239

за 238

преди 12 години

Ходил съм в Англия и там социализъм не видях. А ти не си ходил и затова го виждаш.В Англия хората гледат като изобретят нещо да го продадат с печалба, иначе не се захващат. Не са *** като тука.

238

Dez

преди 12 години

Вие сте ***! Парите ли са най-важни за вас ве,***? Направете и вие робот като сте толкова "кадърни" многознайковци! Направо се чудя как е възможно да съществуват такива *** в България!На този човек му личи,че е добър и трудолюбив! Вие какво сте постигнали в живота си? Киснете по форумите и сайтовете,плюете кадърните хора и завиждате,защото сте нещастници и никога няма да успеете в живота.

237

за 237

преди 12 години

не ми се прави на умник, щото не струваш, написал си една безмислица

236

Анонимен

преди 12 години

Защо всичко измервате в пари? В това ли ви е смисълът на живота? И като станахме капитлистическо общество на хищниците, по добре ли е? ........................................*** в Германия,Дания,Норвегия,Швеция,Англия и др.,виж капитализма как работи за хората и е станал социализъм.Но се спазват закони и има ред.При нас в България си е някакъв измислен капитализъм комунистически-мутренско-олигарски,ако я няма държавата да я цицат наште "пишман бузинесмани" ще са си прости престъпници.

235

До 235

преди 12 години

Ми кат не четеш кво да ти разправям...то е за който може да схваща от време на време...И не се чуди що сме различни от хамериканците....понеже няма как да го схванеш

234

за 234

преди 12 години

Човека да изкара пари от тая тенекия, иначе няма полза никаква.

233

за 231

преди 12 години

Ти като си толкова голям икономист що си броиш стотинките?

232

Dez

преди 12 години

Защо го плюете човека бе,нещастници! Вие какво сте направили ? Бачкате за 200 лв. и се напивате всяка вечер! *** некадърни!

231

Анонимен

преди 12 години

В Германия от малки стимулират децата да са изобретателни, сега му казват креативни, и ги хвалят за най малкото нещо, което са сътворили, затова нацията напредва и произвеждат БМВ, Порше, Мерседес, Бош и т. н. т., затова имат производство и икономика. Ние тук сме свикнали да ни командват и някои да ни казва какво да правим, няма изобретения, няма мисъл за съжаление. Нашите деца не ги учат да изказват собствена мисъл, а да зубрят.

230

До 230

преди 12 години

Ми ше си намериш клошарка....

229

Анонимен

преди 12 години

Хъ хъ хъ хъ хъ не се купува с пари....купува се с това което си дал от тебе си и то се изразява в пари . Толкоз пари имаш колкот си дал от себе си. *** тва е друга тема, че не е всъщност баш точно така....понеже съществува Голямото Грабене. Та където системата е напълно корумпирана се получава така...нищо не даваш но си голем крадец и имаш...

228

за 228

преди 12 години

Не ми говори глупости бе. Ти *** на среща беден, оръфан и смрадлив като клошар и да видим дали ще има любов или няма да има.

227

за 227

преди 12 години

За 4-ти километър са тези, които вярват, че трябва да се бачка за без пари. А тези, които учат другите на това са за затвора.

226

до 226

преди 12 години

Сигурно и любовта си купуваш с пари, за това си толкова зъл.

225

Анонимен

преди 12 години

Забелязвам една работа....все повече така се набива в очи. Тия дето се правят, че мразят всичко и всички и винаги са напротив или наистина са за 4-ти километър или са добре платени писачи. А ? Ко кайш чадо ? От 4-тия ли си или ...

224

за 225

преди 12 години

Защото всичко се купува с пари, затова. А такива като теб защо агитират против парите? Ами за да си напазаруват евтино балъци, затова.

223

до220

преди 12 години

Защо всичко измервате в пари? В това ли ви е смисълът на живота? И като станахме капитлистическо общество на хищниците, по добре ли е?

222

Анонимен

преди 12 години

Тоя байчо, като изкара 2 лева от робота си, тогава ще се види има ли полза от него. Другото са глупости.

221

за 216

преди 12 години

Виждам, че има много българи готови да бачкат охохохоохохо кеееф, кеф, кеф, кеф, кееееф хохохохо хахахахахахаахахааа важно е да има бачкери и ефтинко, ефтинко само за хлебеца хахахахахахаахахаааа и за мечтите де хахахахаааа

220

Анонимен

преди 12 години

Остайте го тоя рубот.Ни вода ши донисье,ни ляб шье измеьси.Някой знае ли колко е хонорара на Мара Отварачката или Лепа Цура,че искаме с колегите и колежките от фирмата да си напраим яко Коледно парти с музичка на живо.