223

Анонимен

преди 13 години

230Какъв Хасан бре! Пак ли мечтаеш за нещо преживяно в някое екзотично място:) Ало, мокрите сънища! Събуждай се вече! Хасан е свършил работата:) Това е форума:) Много си блажен:)

222

Анонимен

преди 13 години

227 Ти явно по ги знаеш тези неща... социализъм, комунизъм... Нали си следвал червено дело при Маркс и Енгелс, що ме питаш.... Отговори си сам като си толкова осведомен......

221

Анонимен

преди 13 години

228Няма как охраната да е като на вечните мишени ББ и ЦЦ:)

220

Анонимен

преди 13 години

227 Хасане ай стига се прави, ща кажа на Доган, че пак се цепиш....А нали знаеш приказката за който се цепи....

219

шунби

преди 13 години

Голяма комедия, голям майтап. Гоце уж учредява движение, но никой не иска да се асоциира с него. Всички набедени се държат като ощипани моми и гледат да са колкото може по- далече от патрона. Кръстю Петков, Ивайло Калфин, Стефан Данаилов и всички остали дежурни мушмуроци на подобни движения се крият най- благоразумно. Да не би да се опръскат вероятно с калта на архарският ловец. Едни мощни слухове се носят. Типично по комунистически се водят едни задкулисни игри....

218

Анонимен

преди 13 години

уж 50 обикновенни граждани, а охраната им е поне 200 душимного ги пазят от народната любов

217

Анонимен

преди 13 години

218Защо демонстрираш необразованост:) Ти кажи за комунизма! Ти твърдиш, че си бил там! В БГ не е имало! А пък за ада влизаш в противоречие с предходни постове:) За да сравниш нещо, поне база трябва:) Пък и ти само за соц и комунизъм пишеш:) Верно си закърмен с идейте им:) Трудно ли,а!

216

Цирк

преди 13 години

Бил "поканен", представете си на откриването... Голям PR, голям Майтап...

215

deedee

преди 13 години

Смисълът на това изказване се крие в собствените ти страхове.Платеният си ти..

214

Гражданин

преди 13 години

сПЕЦИАЛЕН МУЗИКАЛЕН ПОЗДРАВ за феновете на т.нар. АБВ..... с химна "Агент Гоце - ТРИПЕР"...

213

deedee

преди 13 години

Кой народ е с него???Пишеш и сам/а не си вярваш....

212

Bobson

преди 13 години

Като четеш статията и се абстрахираш кой е изрекъл тези мудри думи, можеш да се разплачеш от умиление. Като видиш кой говори и ти изникват следните въпроси: 1. Защо чак сега; 2. Какво чакахме от 2001г досега. 3. Защо тези послания не бяха отправени до предишните управления (те бяха безгрешни ли); 4. Докога толкова ченгета и ДС кадри ще се опитват да ми дават наклон на ...

211

Анонимен

преди 13 години

И да върнеш 50% от заплататъа за драскачеството.. в АОНСУ на нищо не са ви научили.....

210

Христос

преди 13 години

АБЕ НЯМА ЛИ КОЙ ДА ПВДИГНЕ ВЪПРОСА ЗА БОГАТСТВОТО И ПОДАРЪЦИТЕ НА ГОЦЕ-ИМОТИ ПАРИ ПУШКИ РАЗХОДКИ СИНОВЕ СВАДБИ ИМОТИ В ПАРИЖ?

209

Анонимен

преди 13 години

Да! След година може наистина може да не си спомняме за Гоце, защото ще го засенчат показните арести на Боко Тиквата и Цецо Бузката:) Сериалите ще са други!

208

Анонимен

преди 13 години

214 Хаххаах, Напреднал социализъм беше.. аха да влезем в комунизма и трябваше да мием през перестройката .... нали? То социализма явно ще е кофти вариант на комунизма, значи сме минали през 9-те кръга на АДА...

207

ДС

преди 13 години

Само като ги гледам изпитвам тежка, всеобхващата погнуса. Каква лукавост, какво дебелоочие, каква поквара! Тези хора уж са се замислили за алтернатива. Алтернатива на разграбването, на задкулисните далавери, на алчността и властолюбието! Уф!

206

Анонимен

преди 13 години

Че на кого да се вържеш:) Ти интелектуално отдавна си вързан:) Последната лоботомия съвсем те е довършила:)

205

Отвратен

преди 13 години

Стига демагогия! Каква алтернатива могат да бъдат хора като тези, събрани в АБВ-проекта? Та 20 години те не са излизали от властта! Оставете хората, онези които наричате електорат да преценят морала, държавническото ви мислене и т.н. Ако ги имахте, нямаше след 20 години преход в нищото България да е най бедната страна в ЕС, мнозинството от гражданите й да тънат в мизерия, да не могат да изхранят и изучат децата си! И това в 21 в. в центъра на ЕВРОПА!

204

Анонимен

преди 13 години

Че ти плюенето и като физиологичен навик не знаеш какво е:) Боже каква образователна систуме:) Съвсем се е скапала:) И комунизъм в БГ е нямало, стигнахме само до соц:) Ама отде да знаеш:) Той Винету се бори с бледоликите:)