17

НФСБ

преди 11 години

СМЪРТ ЗА ГЕРБ!!!

16

БПФ

преди 11 години

1, ГРОБ нищо няма да разбере. борисов се е заел здраво да съсипе България и да изтреби българския народ по заповед на неговите господари САЩ, Шорош, Ротшилдови. И най-големият не може да направи толкова поразии колкото направи той, тоест очевидно е, че става въпрос за зла воля и планирано съсипване на страната !!! Тъкмо заради това борисов трябва да бъде свален, за да оцелеем като държава и не Бинев, ами и Цв. Кънчев да го замени, пак ще е по-добре.Български Патриотически Фронт

15

до 5 ,,М'

преди 11 години

Стига да е по гработна от настоящата. Като те гледам колко си граБотен и ти и ми става ясно за кой си гласувал.

14

Мисля си....

преди 11 години

Седя и си мисля, какво ще се случи с доц. Борисов, ако Слави Бинев стане премиер ? Такава вероятност не бива да се изключва. През 2009-та ние стигнахме дъното в избора си. Избирайки д-р Борисов за премиер направихме толкова тежка гавра със себе си, че сега който и да изберем ще бъде по добре.

13

До 3

преди 11 години

Ами то долу-горе така излиза. Понеже се вижда, че всички гербави са крайно некадърни, безпросветни, алчни и със манталитет... Как останалите да не са противници на такова нещо ?

12

Пешо

преди 11 години

"и да им се даде правото да работят допълнително в свободното си време извън структурите на МВР."Е това е простотия за рекордите на Гинес! Като взимат 20 лева на кола им е малко+ заплата. Та всичките са се ушопарили от свинско и кюфтета. Ушев се оля.

11

хахаха

преди 11 години

След "Счупи му пръстите", "Счупи оковите" - развитие по български. Тоя псевдо-архонт съвсем за *** ни взема...

10

Анонимен

преди 11 години

еми такак тато гледам снимката ... пенсионери, *** и мутра с белег на главата, тя работата е ясна

9

Анонимен

преди 11 години

Долу ТИКВЕНО- ТОТАЛИТАРНОТО правителство!

8

Гошо Тъпото

преди 11 години

Нека да...има опозиция;няма само Станишката да...води бабите на Бузлуджа.

7

Анонимен

преди 11 години

Не бих гласувал за мутра.Без значение от кое крило на Партията произлиза.

6

Анонимен

преди 11 години

Точно така,тоя с фанелката СЧУПИ ОКОВИТЕ - НА БУХАЛКАДЖИИТЕ ОТ ДЕСКРИМ!Смешници!

5

Почна се !

преди 11 години

Бих гласувал за всяка друга мутра. Стига да е по гработна от настоящата.

4

Анонимен

преди 11 години

B ili Bizberi bulgarinoBorisov ili Binevneznam dali Ceco e zavrian zet, no e nai uspeliat vytresen ministr. nikoi si nema takava agentura kakvato tozi glist ima, dori Gesev moje da mu zavidi, a Beria PolPot i *** mogat samo da se radvat 4e imat naslednik

3

айде юруш

преди 11 години

Ето я така лелеяната новина от спинозните :) Хайде другари, започвайте да хвалите мутрата и чалгаря Слави Бинев колко е прав и колко ваш човек е. Всеки който е против ГЕРБ е ваш приятел, нали спинозните ми чугунени тикви :)))

2

Анонимен

преди 11 години

И къде ги видяхте тия хиляди бре?7-800,максимум 850 .. а и времето беше супер за разходка..бройте и тях.

1

бг

преди 11 години

Не само Архонтът с тъмно минало, а всички партии ще се мъчат да яхнат вълната на народното недоволство. А то е факт неоспорим!Ако правителството не проумее, че в тази държава живеят и хора, и те трябва да им осигурят нормален живот, а не социални помощи и храни от БЧК за да не измрат от глад, положението ще става все по-зле за тях.Все още ГЕРБ има шанс да разбере, че народа иска нормален човешки живот за всички българи!