190

Анонимен

преди 13 години

190 а ти осигуряваш ли се,

189

Анонимен

преди 13 години

И при 100 милиона за специални разузнавателни средтва годишно пак нямат доказателства, нужно ли е да се прахосва тази сума без да има покритие.

188

Полицай

преди 13 години

Срам ме е от тази песен.Не искам цвете, щото непознат носи цвете само на гроба.В. Маринов - що за *** песен бе човек?!?!?!!??!А клипа е гейски!

187

alexcs

преди 13 години

ЦИРК, ЦИРК, ЦИРК, пълни клоуни, на вън се разхождат всякакви от убиици до крадци и мафйоти, а мене искат да ме вкарат в затвора за 3 години заради 1/2 марихуана!!!При условие че дори няма провинение за нищо, данаците дори си плащам и се осигурявам на пъната ми работна заплата, дори болкуците ди кася в джобоврете а не ги хвърлям на улицата.Това ли начиън, това ли е правосъдиео, не преча на никого, това си е май личен избор, на сякаде по света е нормално, но тука ще е**т майка ми за 1/2 коз!!!

186

читател до 205

преди 13 години

Най-точния въпрос.Жалко, че няма отговор.

185

boikot

преди 13 години

В България има 60 000 полицаи(в това число и работещи в администрация и т.н)и да кажем 5000 престъпници,а ефектът всички го знаем,според мен полицаите трябва да се съкратят наполовина.В МВР има много хора,които ронят престижа на иначе тази опасна и тежка професия.Всички престъпници се освобождават поради недостатъчно събрани доказателства-това показва,че българската полиция работи неефективно.Та питам пак, защо са ни нужни толкова много полицаи като резултатът е нулев???

184

До 190

преди 13 години

На мен ми удържат 17 % от заплатата.

183

До 189 и 190

преди 13 години

Прочетете коментара на Алекс 191, никой не казва, че ако си заподозрян не трябва да бъдеш арестуван, но не и обиждан и бит ей така за кеф, ако има съпротива при арест тогава може да се прилага сила.

182

хит щеше да излезе

преди 13 години

"Никой досега не е давал оценка на песни, които са с нецензурни думи, а се акцентираме върху тази песен."Изненада ли се, бе, Цецко! Ти какво поръчка да напишат, а то какво излезе от цялата работа! Да беше се консултирал с Маняка, хит щеше да излезе!

181

анонимен

преди 13 години

смешно жалко и тъжно -полицаите да работят а не да танцуват

180

Анонимен

преди 13 години

Поне ме развесели :) Ами стани тогава престъпник, престани да си плащаш данъците, за които така или иначе се съмнявам, че изплащаш в пълен размер, и бъди горд от себе си, че с такава проста и слаба полиция ще си развяваш байряка. Тогава всички те ти роднини ще се гордеят с теб - "човек си станал", а детето ти ще е страшилището на махалата. Прауд ту би булгериън ....

179

Данъкоплатец до 197

преди 13 години

Забрави. Аз такова петно върху името си не мога да сложа. Хората като ме видят, да минават на другия тротоар, да плюят зад гърба ми и на детето ми да му викат Буратино /защото баща му е хралупа/, а не. Не съм за тази работа.

178

Анонимен

преди 13 години

Питай данъкоплатеца, той знае :)

177

Анонимен

преди 13 години

Ами стани и ти милиционер, щом е толкова изгодно. Само че тогава ще запееш друга песен.

176

Анонимен

преди 13 години

"Тях"-полицаите. Или трябваше да попитам "вас"?

175

Данъкоплатец до 189

преди 13 години

А не така. Хайде първо вие, милиционерите кажете каква сума внасяте за пенсионно осигуряване ? Ааа, НУЛА ЛЕВА, а ? А за здравно осигуряване ? Аааа, пак НУЛА ЛЕВА ? Брей, значи милиционерите ни, точно като ***, не внасят нито стотинка за пенсия и здраве, но са най гласовити като трябва да се получава нещо.Усещате ли се колко сте жалки ?

174

Анонимен

преди 13 години

А на теб колко пъти ти се е случавло да те проснат и да те бият?

173

Анонимен

преди 13 години

Кои "тях"?

172

Анонимен

преди 13 години

Нас ни осигуряват работодателите ни, не се осигуряваме сами. А tтях на какви заплати ги осигуряват?!

171

Алекс

преди 13 години

До 190: Точно така, има си стандартни процедури по арест и всеки е невинен до доказване на противното, според действащото право в страната ни и по целия "бял" свят. Защото утре ще те проснат теб насред шосето, ще те наритат в главата, защото си излязъл с шапка, а куките днес правят акции за хора с шапки, пък ти после ще се оплачеш на арменския поп. В дейността на полицията не влиза раздаване на правосъдие, както ти и куките погрешно си мислите. Правосъдието се раздава от съда.