59

Анонимен

преди 12 години

Ами отсега можем да кажем,че ГЕРБ изгуби Ямбол,Сливен и Варна!Никой нормален човек от тези градове няма да гласува за настоящите кметове,доказали се като ***,престъпници,мошеници и най-обикновени крадци!Гласувах за Бойко,но това надмина границата на търпението ми!

58

Анонимен

преди 12 години

Политика на ГЕРБ е да подкрепя най-корумпираните.Вижте Варна,Ямбол и Сливен,все пак ги избира имотния Цецко.

57

ха ха ха

преди 12 години

Искате да кажете,че ГЕРБ са подкрепили двама действащи престъпници.Нормално.

56

Иван

преди 12 години

Работната седмица на платените започва успешно - направо са неуморни в оплюването.По логиката на 50 трябва да си закрием държавата.Погледнете кандидат - президентите .Ужас и благородие.

55

84

преди 12 години

НЕИЗБИРАЕМИ .УСПЕХ ЩЕ Е АКО ИМАТ 10% ПОДКРЕПА

54

Хорст Хрубеш

преди 12 години

До 52: Какви голове бе ***? Имаше един гол срещу Германия, когато топката се отби в крутуната му и влезе във вратата. Това е. Къде навън се доказа като футболист - *** се и в Хамбургер и в Марсилия, но най-вече в Бешикташ. Избяга от там като последния крадец и го търсеха за това, че им дължи 200 000 долара! И като футболист е това което е като кмет !

53

сливналия

преди 12 години

Напишете You Yube "Новата мафия на Сливен". Независимо, че филма е поръчан от Радото , всичко в него е 100% истина.

52

ля ля

преди 12 години

га вкарваше головете за България ни ривахти а !!!!

51

ДО 47

преди 12 години

Ех Иванчо Иванчо ама като от вица си ми хитруша, браво, ти как мислиш те са постигнали това, с труд и чест или с кражба и безсъвест, нямаш си на идея заблудата в която живееш

50

до 47

преди 12 години

Остави ни нас във форума, но честно ми кажи, като им гледаш мутричките на тези и като си спомниш съдебните процеси срещу тях (ако си запознат по въпроса), струват ли ти се "чисти монети" ?

49

до 47- Иван

преди 12 години

Пожелавам ти да паднеш в Лечкова дупка с колата си ,през ден окачвания гуми и джанти да сменяш щом хвалиш тази крадлива ***!Ама на тебе явно не ти пука ,щом пишеш така ,явно си от хрантутниците в тези кръгове

48

ABVGD

преди 12 години

ГЕРБ се оказват и доказват, че са доста *** и крадливи, ам то крушата не пада по-далече от БАЩА си ББ

47

Иван

преди 12 години

И защото никой не ви забелязва вас тук във форума и защото знаете само да мразите - затова сте се озъбили и живота ви е такъв озъбен.Единственото ви занимание е да плюете .Я се погледнете в огледалото - поне 1 % да бяхте постигнали от това което тези двамата и всички останали хора които работят нямаше да сте толкова злобни.Заслужен живот и съдба.

46

131

преди 12 години

Браво бе, Бойко! И двамата доказани престъпници! Е, само БГ-съдът не стигна до това заключение! Безгранична е хорската наглост и алчност!Те вече натрупаха капитал за децата и внуците, а през следващия мандат ще се постараят да има и за правнуците!

45

Анонимен

преди 12 години

С тоя *** Лечков удрят голяма греда

44

тарикат

преди 12 години

Самият той смята, че ще спечели местните избори наесен още на първи тур, защото свършеното от него нямяло как да остане незабелязано.(Лечков)Да ,няма как цяла България минаваща през Сливен да не забележи ,че от 3 години града ни е разкопан целия !!!

43

Анонимен

преди 12 години

Лечков какъв е гнусен...гнусен ***.

42

Анонимен

преди 12 години

Боко каза, че срещнал Дянков на един светофар в САЩ, защо да не издигне Лечков за кмет с него рита топка. КАКВО ГО ИНТЕРЕСУВА БЪЛГАРИЯ И СЛИВЕН, ВАЖНО Е НЯКОЙ ДА МЕ ШЕПНЕ, ЧЕ Е ВЕЛИК.

41

:)

преди 12 години

Който каквото сам си направи, и Господ не може да му го направи. Добре, че не гласувах за герб

40

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ ще подкрепи и крадеца Киро Ментата във Варна.И кой нормален човек ще гласува за него?!