31

Анонимен

преди 9 години

В момента Америка разказва приказки на цяла Европа, такива които дядовците и бабите ни разказваха на нас, когато бяхме малки - " Ако не слушаш ще дойде Торбалан,Баба Яга и т.н".

30

Анонимен

преди 9 години

И къде е разликата между това, което прави запада и особено САЩ и това, което прави Русия. САЩ подслушват и тези, които са им съюзници.

29

Анонимен

преди 9 години

Много илюминати,лъжи и нов-стар световен ред.Всичко е по старому и пари и власт е най-важното.

28

Маркс

преди 9 години

Малиииии, тия ни разконспирираха! Ужас, другарки и другари- всеки българин християнин е руски агент и провокатор!)))

27

Венелин

преди 9 години

Някакви дървета като "Дърво за Русия" пишат тук глупости и най-интересното е, че има кой да ги одобрява! Или американските фондации са развързали кесиите, или дълбокото зомбиране и затъпяване на българския народ дава резултати!Да пишеш обаче за историята без да знаеш дори елементарни исторически факти, като това, кои са били регентите и кой е Батенберг е меко казано ***. За такива смешни писания американците си харчат напразно центовете.

26

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Студената война е факт !Който гледа руските телевизии знае, че руснаците вече говорят за Запада като за враг. Особено са озлобени срещу САЩ.Само Путин и Лавров още се изказват дипломатично като наричат западните държави "нашите западни партньори" ...Партньори в какво ?!В санкциите ? В съсипването на икономиката на Русия ? В анексирането на Крим ? ...От самолет се вижда, че Русия и Запада са от двете страни на бариерата.Какво по-голямо доказателство от това, че студената война е вече факт ?

25

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

Абе Другари,защо не си хабите патроните на масата и в кревата, ами сте се разгърмели от ранна сутрин тук.

24

Анонимен

преди 9 години

Че Русия да спи ли, докато се окаже в позицията на България, шантавите естонци, Румъния, Украйна и т.н. Все с правителства на американски васали -дупелизци за сметка на интересите на собствените си народи

23

Анонимен

преди 9 години

от 23 до 29 прав си , прав ,макар че сигурно сега седиш или лежиш

22

до 23

преди 9 години

не е виновен Путин, виновни са вярващите в негоНикак не са малко около 110 млн. в РФ,100 млн. в Бразилия и около 2 млрд. души в Индия и Китай.

21

Анонимен

преди 9 години

коледен поздрав за всички русофили - агенти на всеки километър... добре,че не живеете във велика Русия ...сега нямаше да сте по форумите,а щяхте да спите прави на път за работа в московското метро,облечени в дрехи,придобити преди 5 години.а милиционерът ще ви диша във врата.идете и вижте.

20

той

преди 9 години

До за русофилитеИ през втората световна, както и сега САЩ спонсорират и агитират срещу Русия, а след това се включват в борба я с чичко Адолф, я с талибаните, я с Ислямска държава. Все произведения на САЩ, както и Ленин...Русия само се отбранява. Не мисля, че ако Северна Корея направи пуч в Мексико САЩ ще стоят безучастно. Последното е майтап, но САЩ си е от категорията на Корея, ако не въвлича със сметката корумпираните чиновници от ЕС и Саудитските мазни прасета да плащат, като балъци.

19

Анонимен

преди 9 години

Поредната рекламно - дезинформационна статийка...Голямо чудо, че имало руско разузнаване?!?Ми какво прави ЦРУ в секретните си затвори за отвличане и изтезаване на хора от същите тези държави (примерно разкритите нелегални в Полша и Ромъния)?А Виктория Нуланд заяви, че са похарчили до сега 20 млрд долара за да подриват руската държава, с цел сваляне на властта там. Дават ги на организации, като тези в България, чрез които се бъркат във вътрешните ни работи.Няма ли да ги възмути и това нещо?

18

Дърво за Русия

преди 9 години

Навремето *** избиха най-умните и богатите хора,заграбиха националния фонд.Изгониха Батенбергчо и др. нормални регенти.Окрадаха златото и урана на България,съсипаха хората и природата и изнасяха най-хубавото месо,мляко,мед,плодове,зеленчуци,масло от рози и др. български гордости на безценица от страната.По морето се отнасяха като с роби с магазинери и др. персонал и с цялата си наглост ни наричат "братя" .Този път Русия ще последва съдбата на Римската империя,Египет и Хитлерова Германия!

17

Анонимен

преди 9 години

не е виновен Путин, виновни са вярващите в него

16

АТАКИСТ

преди 9 години

до 17Стига, както днес стигнаха дъното украинците. Голямо стигане!

15

Анонимен

преди 9 години

по принцип руснаците ми са приятни, но Путин и неговите болшевики - НЕ ! те мамят собствения си мизерно живеещ народ, а какво остава за другите.

14

за русофилите

преди 9 години

Българите са малък,но в замяна изключително *** народ!Когато целия прогресивен свят застана срещу диктатора Путин ,те се юрнаха след русия.По същия начин постъпиха и миналия век когато целия свят се обяви срещу Хитлер те тръгнаха след него.Оставете Путин да оправя сам рухналата си икономика от спадането на цените на петрола.Толкова ли е богата БГ за да храни диктаторите по света?!

13

Анонимен

преди 9 години

До 1Никой който е тръгнал срещу Русия не е стигнал далеч...-------------Но този пък който е избягал от тях стига...

12

Янукович

преди 9 години

В Туапсе блика петрол на поразия в морето....Другари, шефовете такива новини ги забраняват, нали?