294

poohy

преди 13 години

до 310 - кога време да излезем на протести. Кой българин ще си рискува работата в тази криза - нали работим по цял ден да храним и семейство и циганините! Вързани са нещата.

293

poohy

преди 13 години

до 318 - 500 000 българи се подписахме в петицията да не ни затварят 3 и 4 блок на АЕЦа. В Народното събрание я затриха. Така че нито ние сме ***, нито *** са интелигентни.

292

HOLLAND

преди 13 години

JIVOT LI MU KAZVASH NA KATUNITE,KOITO SA NAPRAVILI TAM? TOVA ZA MEN E ELEMENTARNO I UNIZITELNO SUSHTESTVUVANE. A ZA KOI PRAVA GOVORISH?????? PRAVATA NA JIVOTNITE LI?????? NIAMA TAKIVA. MIZERIA I PAK MIZERIA ZA TAKIVA. SAMI SI GO PRAVIAT.

291

ZARA

преди 13 години

ABE IZOBSHTO KOI VI PITA KAKVO ISKATE. . . . . 500EURO NA CHOVEK DAVAM I DA VI KACHVAT NA KORABI I KUM AFRIKA. SUSHTATA JIVOTINSKA RASA STE. NE NA INTEGRATZIATA S TAKIVA. SARKOZI S TEB SUM. USPEH V IZSELVANETO IM. CHE SA I NAHALNI......... VUZMUTENA SUM.

290

Анонимен

преди 13 години

Ромите са живели на запад и те знаят че манфестации съществуват и права на човека.Vi *** защо не отидохте пред фр посолство да кажете на посланика че не сте съгласни да ви затворят 3 и 4 блок на АЕЦ?*** са по интелигентни от вас,вие сте страхливо племе

289

НЕ ИСКАТЕ 300-Э....?

преди 13 години

...АМИ ВЪРНЕТЕ ГИ ПО СМЕТКА НА ФРЕНСКОТО ПОСОЛСТВО----НЯМА ПРОБЛЕМИ!САМО ЧЕ,СИ ПЛАТЕТЕ ДАНЪКА ЗА ПРИДОБИТИ ДОХОДИ ,....В "НАП"!!!!Я, ДА ВИДИМ ,ДАЛИ "НАП".....ЩЕ ВИ ГИ УДЪРЖИ!!!!!???

288

Радикал

преди 13 години

Чакам с нетърпение момента в който някой БГ гражданин ще осъди държавата БГ,че е бил дискриминиран. Да, в момента ние сме дискриминирани в собствената си страна от шепа мързеливи,нагли,мръсни и крадливи добре организирани ***. Ние-обикновенните хора работим за да храним администрация и военни плюс издръжката на *** във всяка една област. Без изключения. Но си мълчим и си траем - без изключения.До кога ще ни изнудват и лъжат,крадът и мамят ***?От нас си зависи ама нещо....

287

i dobre

преди 13 години

i mnogo dobre pravat,shto da sa ma4at,ma4at sa balamite

286

Анонимен

преди 13 години

Да си ром в България.Българите сме задължени да учим, да работим, да спазваме законите, да си плащаме сметките и данъците, за да има за социалните помощи на ромите.На *** им е разрешено да не правят това.Те имат право да се грижат лошо за децата си, да принуждават 12 годишни момиченца да раждат и това се оправдава с културната им идентичност.*** не правят това , което е трудно.Да сте видели *** да живеят в Родопите ????Нама и да ги видите. Там условията за живот са трудни.

285

хю

преди 13 години

Защото българина чака все наготово ....

284

Анонимен

преди 13 години

Българи, стига сте писали коментари, а да отиваме да работим, че трябват пари за социалните помощи на ***.Те не са се променили през цялото си еволюционно развитие, че сега ли ще ги научим на ред и знания ?На тях така им харесва, да бъдат ДИВАЦИ.

283

Holland

преди 13 години

Bravo na Sarkozi. Prochisti si durjavata ot tazi sgan i kato prikluchish tam,ela i kum Netherland,che i tuk sa v izobilie, gadovete. Sram me che kazvat che sa bulgari,a sa mrusni tzigani. PODKREPIAM SARKOZI.

282

...................

преди 13 години

Това ,което българите не го правим/да излезнем на протести/,ромите го правят.

281

Калин

преди 13 години

в европейската директива 2004/38/СЕ "изрично се предвиждат ограничения на правото за свободно придвижване от съображения за спазване на обществения ред, обществената сигурност и общественото здраве".

280

kk

преди 13 години

Това не са българи!Те се наричат "***" и "СВОДНИЦИ"!Така,че като увеличавате броят на "***" си ги дръжте в "КАТУНИТЕ"!

279

Don Jovani

преди 13 години

A, и от къде го измислеха този нов етнос "Роми" , *** си е ***, самите те се опулиха като взеха да им казват Роми, взеха да се чудят дали за Румънци ги смятат и ли за Римляни, наследници на велика империя. Пак хубава работа ама "Българска", някой пръщящ мозък ще е бил, ТОВА СА *** И ТАКИВА ЩЕ СИ ОСТАНАТ , докато не съомеят да се интегрират в обществото и да започнат да мислят както всички останали мислейки и за в бъдеще , не за сега и след малко а за на пред кучета го яли, ТЪРТЕИ ...

278

tutankhamon661

преди 13 години

Защо са им 300 евро, след като могат да изицат повече? Тук сме им свикнали, но французите бавно загряват.

277

poohy

преди 13 години

до 250 - ти не работиш ли? Не получаваш ли фиш? Държавата ти е удържала всичко. После тя издържа *** с взетите от нас пари.

276

poohy

преди 13 години

до 262 - сигурно не знаеш, българите направихме петиция с 500 000 подписа срещу затварянето на 3 и 4 блок на АЕЦ, която удобно изчезна в оная сграда дето пише "Съединението прави силата!"

275

poohy

преди 13 години

до 265 - ....международни и национални *** организации, които да им сменят на световно ниво името на "роми" е да си присвояват парите отпускани за *** интеграция. Бас ловя, че парите отпускани от ЕС не стигат до катуна.