14

...

преди 13 години

пренасочиха си цялото производство към Китай,Индия,Турция и т.н ... от дрехи до автомобили и после в криза били...нормално и още по голяма криза ги очаква...

13

18269

преди 13 години

Леле колко си далече от истината... Смехурко, я върви си прави пропагандата в някоя синагога!

12

реалист

преди 13 години

Федералния резерв е напечатил 50 милярда хартишки и ги е дал на Либия - еми хубаво....! :)))))

11

...

преди 13 години

именно с заемите от федералния резерв европа беше построена на ново след 2та световна...аз не мога да разбера какво лошо има да се помага ... има лихви да,но то е нормално...вие като имате нужда как взимате от банката...когато ви отпусне важен кредит хич не я мразите нали...а плюс това тия заеми федералния резерв не ги дава на сила...а че точно за това предизвикали кризата е смешно...в криза влезнаха мързеливите европейци...защо Турция,Китай,Индия,Бразилия не са в криза?

10

777

преди 13 години

настава време да сена дигнем срещу поробители на целия свят, а имено еврЕите.Вече няма тайна за никого, че федерналата банка е часта собственост на евреите,люминатите, че ФБР, Нато, ООН,САРОС...т.н. сащо са техни. Хей, политици, спасете народа ни!!! Не ни погубвайте!Господ да ни пази!!!Амин!

9

Анонимен

преди 13 години

tova e qsno 4e e taka na vsi4ki nqma kvo da se sabujdame ami trqbva da deistvame

8

98154

преди 13 години

Колко е абсурдно всичко... Някакви "пари", които ги няма никъде, се отпускат и се вземат лихви... Та дори и да ги напечатат, те просто нямат покритие... Въобще, до кога ще се робува на тази банка и строй??? Шепа хора да опеделят какво и къде ще се случи... Време е за промяна!!!

7

Анонимен

преди 13 години

Само за справка - най-ниският външен дълг на глава от населението e именно на ЛИБИЯ! ФЕДЕРАЛНИЯТ РЕЗЕРВ Е ЧАСТНА БАНКА, която е поробил всички! Добре, че е ФЕДЕРАНЛИЯТ РЕЗЕРВ! БЕЗ НЕГО СМЕ ИЗГУБЕНИ! ХАХАХАХАХА

6

Анонимен

преди 13 години

до 4 всъщност си абслютно прав

5

шефа

преди 13 години

Обърках се, исках да кажа, че долара съвсем скоро няма да го има! В самото си основание, федералния резерв е замислен така - целта е да настъпи ОГРОМЕН финансов колапс, съответно да внедрят нова световна валута :)

4

do 3

преди 13 години

ne pruqtelu sa6t ne su6testvuva ve4e pove4e ot 100 godini tq e sobstvenot na tazi banka :)

3

Анонимен

преди 13 години

тоест САЩ ( Федералната банка ) заробва всички .... дори и Либия

2

шефа

преди 13 години

Съвсем скоро долара няма да го има! А те решиха да "помагат" на Либия!

1

Анонимен

преди 13 години

Polovinata svqt e rob na tazi banka ako ne i celiq da q vzemat mutnite to4no zaradi zaemite i visokite i lihvi stavat tezi problemi po sveta ...! Koga 6te se subudqt horata nai setne ...?