228

Че

преди 13 години

И още нещо-ненормална е държава като нашата,в която се допускат гей-паради,и в която Мадона пее на един от най-големите православни празници...а после що сме били на това дередже...изводите си правете сами. "Колкото и да се мъчих да установя,друг извод не можах да си направя:Само Бог може да ни е създал!" Алберт Айнщайн П.С:А,и още нещо...има много вярващи комунисти-Пабло Неруда,итало Калвино,Жан-Пол Сатр,Диего марадона,Анджела Дейвид

227

ЧЕ

преди 13 години

До двамата наивни,за съжаление,нападатели-Динозаврите нямат нищо общо.И в Библията се казва,че има динозаври,но я да видим кой не е чел?Всички велики гений на мисълта и изкуството са вярвали-Толстой,Достоевски,Айнщайн,Моцарт...дори самите евюлюционисти признават някаква разумна сила.Не виждам какво общо има православното християнство с кръстоносните походи! Колкото до Че Гевара,не е е бил,но той много е уважавал вярващите хора,а Кастро е бил католик дори и след революцията.

226

Той е

преди 13 години

Мисля,че професорът е прав поне за едно нещо - свръхконсумацията ще ни унищожи!Стремежът да се притежава все повече и повече,даже и в излишък,води до пагубни последици,понеже всяка една вещ,която имаме,е плод на земните ресурси!И дори и хомосапиенсът да не изчезне,той ще бъде принуден да се адаптира към драстичните промени в природата на Земята,които са неизбежни!А това означава,че дори и да има хора след време,те едва ли много ще приличат на нас!

225

Ясен

преди 13 години

Е ще ходим да акаме на Марс след като унищожим земята елементрано е!

224

абори ген

преди 13 години

Статията е своеобразен демагогски взрив

223

Какво?!

преди 13 години

Не че нещо, ама тая Библия от къде се е пръкнала? И защо има такава поразителна прилика между нея и огормна част от всичките останали видове религиозни книги които са били създавани някога? И защо въпреки множеството прилики между всички тези книги всички видове вяра твърдят че са много различни едни от други?Колкото до това научно твърдение - или е вярно или не е. Времето ще покаже.При всички положения ние във този форум нищо не можем да направим по въпроса.

222

стефко

преди 13 години

то пише "в следващите сто години". не значи, че задължително ще е след толкова, може и по-рано да е, примерно след 50, 70... не си отдъхвайте толкова бързо на принципа "след мен потоп" :D

221

Анонимен

преди 13 години

можем само да се радваме че няма да го видим :)

220

стефко

преди 13 години

именно, също както и останалите "доказателства", че земята била млада. всички те са или тотални измислици, или изопачено представени факти, напълно извадени от контекста. най ме кефи например аргументът, че земната *** не била на 4,5 млрд. години, на колко се води земята. ами много ясно, че няма да е и обяснението за това е много просто. също както и кожните ти клетки не са на твоята възраст, а доста по-млади.

219

Анонимен

преди 13 години

Господ сигурно затова е заровил скелети на динозври ? За да се заблуждаваме в разни простотии като еволюцията ли?

218

До ЧЕ ГЕВАРА

преди 13 години

Как да няма еволюция бе *** виж какви глупости си писал ! Хората вече живеят в космоса , а ти сигурно си мислиш , че живееш през времето на кръстоностните походи ! А и още нещо ЧЕ ГЕВАРА не е вярвал в нито един господ от различните религии !

217

Candy

преди 13 години

*** глава убива, аз така или иначе няма да съм жива след 100 години... Дано все пак да не е прав.

216

ОК

преди 13 години

Фоменкологията е някаква глупост.

215

ОК

преди 13 години

Доказателствата са си доказателства. Независимо, че на някой мозе да му се струва пресилено. Просто който се интересува ще потърси и... ще намери.

214

стефко

преди 13 години

"доказателства" е доста пресилено твърдение. ако ще ми излизаш с постулатите на псевдонаучни теории като фоменкологията... няма смисъл :)

213

ОК

преди 13 години

Чети. Има доказателства за това, че земята е млада.

212

ОК

преди 13 години

Смей се колкото искаш. При такава постановка от твоя страна и аз не виждам защо да си бъбрим с теб. Ако наистина се интересуваш от проблема "еволюция" потърси книги. Намирам предимно на руски. Има и много на английски. Срещат се и на български.Има учени креационисти. В нета е пълно с материали от тях предимно на английски.Досега няма сериозен научен спор между креационист и еволюционист, който креационистът да е загубил. Просто фактите са си факти. Те подкрепят креацията.

211

ЧЕ ГЕВАРА

преди 13 години

Естествено е,че Бог ни е създал!То фактически Еволюцията е невъзможна и е измислена с да промива и манипулира маси,тоест,с политическа цел.С такава са я използвали Хитлер,Хрушчов,Рейгън и други.В Библията кратко,ясно и точно се обяснява как Бог е създал света,а на атеистчета и разните там масончета да си то теглят един с тяхната еволюция...да не ни правят на Маймуни я! "Който вярва,че е произлязъл от животно,такова си и остава"

210

iстефко

преди 13 години

ок, стига занимава хората с глупости. свободен си да вярваш в квото искаш, но не може да си толкова неинформиран, щото е срамота. предполагам също така си убеден, че вселената е на 6000 години, както е според библията, т.е. с 4000 години по-млада от варненското златно съкровище :D

209

BG

преди 13 години

Човешкия род е приспособим и ще оцелее. Писна ми да слушам за Армагедони от знайни и незнайни люде. Но за едно е прав порфесора цивилизацията ще изчезне. На мястото на белия, напредничав, образован и чист човек на земята ще останат само варвари. Това са ***, ***, мюсюлманите и милиардите жъжтокожи азиатци. А това дали те ще продължат да съществуват си е техен проблем. Ние отдавна ще сме по музеите !!