18

Анонимен

преди 8 години

СТАТИЯТА Е НАПЪЛНО ПОДВЕЖДАЩА И ЗАБЛУЖДАВАЩА!!!!!!!!!!!МЕРКЕЛ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ ЗАСТЪПНИК НА ПУТИН В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ!!!БЕЗ МЕРКЕЛ ПУТИН ОСТАВА БЕЗ ТОТАЛНО НИКАКВА ПОДКРЕПА В ЕС С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА НАГЛИТЕ ГРЪЦИ!

17

АТАКИСТ

преди 8 години

до 17Шмир.гел, Русия никога е нямала приятели, затова се е справяла през вековете винаги- защото разчита само на себе си! Набий си го в ку.хата гъдулка.

16

Анонимен

преди 8 години

Никой от Европа не го интересува какво иска путин

15

свинаря

преди 8 години

Не знам Путин колко е настоятелен,но явно ракетата му е малка и за това не може да я свали

14

Анонимен

преди 8 години

С ТОЗИ АНТИ ПУТИН ПАСКВИЛ РЕДАКЦИЯТА НА ЕВРЕЙСКИЯ САЙТ ДНЕС БГ СОБСТВЕНОСТ НА МОШЕниците ОТ БЛУМБЪРГ ПАДНА ТОЛКОВА НИСКО ,ЧЕ НЯМА ПОВЕЧЕ НАКЪДЕ. ТОВА НЕ Е ЖУРНАЛИСТИКА ,А НАЙ ДОЛНА ПОЛИТИЧЕСКА ПОРЪЧКОВА ПОРНОГРАФИЯ.

13

Анонимен

преди 8 години

Най-вероятно е подкупена или заплашена.Ако е заплашена това е срам за германските служби за сигурност.Най-богатата и развита държава в цивилизованият свят не може да има ресурсът да опази своята "първа дама".Ако е заради тридесете сребърника и едното "браво" от американският президент то това означава,че Германия е една държава с марионетно правителство.

12

Анонимен

преди 8 години

То койли обича Русия вече. Има много повече врагове от колкото приятели заради агредивната си политика към съседите. Като хванеш от балтийскиъе страни чак до Турция със всеки е скаран. А това че има пропагандни канали в други държави освен Русия това не е тайна вече. В нашта държава това е Алфа на слугата му Волен. И така руснаците умело прокарват своята политика като троянски кон

11

Анонимен

преди 8 години

русия е бита карта

10

Анонимен

преди 8 години

Нито годината е 2013, нито Германия е България, нито Меркел е Борисов.

9

Анонимен

преди 8 години

ДА БЕ ТОЙ( ПУТИН) А(НЕ) МЕРКЕЛ ВЗЕ ,ЧЕ СЕ ОДУПИ НА САЩ И НАЛОЖИ ЕДНОСТРАННО (САНКЦИИ) НА РУСИЯ СРЕЩУ ГЕРМАНИЯ ОТ КОЕТО НЕМСКИЯ БИЗНЕС ГУБИ МИЛЯРДИ,,(ТОЙ ПУТИН) ПОКАНИ МИЛИОНИТЕ БРАДАТИ ДЖИХАДИСТИ В ГЕРМАНИЯ,ТОЙ (ПУЪТИН) СЕ НАГЪЗИ НА ОБАМА И СЕ СЪГЛАСИ ДУСЛОВИЯТА НА АМЕРИКАНЦИТЕ ПО ТРАНСАТЛАНТИЧЕСКОТО СПОРАЗУМЕНИЕ МЕЖДУ САЩ И ЕС С КОЕТО ЩЕ БЪДЕМ ТРОВЕНИ ОС ГМО. НЕ ПУТИН А МЕРКЕЛИЦА СЕ ПРОВАЛИ И НЕМСКИЯ НАРОД Я ИСКА ДА Я ИЗРИТА ОТ ВЛАСТТА И ДА Я ЛИНЧУВА,А ЗА ТОВА ПУТИН НЕ Е ВИНОВЕН

8

Анонимен

преди 8 години

до 10То и вие американофилите ако знаехте уродливата същност на евреите дето управляват САЩ и вие щяхте да се отвратите от тази държава. Факт!

7

Анонимен

преди 8 години

Че то цяла Европа не иска Меркел.Ама за пропагандни цели трябва да използвате Путин.Сега Меркел като не спечели на изборите----пак Путин ще е виновен....

6

кремълски лилипут

преди 8 години

Не фашисткото джудженце милиардер, а Германския народ не иска Меркел ! А фашисткото джудженце милиардер да си седи в фалиралата фашистка миризлива, мизерна *** !

5

Тюлена Бобо

преди 8 години

Егати статията, честно... Като съчинение от 3ти клас.

4

Анонимен

преди 8 години

и забележете само какво пишеНито един германски лидер не е бил толкова критикуван от руската пропагандна машина от рухването на комунизма насам, пише в свой коментар The Economist.тя цяла германия и целия ЕС я намрази те пак за пропаганда говорят

3

АТАКИСТ

преди 8 години

Бойчо, брачед, я кажи от кой соро.соиден източник я копира тази статия? Нали знаеш кой е най-големият кошмар на Хамериканските щати? Икономически съюз между Русия и Германия! А с подобни статии, брачед ти само се излагаш! Замисли се каква *** си на ония зад океана.Такива като теб и майка си ще продадат за да лижат *** на май.муняка!

2

Анонимен

преди 8 години

Путин в Берлин , Меркел в Сибир

1

Анонимен

преди 8 години

И откъде разбрахте какво иска Путин??? ...А за това че Меркел трябва да си ходи--еми то това го искат вече всички европейци-ФАКТ.