101

Румен

преди 13 години

Резултатите на предното правителство също са ясни: ръст на БВП всяка година с 5-6 %, чужди инвестиции от 2-4 млрд.лв гошишно, работещи фабрики, ниска безработица, без фалити, периодично увеличение на пенсиите, запълваха 50 % от дупките по пътищата, построиха 6 км. магистрали, поносим бюдж.дефицит до излишъци в бюджета, висок фиск.резерв, и някои от министрите крадоха колкото можаха. Това и чуждите рейтинг. агенции го признават.

100

Прусли

преди 13 години

Напротив, ти си заблудениямай забрави защо 20 години има по 6 кмзащото такива като Батко и Братко и други червени герои от тройната коалиция прибираха парите, Масларова и Милен Хотелчев си построиха хотелите...ами то не остана за магистралино на изборите Бойко им бръкна здраво в червените дупенца и сега такива като тебе само по форумите лаят, това им остана

99

Анонимен

преди 13 години

Румене,ти какво увеличение на инвестициите очакваш по време на криза? Само в БГ ли са намалели? Защо търсят БГ лекари за Западна Европа - защото са по-добри или защото са по-евтини? Това не е ли начин да си оптимизират разходите "там", т.е. реформа? Затова и "там" здравеопазването им е по-добро

98

Сметката !

преди 13 години

В крайна сметка не е възможно в центъра на София да се разхождат тикви. Тяхното място е на полето. Трябва да им помогнем да отидат там. А не да се плюеме по форумите, докато те се усмихват от екраните.

97

Не на барута

преди 13 години

ГЕРБ се справя толкова добре че скоро няма да остане жив човек в тая държава всички ще се изнесат.Тогава ГЕРБ ще са доволни защото няма да има какво да плащат, ама няма да има и от кого да взимат, щото само с взимане не става

96

InLine

преди 13 години

То и резултатите от преднот правителство се виждат всеки ден на сегашното, ама се правите, че не ги забелязвате....

95

Балинчо

преди 13 години

Ей ти будния, я се събуди бе, 6 часа? 50 хиляди лева? Имам чувството че подскачаш под жезъла на великият премиер слънце и повтаряш думмите му и всъщност говориш глупости, пълни глупости без да си наясно със ситуацията.

94

до 87

преди 13 години

разбира се, че за здраве трябва да се плащакакто се плаща за салам и лека кола и както се е плащало едно времесамо тогава нещата ще се оправятсега всеки се прави на тарикат - хем да плаща малки вноски или никакви, хем да получава скъпо лечениелекарите и те тарикати - хем от здравната каса, хем от пациента

93

Анонимен

преди 13 години

Е ,чак такъв спад на инвестиции няма ,нито пък на икономика. Да не говорим за ниво на безработица. Нали имаме най-ниски данъци ,с това се перчим .

92

Анонимен

преди 13 години

Дали в стачните действия няма да се включат и дуловските "лекари", предвождани от Алито, бившия директор, който съсипа болницата в Дулово?

91

Румен

преди 13 години

Прусли, ти си един от малкото ( не само в този форум) които не могат да разберат, че магистралите се строят 20 години, но завършени от тях няма. Плевналиев каза , че в Б-я има 430 км. магистрали като 310 км. са направени от бай Тошо. Излиза , че след него правим по 6 км. на година. Резултатите от работата на това правителство са ясни: фалити, дефицит,безработица,високи цени, ниски пенсии и заплати,без здравеопазване, без пътища, необслужвани кредити, пълна мизерия. Ти си дълбоко заблуден.

90

Анонимен

преди 13 години

По западни филми са давали как се продават къщи,теглят заеми или се мре ,защото здравната вноска не покрива сложно и скъпо лечение.Няма никаква равнопоставеност между хората.Богатите се лекуват, бедните ***.При нас всички сме бедни и масово ще мрем.

89

Руми

преди 13 години

Защо се заблужавате ,живея в черноморски град .Знаете ли ,чии са тези заведения и познайте кога ще платят данъци . Износът не повишава БВП за сведение .А когато се построят магистралите тогава ще ги поздравим.

88

Боби

преди 13 години

При положение, че в цяла Европа има спад на чуждите инвестиции и увеличена безработица поради кризата, трябва да си доста *** да мислиш, че у нас би могло да бъде обратното, и да виниш за това правителството.

87

Анонимен

преди 13 години

Сегашното здравеопазване ще ви се стори цвете в сравнение с това което ще дойде-ще има списъци на чакащите за преглед при специалист или приемане в болница/по здравна каса/ и редът ти ще се пада след 3-4м/в Англия напр./ .Тогава за всичко ще трябва да плащаме.Ще сложат и още една допълнителна здравна вноска към отделни фондове-ей така е в повечето западни държави.Направо ще си мрем-то вече и лекари няма да има-нито добри,нито лоши.

86

Прусли

преди 13 години

Къде е различното от предишните питаш ?ами всеки го вижда къде е, само ти неЗапочнаха масови проверки за плащане на данъци, спряха заменките на гори и земи по морето, спря източването на еврофондовете за което има положителен доклад, има осъдени по знакови дела, спряха отвличанията, по магазините се появи салам от месо, магистрали и дунав мост 2 се строят, спестяванията в банките се увеличават, износа расте вече 3-то поредно тримесечие...и т.н.

85

Румен

преди 13 години

Преди няколко дни НСИ обяви спад на чуждите инвестиции със 78 % спрямо същият период на м.г. Това за сведение.Очаквам резултата от лекарското репчене да бъде следният: БТВ, вечерна новинарска емисия, на екрана гледаме как тиквата потупва по рамото д-р Райчинов а зад тях баба Яга (Анна-Мария) се усмихва. Няколко празни приказки. Публиката поема и тръгва по форумите с "Да живее ГЕРБ", "Браво на Бойко", без да усеща , че потъва в мизерия. Всичко това е познато , нали ? Така се вдига рейтинг.

84

Руми

преди 13 години

И е лъжа ,че данъците са ниски. Напротив ,като процент от средното възнаграждение са си доста високи ,защото не е само данък печалба. А осигуровките какво е ,а акциза ,а останалите налози. Какво здравеопазване да имаме ,след като държавата не плаща за хилядите ичновници ,ами ромите.,а пенсионерите ,а децата .Айде сметни какъв процент всъщност плаща осигуровки .И ЩЕ СТАВА ПО-ЛОШО ,защото ще фалират още фирми и няма да има пари в бюджета ,не само за здраве ,а и за пенсии. НЯМА КОЙ ДА ВНАСЯ ВЕЧЕ.

83

InLine

преди 13 години

Нима случващото се в здравеопазването не е завещано и "изтъркано" от 100-годишните, нима "бедните" съдий не са завещани? Опитвате се да умаловажите ставащото, за да прокарате "идеята" за некадърното управление. То е ясно, че за 3 години ще изкарате "светци" всички които крадаха.

82

norm

преди 13 години

Какво значи протест срещу орязаните пари за здравеопазване,та нали ние самите орязваме тези пари,неосигурявайки се здравно.От другите данъци също не става,и тях не плащаме.От друга страна в България има десет пъти повече болници,носещи дори само като сгради разходи, от съпоставимата по население Австрия,в която здравеопазването е десеткратно по-добро.Тогава от къде пари за поне нормално здравеопазване.Това организаторите на протеста не обясняват,те искат само да напомнят,че съществуват.