20

Анонимен

преди 13 години

Да , даже нямаше да има и ГЕРБ !

19

Цако

преди 13 години

Тоз нехранимайко не се ли засрами поне от паметта на баща си?Цар Борис,вечна му памет,никога не би постъпил по този гнусен начин!Виж,дедо му Фердинандчо щеше да стори същото и да ни оглозга до кокал.Безсрамници,величия некакви там и с една дума,кьорсофраджии!

18

калитко

преди 13 години

Ако спечелят делата, ще са си заслужили всяка стотинка от хонорара. Ще са добре вложени пари на данъкоплатеца:).... Да си заслужим туй, което си наше. И дано се приключи веднъж завинаги с наш'то царче и сагата му с така наречените "царски имоти".

17

Спонги

преди 13 години

До 123;100% не. Дължи го на Петър Стоянов. Този лицемер е толкова противен, че дори да си прав никой не бива да се чувства задължен към него. Без да съм фен на ББ , считам, че е поне куражлия, за разлика от меката китка която беше преди него. Вземането на имотите е работа на съда, на независимия съд и никой няма право да го учи кое е правилно, ако не е съдия.

16

БИРАТА

преди 13 години

кви имоти ,тоа не е даже българин ,нали не искаше нищо за себе си от ,,РОДИНАТА,,,.ВЗЕМАНЕ МУ Е МАЙКАТА И БЕЗ ТВА Е КРАДЕНО

15

Карлово

преди 13 години

Е сега вече ще му ги вземат. Дано не му оставят и един декар на тоя саксофон-величеството! И повече да не се допуска до страната да идва дори на почивка. Нито той, нито всичките там Кирили, Калини, Китин-Муньовци, Кучовци, Куклуксклановци и т.н. Да живее България!!!

14

Анонимен

преди 13 години

На него дължи възхода си. Иначе Борисов още щеше да бие магазинери за месечна такса!

13

123

преди 13 години

Към същия този кокошкар Генерал лейтетант, Премиерът, Доктор Бойко Борисов се обръща с ваше височество - същият този, който като премиер се е клел в Конституцията на Република България.

12

Анонимен

преди 13 години

Мммдааа ... Ако 1944 бяха ги разстреляли всички от това семейство (както си му е било в духа на времето), вместо да ги пращат в изгнание, днес нямаше да ги имаме тия проблеми! Някой отправя ли претенции за царските имоти в Русия?

11

сграда 7

преди 13 години

15 хиляди - много малко, бе - н.в. бившия премиер, както винаги е скъп на триците, а е евтин на просото.

10

Анонимен

преди 13 години

Царя не е виновен, той само иска. Виновен е този който му дава,

9

хаха

преди 13 години

Няма много за мъдрене! Това са хвърлени пари на вятъра! Този кукундел защо си мисли, че е цар? Ние не сме царство България, а той може да поиска и цялата държава по тази логика. Да му взимат имотите и да го гонят. Толкова е нагъл, че няма на къде!

8

Пейчо

преди 13 години

Ало , автора на материала ,ти си много неграмотен.Не се казва три адвокати,а трима адвокати.Не се прави на интересен,оригинален и "Културен" СЕЛЯНИНО ***!

7

Анонимен

преди 13 години

toi ne mu trabvala restituziata ne iskal nisho..mnogo chestno tui momche s h...y da go sochesh.

6

Крадлив старчок

преди 13 години

Това крадливо старче не разбра ,че на човек му стига 2 кубика пръст а не хиляди декари!!!!!!!

5

Гошо Тъпото

преди 13 години

Симеончо имаше и един малък .....дворец в Кривунделово,но на времето баща му Борис го подарил на дядо ми,защото той му дал доста пари на....заем,които царя поради ....войната не е могъл да върне.Крепостния акт е.....автентичен и ако Симеон иска да си получи .....двореца,да ме намерив Кривунделово да се.....разберем.Едно от условията,ако върна ....двореца е,да запази прислугата от 20 -сет човека,защото в тези кризисни....времена не ехумано да останат на.....улицата.

4

Бат Салито

преди 13 години

Ще му пръднат на дедовия, той Кобурга така ще докара нещата, че ще има да взима още и Чикибойко ще се издъни отново

3

Въх

преди 13 години

Е, на Владо Бойлера се надяваме.

2

Dan

преди 13 години

Я можело значи и държавата да си брани интересите, сигурен съм, че игрите са много по-големи, но мен като гражданин на Република България ме устройва!

1

Аз

преди 13 години

Бах мааму на тоя Мадридски кокошкар. Нема ли да се отървем вече от него бе.