21

До 19

преди 12 години

dsdas на колко си годинки ?

20

до успялата

преди 12 години

С упражнения не можеш да свалиш толкова килограми, освен ако не си бегач на дълги разстояния, но тогава нямаше да имаш излишни килограми, защото маратонец не се става от днес за утре.Толкова килограми за такъв кратък период от време може да свалиш сама със силно ограничаване приема на храна. А фитнесът може да помогне да се отслабне красиво. И то при определени условия най-вече за жените.

19

dsdas

преди 12 години

Мацове и мацки с някое кило отгоре, аз свалих 23кг за 8 месеца....така че не е невъзможно, който има проблеми, да се хваща и да започва с упражненията и с контролираното хранене докато е време....после ще се чувствате МНОГО по-добре....ПС. Първите 2-3 седмици упражнения и диети не дават резултат, защото трябва да си задвижите заспалите метаболизми и да се изчистите от ***.....после започват резултатите....така че не се отчайвайте

18

Анонимен

преди 12 години

Сега трябва да се задържи около тези килогграми и да се ги възтановява ,защото мастната клетка садържа информация 5 години,което ще рече че толкова не трябва /и повече години/ да пълнее!Успех!

17

Ванката

преди 12 години

че какво не им харесват на дебелите жени мен си ми харесват

16

Гери

преди 12 години

До успяла:забрави да споменеш фитнес клуба.Ясно е,че правиш реклама!то дори така звучи, както всяка *** реклама.Прочети рекламата за демир бозан...как е "оправил" хората от всичко ха ха ха същите думи и начин на писане.

15

До 13

преди 12 години

Искра фидосова има пари , но не иска да отслабва :)Така я харесвал мъжа и.

14

анонимен

преди 12 години

ти колко отслабна с този режим

13

Анонимен

преди 12 години

Тази сниманата в гръб дане е Искра Фидосова?

12

До 9

преди 12 години

И на колко години си, ако смея да попитам?

11

Анонимен

преди 12 години

Който иска да отслабне може да направи 90 дневния режим на хранене. Ефекта е поразителен, не е сложен нито скъп. Иска се само желание и постоянство.

10

до 8

преди 12 години

Доста от пълните хора ядат каквото намерят и то от безпаричие.А има и заболявания от които се пълнее.Например хипофункция (намалена)на щитовидната жлеза.Лесно е да говориш отстрани , ако не си минал през това!Особено пък ако имаш и заболяване което те инвалидизира и не можеш да спортуваш!

9

Успяла

преди 12 години

Години наред се опитвах да отслабна с разни хапчета и всевъзможни диети, но след временен успех си връщах килограмите! Коренна промяна и трайно отслабване с над 25 килограма постигнах единствено след като се записах в един фитнес клуб и започнах четири пъти седмично да тренирам. За близо година и половина свалих 25 килограма и сега се чувствам прекрасно!

8

Анонимен

преди 12 години

5, ако имаш воля отслабването е много лесно и изобщо не е скъпо, а напротив! Дебелите хора ядат значително повече от колкото трябва. Най-важното е да намалиш калориите, а с това и разходите за храна и да почнеш да се движиш!Всякакви специални диети и скъпи курсове за отслабване помагат само на психиката, но ако човек има воля няма изобщо нужда от тях!

7

kiki

преди 12 години

ako e tazi na snimkata ne mi prili4a na 65 kg

6

jasemi

преди 12 години

Браво на жената,за това се иска голяма воля!

5

До 1

преди 12 години

До 1 Не се пише Гергйов ден , а Гергьов.Май не си ходил на училище.Българка е отслабнала с 85 кг за няма и година.Но е много скъпо в България.Само за хора с пари е.

4

ех

преди 12 години

3 кила се свалят по трудно

3

rossen.kulov

преди 12 години

zdrav duh, zdravo tqlo!

2

Иванова

преди 12 години

Вместо да пишете глупости,вземете пример за воляИ щото ще го обърнете на битпазар,на българина също му остава малко,но само се оплаква и чака края