24

вишински

преди 13 години

най -тъпата прокуратура- пазарджк- всичките им дела се връщат и отменят от по горнте инстанции!!!!!Сега да угодят на цецо ,намериха и убиец....ама и вас здраскачи като ви започнат един по един да ви затварят по концлагери ....ще искате правда и свобода но ще е късноооооооо!!!

23

Анонимен

преди 13 години

А делата за 8-те самоУБИТИ кога ще почнат.

22

8-ия ден

преди 13 години

Напълно те подкрепям - дори смъртно наказание !За нечовешко престъпление - това !!!

21

8-ия ден

преди 13 години

Процесът със сигурност щял да бъде следен с ГОЛЯМ ИНТЕРЕС от обществото.НИКОГА НЕ БИХ СЕ ИЗРАЗИЛ ПО ТОЗИ НАЧИН - с потрес и чуство за дълго неполучено наказание, макар това да не може да върне момичетата.....Години на безнаказаност и мъка за родителите - срещу опити за прикриване, подкупи, и нечия височайша намеса !

20

Нане до26

преди 13 години

Явно нито си гледал ,слушал или чел за този случай факт . Самото разследване е опорочено още когато са одкрити труповете не е имало дори фотограф снимано е с моб.тел после ДНК се прати в Лондон без резултат година след това наще гении извадиха тоя клетник . А през това време който се добере до инфо или се изкаже го самоубиваха 8 трупа има до момента . Логично е и Бъфи да закриля извършителите явно са големцци и имат власт над ГЕРБ и Цецо Гестапото конкретно .

19

sako

преди 13 години

Абе обесения доктор си каза че момичетата са блъснати от кола, тоя съд ква се прави на ощипан.

18

хахах

преди 13 години

ставам фен на krimena st zag :D за вас не знам

17

anton

преди 13 години

a kakvo stava s deloto na STAVIISKI -svetovniqt 6ampion po ubivane s lux DJIP ? kade e tazi darjava sas stabilnite si zakoni ? kade si Bulgario????za svetovni 6ampioni zakoni nqma li? TE SA IZVAN ZAKONA MOGAT DA PIQT I DA KARAT KOLI I DA UBIVAT !!!

16

Щирлиц

преди 13 години

След 5 г протакване , 8 трупа около това убиство особенно куриозно е това дето самоубиха анатомо патологът . Истазания в следствения арест на основния заподозрян Лазар Колев . Превърнатото от самото начало в пародия дело влиза в съда за да довършат пъкленото дело . Ясно е на всички както и анатомо патологът каза преди да го самоубият че те са прегазени от кола джип. Предполага се че в него са били Петър Нейчев и Румен Петков ГЛАВЪТА мъртво пияни . Та това е разковничето за тоз клетник

15

HIZOVA

преди 13 години

NE VARVAM,CHE E LAZAR KOLEV...

14

хектор

преди 13 години

Какво смислено сме чули и прочели в защита на Л.Колев?Някакви мънканици и безмислени оправдания.Как пък никой не потвърждава версиите му?Веднага сме готови да оправдаем убиеца и да почнем да търсим конспирации,заговори.Да,може да има и други,но това не означава че е невинен.Ами ако е действителният убиец,тогава какво ще коментрат неверниците?Ако има и друг-ще излезе наяве.Българите си знаем-двама човека вече е чета с предател!Виновния винаги се мисли за невинен и набеден!

13

Някой

преди 13 години

Кримено, как може да си едновременно явно начетена и също така толкова безапелационно неграмотна, акъла ми не го побира. Всеки път като видя твой пост благоговея пред изначалната старозагорска тъпотия в изобилие, която се лее от всяка твоя дума. Вземи си купи читанка за първи клас и хвани някой да ти тури кирилица на компютъра, така не можем да се насладим напълно на безграничната ти тъпотия.

12

Аз

преди 13 години

тоя Лазар сигурно е айдук, но не го е направил. Обаче ще опере пешкира.

11

krimena st zag

преди 13 години

Plidiram za idno Nakazanie s tcelukupnata strogos +Bispushtadnusd na BG-ZAKON-ite.Jaleya za pogubeniTI 2 mladi jivota i bih kazala 4i tos KAZOS e ekvivalenTIn samu na deluto YAVUROV-LORA KARA-VELOVA- za obiistvuto na ministerskatza dashtiria LORA-pris noemvri 1913...DALI YAVUROV ga e u4istil ili tia SAMATA. si e teglila (itzat f Grap/ KORSHUMA.Ili obiistvuto na J.F.KENNEDY nuemvri 1963 faf DALLAS..LAZAROF ima ludosd /MADNESSSS/ f o4ite-GENAU ER ist der brutale KILLLLER von den.schwestern.....

10

Анонимен

преди 13 години

Всеки който помисли малко може да стигне до извода че няма как убиеца на момичетата да е един.А щом един съдят значи много вероятно да не е той извършител.Въобще картинката в България е ясна стигнеш ли до съда по добре ходи на църква!

9

AGA-MEMNON

преди 13 години

XEGTORE,,XEGTORE MISLA 4i POSTINKKAD TI E APSOL.PRAFDIF.....ZASTAVAM ZAT TEP-I AS MI E STANOVISHTETU kr.st.zag KATU TVOITU...BISKUMPROMISNU SRISHTU PALA4A LAZAROVF..

8

хектор

преди 13 години

когато нямаше конкретно обвинен за убийството на сестрите,вярвахме,че може и Л.Колев да е извършителя,а сега,когато е обвинен официално-не вярваме! А защо пък да не е той?Нима има точно определен тип хора-убийци? В цял свят вярват на ДНК-експертизата,само ние-не!Такива *** са способни на всичко нелогично и заслужават най-сурово наказание,а не да се измъкват както полицая-убиец от с.Михнево!

7

Анонимен

преди 13 години

Цяла България знае кой ги уби

6

Анонимен

преди 13 години

хванаха михаля , ще заблуждават хората само

5

Анонимен

преди 13 години

ами да си го видял синко. ;) те си го показаха по новините. да си гледал.