вторият беше ляв прав който е БЕЗОПАСЕН и евентуално третият е бил дясно кроше което го е нокаутирало).Нито един удар не може да разцепи главата(изкл. се мн спец ситуации).Сега обърнаха песньовката.Полицаят е ЛОШИЯТ.Бил се заяждал.2'38 алкохол.*** си ***.Парица-Царица

15

Анонимен

преди 12 години

ИЗВЪРШИТЕЛЯ И ПОДБУДИТЕЛЯ В ЗАТВОРА И ДВАМАТА

14

Анонимен

преди 12 години

kvo izliza sq 4e koito pi6e na latinica ne e bulgarin.ale 6to ne se zaka4ite na nekoe durvo ot kum vrata le curvuli

13

До 14-ти

преди 12 години

Ей, смотльо - айде почвай с минусите... Почнал съм да пиша на клавиатурата, когато още нямаше кирилица... и когато сигурно си бил на татко ти в петилетните планове...Като си измислиш компютър, операционна система и начин за комуникация - и ги въведеш успешно - тогава ще даваш акъл кой как да ги ползва... Тогава и оценки ще раздаваш!Още 3 факта: не съм този със шльокавицата; българин съм; ти си ***, ако смяташ, че начин на пренос на данни определя национална принадлежност и отговорнорност!

12

Анонимен

преди 12 години

mi nau4ete se da 4etete na latiniva be sme6niciiiiiii ako pa ne vi iznesq 4ertaaaaaaaaaaaaaaa xaxaxaxaxaxax

11

Българин

преди 12 години

Вие българи ли сте? Пишете не български, не на шльоковица! Като видя такива селяци веднага им пляскам минусите!

10

Анонимен

преди 12 години

някой чете ли ги тия на латиница аз не

9

Анонимен

преди 12 години

Всички , които от камерата се вижда да влизат в колата са съучастници в убийството-вкл. и компаньонките, които се качиха. Като виждат , че полицая лежи в безпомощност те е трябвало да извикат помощ.

8

Светльо

преди 12 години

ЦЕЦО ЗАТВОРИ ЦЕЦО, ДЕТО БИ И УБИ ЦЕЦО!!!

7

t

преди 12 години

da mi mirno stoqlo ne bi 4udo vidqlo 4engeto te v posledno vreme se pomisliha za rambovci vdignaha glavi i napred a nali znaete koi stavat 4engeta v bg. nai golemite nekadarnici i komleksari...