396

Piperko

преди 12 години

За 75% от българите, служители в министерството ли става въпрос?

395

ИМ

преди 12 години

Абе, хора, стига само сте псували...излагате се! Който не знае за какво се говори-да пита Google. Шеврон не са представители на американците, а американска компания (което е много по-различно). Те и в Щатите са оставили жестоко замърсяване, но както някой умно спомена, САЩ са маааалко по-големи от цяла Европа. Зелените във Франция нямат, ама нищо общо с комунистите. А що се отнася до ромите - все те ще са ни виновни за всичко...много е лесно...

394

до 492

преди 12 години

Какво за теб е "полезно изкопаемо"? Кое е полезното на въгрищата - вредните емисии отделяни при изгарянето ли? Ти въглища горял ли си в дома си, и ако е така си виждал какво значи сажди, пушек и пепел, а къде отиват всички те? В нашата обща и крехка атмосфера! Кое е полезното на петрола? Пластмасата, изкуствените дрехи, гримове, найлоновите торбички(разграждащи се стотици години) или изгорелите газове? Какво е полезното на полезните изкопаеми, които визираш и за кого са полезни те?

393

Анонимен

преди 12 години

Подкрепям добива на полезни изкопаеми и мразя продажниците от зелената партия на която газовата мафия плаща плакатите и пиенето.

392

До Боко тиквата

преди 12 години

Бойко ме разочарова. Да си плати само за 75%...бива ли така.Криза е разбирам, но представете си само как би звучало ето това заглавие: *100% от българите подкрепяли проучванията за шистов газ* Айде Бойко, не се стискай. Знаем, че можеш да си платиш и за стотака. Не се стискай.А Ние ще се правим, че ти вЕрвме...бащице наш.Спасителю!***!

391

един

преди 12 години

Тези гърбавите май искат да побратимят с Еквадор?

390

Анонимен

преди 12 години

75 процента от *** не ги е*е.Важното е да си плати сметките,да му останат двайсетина лева до следващата заплата,да си 'бръмчи'с петнайсе годишната трошка с газово и да има Айфоун.По възможност бял.

389

НЕ на гербавите

преди 12 години

С мълчанието си позволихме на предните тройни наглеци да бетонират и унищожат черноморието ни.Сега сме на път да позволим и на тези сегашните-ненаяли се комисионери да отровят земята ни.ХОРА< СЪБУДЕТЕ СЕ!Техните деца не живеят в България и няма да живеят тук...но нашите, нашите деца ще останат.Нека покажем на гербавите наглеци, че ни има, че трябва да се съобразяват с нас, и че няма да позволим това безобразие.

388

Хъм

преди 12 години

И нека да разбием митовете:1. Ние няма да имаме "вътрешен доставчик" - доставчикът ще е американската Шеврон.2. Държавата ще получи заплащане по концесионният договор и това е - газта, която ще се добива ще се продава по конкурентни пазарни цени - т.е. за колкото решат Шеврон(може и да не можем да си я позволим)3. "Високо квалифицираните работни места, ще са за командировани хора на Шеврон в БГ, не си мислете, че при такава нова и непозната технология, ще има "българска следа"3.

387

един

преди 12 години

Някой гледал ли е какво оставя "Шеврон"след себе си?

386

Хъм

преди 12 години

Ама най-обичам като изтипосат едни такива абсурдни и поръчкови проучвания. От кои българи 75%!? Че 75% от българите включва всички деца, баби и дядовци и цялото работещо население, останалите са роми и др. разни такива. Ами мен никой неме е питал, не е питал и познатите, роднините,семейството и близките ми, как тогава се вади такава представителна извадка от 75%? За да може да се каже с точност трябва раферендум и тогава едва ли числата ще са такива.

385

Анонимен

преди 12 години

Нека да ви кажа какво ще стане:1.Решението за проучване и добив, както вече повечето знаят е прието на 21.06.11, от тогава до сега колко пъти отрекоха да са подписвали?2.Щом вече са го приели и са лъгали, значи са прибрали комисионните, и няма измъкване.3.Целия театър с този временен мораториум, е за да отшумят нещата, веднъж хората успокоили се, те ще го приемат тайно, а ние ще разберем за това както почнат пролетта/лятото да копаят.4.Единственото спасение е протест, до пълна забрана завина

384

Анонимен

преди 12 години

Кога пък ги сметнахте тия проценти, бе?Малеееееееее, ни срам - ни Очи!ВРЕМЕННО СПРЕНИ ...... ДО ПРОМЕНИ В ЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО!Това звучи много тревожно! Значи за месец, или по-малко ще удурдисат един "закон", според който всеки ще може да с*ре из милата ни родина...... :(((((((

383

Не на нас тея

преди 12 години

Хахаха, верно било значи:"Социологията е точна наука. Точно за колкото си платиш, точно толкова получаваш"Явно от ГЕРБ са си платили точно за 75% , точно толкова са получили.Абе Хора, нямате ли усещането, че тея сегашните управленски комисионери ни смятат за ***?

382

Сметка

преди 12 години

75% от българите подкрепяли проучванията за шистов газ... Това означава, че в България съществува една гнусна и зловонна смес от руски мекерета и ***, която съставлява 25% от населението.

381

Хм

преди 12 години

ЛЪЖЦИИИИИИИИИИ!! Правителство от ЛЪЖЦИИИИИИИИИ!!!Гадни далавераджии - да *** и проклети до девето коляно да сте ако позволите тия *** да тровят децата ни и България!!!

380

до 472

преди 12 години

Франция го е забранила по политико-икономически съображения,щото опасва границата с Австрия с АЕЦ-и,понеже австрийците са се обявили против атомната енергетика.Има частичен мораториум върху проучване и добив на шистов газ в Канада,САЩ,докато се изяснят рисковете на технологията,заради зеленясалите комунисти от Екодвиженията.

379

Анонимен

преди 12 години

Е как го изчислихте бе?Със социологическо проучване между служителите добиващи шистов газ ли?Направете една подписка във всички градове и села и да видими колко процента ще са "за" и колко "против".Тия статистически институти трябва да се закрият!И без това дават само грешна и власт-угодническа информация.Ето така се пестят пари - ликвидирайте всички безмислени статистически институции, файда от тях няма (освен да цоцат пари от бюджета и да дремят кат мисири и пускат дезинформация

378

bg

преди 12 години

Предполагам че допитването е извършено в ромска махала като преди това са минали анкетйори и раздали по 5 лв на анкетиран с правилния отговор на листче.

377

Анонимен

преди 12 години

Айдеее,досега реваха че руснаците и ***-*** на Русия ни грабят и поробват,сега американците искали да ни затрият и отровят.И тия китайци с Голямата Стена,искат да ни завладеят,като ни продават йофтини,некачествени коли,като подбиват пазара на Мерцедес.Овце.