142

Анонимен

преди 13 години

горките деца, не е лесно по цял ден да се шляеш и да пиеш бира, после във фейса да висиш цяла вечер, милите те, сега и тази малка ваканция...

141

stg

преди 13 години

прави са учениците каква е тая коледна ваканция смешно е

140

Анонимен

преди 13 години

Учениците не могат ли да ги пратят в някой трудов лагер в Северна Корея?

139

varg

преди 13 години

наи-сетне facebook да се използва за нещо полезно

138

Вето

преди 13 години

Ами всички тези ученици трябва да получат наказание - отстраняване за 2 седмици от училище плюс глоба за родителите от сорта на 500 до 1000 лв (както е в развития свят) и да видим дали ще мрънкат. Нито им е работа да питат политиците какви ваканции имат, нито да кометнират зацикленото образование. С това си мислене, те са още по-зациклили и назадничави от самата система дори.

137

e

преди 13 години

eee DRUGA STATIQ NEMOJAHTE LI DA NAPI^6ETE ?

136

jen

преди 13 години

Днешните тийнове са мързеливи и неграмотни, това е самата истина, пък те ако искат да не ходят на училище изобщо.

135

една

преди 13 години

Така е, по-добре пролетната ваканция да започне не от 30 март, а от 1 април, както досега, а зимната да се удължи с тези 2 дни. До скоро коледната ваканция беше до 5-6 януари.

134

учител

преди 13 години

Прави са, браво, деца!

133

Бойко

преди 13 години

Така е прав си човек а не само скиторене на горе на долу цигарата в уста мамо ,тате дайте пари дремене по цял ден пред PC-to после накрая на годината мама и тате имат връзки ще си уредим срочните оценки хаха :D

132

Анонимен

преди 13 години

Наистина трябват ПРОМЕНИ в образователната система на БЪЛГАРИЯ, която очевидно НЕ ДЕЙСТВА! По една тояга ви трябва илиедна мотика и на полето, да разберете каква е разликата от труда и цъкането с мишката! ***!

131

Анонимен

преди 13 години

Нито "материял" е правилно, нито "материал".Правилното е "матрял".Справка - Бойко Борисов.

130

до 128

преди 13 години

личи ти

129

Кака ви

преди 13 години

Ученичката-номер 16, ще има време през седмицата до 10 януари,да се поупражнява по български език-не се казва "говоримЕ",а говорим,и се пише не "материЯл",а материал.Приятни упражнения,кака.:)

128

Мила от Марс

преди 13 години

Аз пък съм от луната.На земята някои си мислят, че ученето е само в училище.А ние тук не мислим така.Човек цял живот се учи.Чел съм за земята и знам, че и там е така.Сигурно в България не е така.Чел съм, че Достоевски например е инженер, но е станал най-великият писател.Е това не го е учил в университет.Айнщайн пък по физика е имал тройки.Вас българите не ви разбирам.Дали всички хора са като вас?Вие там четете ли?

127

иво

преди 13 години

аз ходим на даскало,да напрайме 2-3 игри белот и да се разходим

126

tulski

преди 13 години

123, ти не си завършил нищо. Ти си празен фантазьор !

125

Joni

преди 13 години

abe vie sega u4enicite nali mnogo u4ite prekarvate si 4asovete v kafeto puk i se oplakvate malka vi bila vakanciqta xaxa :D

124

Анонимен

преди 13 години

"3 януари е посочен за първи учебен ден от Новата година, тъй като се пада в понеделник, затова е логично занятията да започнат в началото на седмицата, каквато е била практиката досегаКато е логично да почват в началото на седмицата, то нека почват в началото на следващата?? 10 януари, каквато в действителност беше практиката до преди няколко години.

123

Анонимен

преди 13 години

Някои си правят провокации с децата пишейки от тяхно име.Тъжно е и жалко за провокаторите и тези дето им се връзват.117 например е провокатор.