206

MEGI

преди 13 години

Ако Б.Борисов е десен, то ние, драги ми българи, сме марсианци най-вероятно...

205

Анонимен

преди 13 години

Някой да ме опровергае с лъжи - Костов е икономически съветник на Тошо.

204

Анонимен

преди 13 години

Спонги, я се разсекрети, да видим какво ти е дал, дава и ще ти даде твоя идол. Ти си неуморен в сайтовете, а кога ядеш и спиш. С какво преживяваш, драги платенщико болшевиков. ДС Б намерете си някой социолог, който играе както го каже спонсора и може да спечелите избори, според социолога, де..

203

Анонимен

преди 13 години

da

202

Анонимен

преди 13 години

то ако контрола отиде в правосъдието, ще настане голям смях. Успеваемостта им ще подне още. Просто е необходимо на детектора престъпниците в службите, търгуващи със СРС да се уловят и изгонят. А и съдят.

201

до гаргамел

преди 13 години

***,ти си по-смотан и от сергей и от тиквата! Млъквай крадецо

200

kk

преди 13 години

Не вярвам на очите си!Ген.Атанасов и Костов са свалили доверието си от ДАНС!Нещо става в "ООД-то"!Или е пореднада "димка" за спасяване кожата на "своите"!По-скоро второто!

199

ммммммммммм

преди 13 години

ставаш само за кмет в драгомам ,,,,,,,,,,,ИВАНЕ,,,,,,мьлчи си

198

иначе какво ?

преди 13 години

позицията не е ли ясна, че искат дообяснявания още ?

197

правда

преди 13 години

И П.Стоянов те призова едно време да си кажеш,но ти не го стори.Когато е за другите - настояваш !

196

Спонги

преди 13 години

Миналата година сините предупредиха, че демократичните ценности на държавата са в опасност. Това беше във връзка с искането за следене на мрежата и са така наречения "Специализиран съд". ЦЦ още тогава раздаваше присъди след всяка акция. Много му се иска на диктаторчето да разчисти пътя на контрабандата и на търговията с наркотици и момичета. Костов е доказан политик и държавник. Умните му опоненти отдавна се съобразяват с него. Глумавите му измислят прякори.

195

до 201

преди 13 години

"бъдещето за България" си го обича само костовица!

194

ПИНОЧЕТ

преди 13 години

АБСОЛЮТНО ясни позиции на СК, зад които стоят много български граждани : 1.Аеца- закопаване ..НЕ. 2.ДС- мутрите - вън отвсякъде и навсякъде..Не за друго , а защото ПРОДЪЛЖАВАТ да са просто ДС- мутри..) 3.Реформи. Или ще бъдем европейци или крепостни на руските олигарски и техните ГОЦЕ- агенти в България .. Браво на Синята коалиция ..САМО ТАКА.. Сега да го видим БОЙКО - кой си и за КАКВО се бориш..А онзи *** - воленчо , руския агент - също ...

193

мразещите бъдещео си

преди 13 години

Ало, с "комплексите" другаде - тука не важат. Личи си общата ви култура болшевишка - от километри си личи....

192

хелоуууу

преди 13 години

Алюууу,седерасите,помним и престъпленията на синята коалиция! Не ни правете на ***! Че свалихме сергея и ще свалим тиквата,не значи,че трябва да върнем мургавеляка-айдук! Айде-маршу седерастиума!

191

Анонимен

преди 13 години

И стига стози Нефтохим де И защо Костов не бил разбил ДС-тата през 1997 г.... Днес сме 2011-та, членове сме на ЕС, имаме различна от тогава структура на икономиката - и като собственост и като производства. Благодарение на Костов. Костов имаше да вади страната от дълбока криза, да изплаща дългове и едновременно с това да реформира икономиката и да смени външнополитическата ориентация на страната. И това е направено. Ако не беше, сега щяхме да си имаме Беляне, Южен поток и назнам какво още и да сме в още по-тежка криза. А специално за Нефтохима, някои тук ви го казаха. Нямаше интерес от други компании. Две от големите западни компании проучваха комбината и се отказаха. Не им се искаше да са вързани за руски нефт, а да се внася друг излизаше нерентабилно (през Босфора). По добре да инвестират в рафинерии в Гърция или Турция. Тогава работех в консултантска фирма и бях в течение. Западни консултанти посъветваха Костов да продаде Нефтохима на руснаците с мотива, че с нефта може да се формира монопол България, но с преработените горива не може!!! Това се видя през 2000 г. когато в резултат на непазарно поведение на Нефтохима от съседните страни започнаха да летят цистерни с бензин и дизел. Тази идея беше приложена и спрямо врачанския торов завод - беше предложен на руснаци - да си вкарват природен газ и да си продават торове. Руснаците мислиха, мислиха и се отказаха - мда, при торовете няма монопол

190

Анонимен

преди 13 години

Иване кажи си бе.ти тикво проста що не каза тогава нещо,ами сега даваш акъл

189

Анонимен

преди 13 години

Колко типично - всички комунисти се изриват при споменаването на Костов, и така 10 години по-късно още им държи.

188

до МРАЗЕЩИТЕ

преди 13 години

# Костофф е откраднал целия свят 5 пъти, като два от тях от самия себе си. # Ако имате 5 лева, Костофф може да открадне от вас 6 лева. # Костофф може да открадне близалка от малко дете. # Костофф може да продаде свинска пържола на евреин и да излезе на печалба. # Костофф може да продаде краставица на краставичар. # Костофф е виновен за това, че Станишев е дебел. # Костофф е виновен за това, че Калфин е грозен. # Костофф е виновен за това, че Петър Димитров е *** като гъска.

187

Анонимен

преди 13 години

Истински политик,умен и компетентен.Трябва само да бъде малко по-агресивен с Борисов,защото последният си позволява неща,които не би трябвало и се държи,като нагла,самовлюбена и високомерна мутра,какъвто е!