386

Анонимен

преди 13 години

Жалки кумунизки мизер*ици!!!!КАкво сте се заяли с жената? КОЙ ви по харесва, аааа?Виденов дето окраде банките? СърГей СтаниШеф дето изпокраде горите и плажовете с гнусната ви кумунизка измислица "- заменка". Вашите олигархи заради които народа ще гладува и студува тая зима?Ще изгниете по затворите гадове! Рано или късно Бойко ще ви разкаже играта!

385

Гражданин за EРБ

преди 13 години

За съжаление ЧЕРВЕНИТЕ Милиционери от ГЕРБ пропускат последния шанс да покажат, че са различни от всички досега.Иронията е, че всички преди тях отстраняваха ключов министър по пподозрение в КОРУПЦИЯ. Костов отстрани Ал.Бож (Вечна му памет на министър 10%), Станишев махна ключовите за БСП Р.Овч и вечно трезвия Р.Петков.Излиза, че Разбойко постъпва досущ като учителя си МАДРИДСКИЯ КРАДЕЦ -който за 2 мандата не отстрани нито един при подозрения в КОРУПЦИЯ.Крушата не пада по далеч от дървото...

384

здзд

преди 13 години

Всички сеирджии чакат новите доноси от Яне.А тази вечер при вечния мърморко е АЛ.петров.журналистите го направиха номер 1.Става въпрос за канал3

383

киро

преди 13 години

като си ги избрахме сега ще си ги търпим,БОЙКОВЦИ ЦВЕТАНОЦИ И.....................гялата им гилдия

382

Анонимен

преди 13 години

а въпросната госпожа Искра Фидосова, кой ще я разследва - с какви пари изкупи половината Монтана, а господа "честни" ГЕРБ-ери. Всички ли сте такива.

381

Затвор за Праведен

преди 13 години

21.10.10Пет години затвор за кмет на ГЕРБ

380

Анонимен

преди 13 години

Комунистите може да бяха всякакви, ама не си спомням по тяхно време да имаше чак такива преяли с власт индивиди.

379

Анонимен

преди 13 години

това не е човек - това е Баба Джаба

378

Анонимен

преди 13 години

МНОГО СА МИ ГОТЕНИ ОТ ГЕРБ ,КАК ГИ РЕЖАТ ***,,, И ОНИЯ ПОЗЕЛЕНЯВАТ ОТ ЯД ,ХЕХЕХЕ Ч Е ГОТ ,ТОЧНО ТАКА БОЙКО ДОБРА ПСИХОЛОГИЯ ,ВРАГА ТРЯБВА Д А С Е РАЗИГРАВА , С ГЕРБ СМЕ ДО КРАЯ

377

Анонимен

преди 13 години

"...Хобито и е да ловува когато има свободно време,..."Ловува без оръжие, с голи ръце. Дебне дивеча в храсталака, и в удобен момент го зграбчва и разкъсва на две! Десетина мечки стръвници са емигрирали в съседните страни заради ужаса от Искра!

376

Анонимен

преди 13 години

Брей, много имотни тез ГЕРБЕРИ бе. Цветанов го нападнаха заради някакви 5-6 панелки, а никой не казва нищо за Палатите на Бойко и Цветелина в Банкя и в Бистрица. Може би е тема табу за българските журналисти - за да не се разсърди Вожда.

375

Анонимен

преди 13 години

Да ме прощавате, ама това не е човек, това е торба с ла*на! Може ли в това туловище да протича някаква мисловна дейност? Едва ли!

374

YAKUDZATA

преди 13 години

Като гледам толко простотия по тази тема,и като сте се хванали за външния вид на Фидосова като чели това е най важно от цялата тази новина,ми ще защитава Цветанов разбира се,ако бяха *** такъв вой щяха да наддадът в защита на който и да било от тяхната партия а "герб" защо не, ще го защитават разбира се еми как.А колкото до вида но Фидосова Васа Ганчева мисля каза на Кембъла,аз мога да отслабна но тиняма да поумнееш никога, лека му пръс.

373

Анонимен

преди 13 години

През този период от живота си Искра Фидосова се отдава на закупуване на недвижими имоти и успява да натрупа значително финансово състояние. Собственик е на ресторант Монтанензиум, емблематично заведение в градския парк на Монтана посред езерото, както и на половината от същия парк. Закупувайки и бивша почивна станция на прохода Петрохан, Профилакторума край града, като същевременно изкупува и други имоти - общо около 80 за 4 години.

372

Анонимен

преди 13 години

Израстването си в политиката Искра Фидосова започва като привърженичка на Симеон Сакскобургготски и НДСВ, откъдето идва и запознанството ѝ с Бойко Борисов (по това време главен секретар на МВР). Посреща Симеон Сакскобурготски при първото му посещение в Монтана, откогато пази маслен портрет на съпругата му доня Маргарита, който седи окачен в офиса ѝ.

371

Анонимен

преди 13 години

Абе Цецо лапна 8 апартамента и не му личи - тая като я гледам ще да е изяла поне цял един квартал, заедно с жителите му.

370

ееее

преди 13 години

ЕХА ТАЗИ С КАКВО СЕ БРЪСНЕ НЕСКА ГУШАТА И БЕШЕ НЕ ИЗБРЪСНАТА ,ПРЕДСТАВЕТЕ СИ ДА И ОБЛИЖЕТЕ БРАДЯСАЛАТА ГУША.ВСИЧКИ ПРИКАЗКИ ПРОИЗНЕСЕНИ БЯХА НЯКЪДЕ В НИЩОТО ТАКИВА ГЛУПОСТИ НАПРАВО СЕ СМЯХ С ГЛАС ...ЦВЕТАНОВ,БОРИСОВ ВДИГНАХТЕ ДАНЪЦИТЕ И АКЦИЗЕТЕ ВИЕ СТЕ БИТИ КАРТИ МАФИОТИ...

369

Анонимен

преди 13 години

Фидосова е олицетворението на ГЕРБ - ЛАПАЧИ от класа - S-класа

368

Анонимен

преди 13 години

за това прасе от снимката трябва да купят КАМИОН мерцедес към автопарка на НС

367

Анонимен

преди 13 години

Майко, мила! Какво е туй на снимката...