720

учуден

преди 12 години

Не знам как не ви писна от тази непрестанна гавра, то не са лъжи и наглост, как така нещо се говори, на другия ден се отрича, а на третия ви обвиняват, че сте прости и нищо не сте разбрали. Какво стана със сересетата, с разните му калинки и другите издънки. След някоя и друга година няма се учудя ако ви обвинят в халюцинации, когато се опитате да си спомните какви бяха тези случки и какво НЕ се случи.Къде, питам, къде го има това ?

719

простотия или вот

преди 12 години

За тези избори (два та са по различна схема на зачитане на легитимността им) простотията на организаторите е допуснала за ДВА избора, с вотиране в ДВЕ различни урни и по ДВА РАЗЛИЧНИ СПИСЪКА, гласоподавателят ДА ПОЛАГА ПОДПИС САМО Е ВДИНИЯ списък. .

718

крадец от ДПС

преди 12 години

Гласуваш ли за БСП - получаваш и един Доган.

717

крадец от ДПС

преди 12 години

Товарищ Дмитрич му треперят мартинките за това е толкова нервен. Високо се беше изкачила *** и всички и видяха червения ***. Сега като изгуби отново от Бойко /това му е кармата явно / агент Гоце и старите хиени-олигарси които плащат масрафа, ще го издухат като минало годишно листо. Аз обаче ще гласувам за Сидеров тъй като е време Бойко да осъзнае,че народната любов не е даденост а се воюва за нея и да се вземе в ръце. Ясно е, че Плевналиев ще е следващият президент.

716

Veselin

преди 12 години

Да се готвят за изненади на изборите ,тези които са разочаровали хората трудно ,ще спечелят .Единственият ,който си държи за сега на думите и не се отмята е В.Сидеров ,дано ако стане президент да върне както казва войниците от Ирак ,да пуска референдуми и да бъде твърд с тези ,които крадат .Ако стане президент и той като останалите само е говорил ,много ще ме разочарова .

715

ВАНГА

преди 12 години

ПЛЕВНЯТА ЩЕ СПЕЧЕЛИ ШАМАРИ ЗАД ВРАТА!!!ПЛАТЕНИТЕ ГЕРБЕРАСТКИ ДРАСКАЧИ ДА НЕ ПРЕКАЛЯВАТ!!! НИКОЙ НЕ ВЯРВА НА ГЕРБ!!!КАЛФИН - ПРЕЗИДЕНТ!!!ВЕНСЕРЕМОС!!!!

714

Анонимен

преди 12 години

НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ !!!!АНДРЕЙ ЛУКАНОВ, КРАСИМИР ПРЕМЯНОВ, НИКОЛАЙ ДОБРЕВ, ГЕОРГИ СЕДЕФЧОВ ПЪРВАНОВ, СЕРГЕЙ ДМИТРИЕВИЧ СТАНИШЕВ, ИВАН КОСТОВ, НИКОЛА ФИЛЧЕВ, СТЕФАН СОФИЯНСКИ, РУМЕН ОВЧАРОВ, РУМЕН ПЕТКОВ, ЕМИЛИЯ МАСЛАРОВА, ИВАЙЛО КАЛФИН, АХМЕД ДОГАН, НИХАТ КАБИЛ, МЕГЛЕНА КУНЕВА..... И МН. ДРУГИ ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ "ВОЙНИ" ОТ РЕДИЦИТЕ НА ДС И БСП !!!!!!ТЕ ТРЯБВА ДА СЕ СРАМУВАT, НО ТЕ НЕ СЕ СРАМУВАТ

713

Алберт

преди 12 години

В политиката чудеса не стават, колкото и да им се иска на феновете !Плевнелиев печели категорично !За това огромна заслуга имат комунистическото минало и безцветността на Кунева, както и надутото празнодумие на Калфин.Не без значение е и връзката, която избирателите правят между Калфин и Първанов.Втори последователен президент от БСП е невъзможна вероятност.Такива чудеса в България не стават !

712

Veselin

преди 12 години

колкото до процентите по реални ми се виждат тия от анкетата тук dnes.bg/polls.php?id=278&page=1 ,а не измислините от някоя платена соц.агенция .Макар че Светослав Витков води в тази анкета, си е смешна кандидатура ,един несериозен макар и интелигентен млад мъж ,по скоро той си прави пак от неговите абстрактни шеги .Може би след години ,като поулегне и стане по мъдър и съзнтелен ,тогава по ще става .

711

Слим

преди 12 години

Защо трябва нещо да ви приготвяме ?Вие сами се наа .....вате в гащите !Колкото повече се мазните на комунистите, толкова по-жалки ставате пред своите си избиратели !

710

Veselin

преди 12 години

Пак отписват Волен Сидеров както през 2006 ,разбирасе неслучайно ,и много ще ме зарадва той да стане ,това ще покаже че има будни Българи с отворено съзнание ,макар че си е малко краен спрямо турците,но то е към депутатите на ДПС и тяхната политика .Ако и Сидеров ме разочарова ,както ГЕРБ ме разочароваха ,трудно бих гласувал вече за каквато и да е партия .

709

до 725

преди 12 години

кажи какво знаеш Слим? Какво сте ни приготвили от ГЕРБ? Аз не виждам начин да спечели Плевнелиев освен ако не се манипулира вота или хората не отидат да гласуват.... и трети вариант, в който избирам да не вярвам - да са супер прости!

708

Хайлазин

преди 12 години

29% за Плевнелиев - това с гласовете от Цар Киро ли е?

707

Анонимен

преди 12 години

Безработицата продължава да расте и скоро ще удари и София, която досега гласуваше за ГЕРБ или СДС.

706

Слим

преди 12 години

Тук се пишат пълни глупости !На всички в България е очебийно ясно, че Плевнелиев е новият президент !Защо само си чешете езиците напразно?Не бягайте от действителността !Стига фантазии и свободни съчинения ! Хората вече не са простаци, за да ги излъжете !

705

няма начин

преди 12 години

няма начин да не е паднал доста рейтингът на Плевнелиев след дебата онзи ден и след множеството издънки, които от месец насам се случват непрекъснато... никак не ми се вярва още да води толкова убедително... а и не заслужава... не си го представям на нова година по бнт да изнася реч...той без ауто-кю не може да говори, а и с него продължава да си мънка...

704

Зара

преди 12 години

Кой вярва вече на тея проучвания ?! Ясно е, че всичко е измислено и нагласено в полза на сегашните управляващи ! Специално аз, няма да направя същата грешка като преди 2 години и с удоволствие ще подкрепя Калфин, за да премахнем шуробаджанащината и мутрите с голямо его от "трона"!

703

мира

преди 12 години

на ГЕРБ яко им пари вече. всичките напъни да доведат половината европарламент тук, няма да им свършат работа и са само признак на немощ. вижда се че вълната започва да се обръща срещу ГЕРБ. не виждам начин да спечелят изборите, освен ако не манипулират резултатите от тях

702

nqkoi

преди 12 години

До 714: Нещто такова имах в предвид когато натиснах копчето в подкрапа на Волен. Той има голяма подкрепа и от хора, които нямат достъп до интернет. Така че вроятно ще е по-силен от Витков на самото гласуване. Ако хората недоволни от досегашните управляващи, гласуват по равно за Волен и Витков, ГЕРБ и БСП ще са победители...

701

ан

преди 12 години

ЕТО НА ТОВА МУ СЕ КАЗВА ПРОМИВАНЕ НА МОЗЪЦИ. ОТ КЪДЕ ВИДЯХА ТЕЗИ ПРОЦЕНТИ? НО СТЪКМИСТИКАТА РАЗЧИТА НА ОВЦЕТЕ. КАТО ПОВТОРИШ ЕДНА ЛЪЖА 100 ПЪТИ И ОВЦЕТЕ Я ПРИЕМАТ ЗА ИСТИНА. И ОТИВАТ ГЛАСУВАТ И ПОСЛЕ ПСУВАТ. ТАКАЕ ВЕЧЕ 22 ГОДИНИ.