540

voodoo

преди 13 години

Само че вицът е добре известен на широките маси - 24 часа пусна шегата в рубриката Малкият Иванчо.Дали червеният лидер го е видял там, или народното творчество се е носело от уста на уста - историята мълчи.Факт е обаче, че в четвъртък читателката ни Наталия Панчева го изпрати на художника Ивайло Нинов.Г-жа Панчева от много години съставя едни от най-оригиналните шеги за Малкия Иванчо. Тя не е обидена, че лидерът на БСП разказал вица й. Доволна съм, че шегата ми се харесва, каза тя.

539

Анонимен

преди 13 години

Уау какъв страхотен виц измислил Станишев. Неам думи от възхищение!

538

Анонимен

преди 13 години

Като е толкова "безинтересен", защо толкова много комнетирате? А и коментарите са ви толкова плоски и еднообразни - гей, комунист и толкова. А пред това време, "плашейки" ви с него и тройната коалиция, бат Бойко и неговата нелегална тройна коалиция ви го...... знаете какво, нали?

537

нов виц

преди 13 години

Защо Бойко Борисов постави за здравен министър акушер-гинеколог?, попита Станишев.Отговорът е за да извади пожарникарския *** от *** на БСП който *** доган и бендела симеончо и набутаха .

536

Анонимен

преди 13 години

гоцето трябва да даде орден стара планина на серго за този страхотен вицбравот'ва е изкуство

535

пуиоуиоуъ

преди 13 години

като ви чета коментарите,почти всички мразите Серго...и Бойко ви надхитри с този едва ли не "наказателен вот" срещу старите(иии само да не е пак тройната коалиция на власт-то Бойко голямата алтернатива :)...ако Герб смятат да замразяват всичко и да ни заробват със заеми ,много са сбъркали...то българите все големи разбирачи ама после пак последни в Европа...то ако някой виждаше някаква надежда в действията на Герб,броят на хората заминаващи ежегодно в чужбина щеше да намалее..а то точно обрат

534

нищо лично

преди 13 години

до 497 как искаш да ти отговори на този въпрос като той изобщо не знае за какво става на въпрос-попитай го дали знае какво означава реформа и тогава очаквай отговор

533

камен

преди 13 години

абе да ви кажа струва ми се че имат нещо общо (серго и боко) щото иначе тоя *** на гей трябваше да е в панделата вече

532

любопитен

преди 13 години

Само това ли е измислил?!

531

"що бе..

преди 13 години

Що бе, вицът си е добър. Само дето не вярвам, че е излязал за първи път от заешката уста.

530

Вуте

преди 13 години

Тоя не е с краката нагоре,оти се е фанал за палците.

529

Анонимен

преди 13 години

ПРЕДСТАВЯМ СИ -АКУШЕРСКО "МАГАРЕ" И СТАНИШЕВ РАЗКРАЧЕН ЗА ПРЕГЛЕД-КОЙ МИНЕ С РЪКАВИЦИ БЕЗ РЪКАВИЦИ И ПРОВЕРЯВА КАКВО Е ПОЛУЖЕНИЕТО!МОЖЕ ДА ИЗВЪРШИМ ПРЕГЛЕДА ПРЕД ПАРТИИНИЯ ДОМ ИМА КЛИЕНТОПОТОК А ЩЕ СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ И ВСИЧКИ ПРЕМИНАВАЩИ ,ПРЕБИВАВАЩИ И ЗАМИНАВАЩИ!

528

Анонимен

преди 13 години

трябва да се удвои охраната на сергей че се безпокоя много

527

vini

преди 13 години

до кога ще гледаме този *** сменям канала на телевизора за да не се ядосвам

526

,,Lari,,

преди 13 години

AMA VIE OT TROINATA KOALIZIJA SE NAVEDETE,PE...4ETA TAKIVA.

525

Анонимен

преди 13 години

този като го покажат по ТВ и гася на мига, направо е за предаването "загасете телевизора"

524

Санитарят Воче

преди 13 години

Българина е много неблагодарен. Не може така.

523

Анонимен

преди 13 години

А на мен само като го видя този!"БЪЛГАРСКИ НАРОД,ЗАПЛАТИТЕ НА НАРОДА"!!!ДА НАРОДА Е ЕДНО ,А СТАНИШЕВ Е ДРУГО,КАКТО И ЗАПЛАТАТА И СТАЖА НА СТАНИШЕВ ТАКА И ПЕНСИЯТА И ЗАЛАТА И СТАЖА НА НАРОДА.РАЗЛИКИ - РАЗЛИКИ

522

Анонимен

преди 13 години

С ТОЗИ ЦИНИЗЪМ ЗАСЛУЖАВАШ САМО ЕДНО-ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР ЗА БЛУТСТВО!ОКРАДОХТЕ НИ ! УМОРИХТЕ РОДИТЕЛИТЕ НИ С НИСКИ ПЕНСИИ СБЪРКАНО ЗДРАВЕОПАЗВАТЕ-ОТ КОЕТО ЗАБОГАТЯХА ВАШИТЕ ДРУГАРИ С ДОГОВОРИ ЗА ПЕТКРАТНО ПО-СКЪПИ ЛЕКАРСТВА!ИЗГОНИХТЕ ДЕЦАТА НИ !СЕГА СЕ ПРИСМИВАТЕ НАЙ-ВУЛГАРНО НА ДЪРЖАВАТА НИ!ТРЯБВАШЕ С ГОЛИ РЪЦЕ ДА ВИ СТИСНЕМ ЗА ГЪРЛОТО ДО ИЗЛИЗАНЕ НА ОЧИТЕ ВИ ВЪРХУ ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА И СЕГА НЯМАШЕ ДА СЕ ГАВРИТЕ С БЪЛГАРИЯ!МЕРЗАВЦИ!БЕЗМОЗЪЧНА НАГЛА ***!

521

Анонимен

преди 13 години

Като чуя за тия политически *** и кръвта ми започва да ври!Станишев,скрий се някъде!Нека хората позабравят за кражбите ви и бандитизма ви!