20

Шоп

преди 14 години

Е, какво ми доказваш с това, куха главо? Понеже са привлекли блестящи мозъци, значи са глупави, така ли? Мизерия или не, само най-смелите се изселват. Смелите и идеалистите се хвърлят в борбата за оцеляване, балъците си остават да мизерстват и да псуват правителството по форумите.

19

Анонимен

преди 14 години

Da, ama ne. V Amerika sa se izselili tiq, koito sa mizerstvali i sa nqmali za kakvo da jiveqt v Evropa. Mizeriqta i ot4aqnieto gi e izselilo.... Otdelno sled vtorata svetovna amerikancite sa zapo4nali da privli4at mozyci, kakto napr. blestqshti mozyci, koito sa raboteli predi tova za *** syvsem tihi4ko sa se izselili v USA, vmesto da gi sydqt ;) Kato naprimer syzdatelq na raketata V2 ;)

18

Анонимен

преди 14 години

Тоя Тед Бънди, да не е роднина на Ал Бънди?

17

Шоп

преди 14 години

В Америка са се изселили най-големите идеалисти и най-смелите хора от Европа. Каторжници са заселвали насила в Австралия и Сибир, чети малко книжки, не простей. Освен че си черна мамуна си и глупава мамуна май.

16

manuelche

преди 14 години

Да, тази наистина е за убиване. Или просто не е в ред девойката.

15

Анонимен

преди 14 години

има една за убиване по нова в момента

14

Анонимен

преди 14 години

Така нар.Странджата е един промит мозък, който все за гейове говори и се пъни да защитава световния агресор - УСА, което ме навежда на мисълта, че тайничко си мечтае някое американско негро да му почука на задния двор и да му сбъдне хамериканската мечта

13

Ace

преди 14 години

"Обици" и "Обеци" са дублетни форми, разбира се ако знаете какво значи това(тези , които се присмиват). Престенете да се излагате със своята неграмотност, ниска интелигентност и простотия!

12

черна мамуна

преди 14 години

чисто и просто целия кофти мат"рял от Европа преди няколко века са го заселили в Северна Америка. вие какво очаквате от потомците на бивши пандизчии и разни други рецидивисти.

11

вещо лице

преди 14 години

По същата причина, поради, която се допускат видимо неуравновесени, с тежки психически отклонения, т.е. такива като теб. Между другото съм забелязал, че според теб ти си единствения човек на планетата Земя, който не е комунист и/или хомосексуалист и в този смисъл си малцинство. А както знаем малцинствата нямат право на глас.

10

lol

преди 14 години

emi povecheto seriini ubiici imat visok koeficient (vse pak trqbva akul da ubiesh 30 jeni (primerno) i da ne te hvanat).

9

Яко кинти

преди 14 години

Ами с такова мануелче като теб, с изчерпателно и меродавно мение по всички въпроси- от начините за белене на краставица до подробостите и последствията от Големия взрив, няма ка да не е забавно. Моме, нищо лично, но смятам, че крайно време да се отдадеш на нормални те занимания за едно 21- 25 годишно момиче, а именно да си хванеш гадже.

8

Анонимен

преди 14 години

zlatni "obici" , male male

7

hahahha

преди 14 години

proverete rechnika za 'obici' molja HAHAHAHA

6

manuelche

преди 14 години

Почвам да имам чувството, че dnes.bg съвсем тенденциозно пускат подобни новини и после гледат сеира в коментарите. Не че последните дни не прочетохме за достатъчно български извратеняци, ама важното е да плюем.

5

Анонимен

преди 14 години

Tova maloumnoto,zabatoto e na Tedinka brat.

4

СТРАНДЖАТА

преди 14 години

до Зъбатия:Да попитам само - защо се допускат до форума отявлени хомосексуалисти?...

3

зъбатия

преди 14 години

Ами да,добре би било да си имат един нов Тед Бънди...хи...всички останали там са като Ал Бънди...надявам се този Алкала, да се е наслаждавал на макс на работата си, а снимките му сигурно са шедьоври...Също така силно се надявам, да му се размине,а защо не и да го освободят...хи...

2

Анонимен

преди 14 години

хайде хайде, "умни" мисли на защитник на любимата Америка. Убийци има навсякъде, но американската култура е вманиачена на темата - кръв и убийства.НЯМА сериал без убийства излязъл от там, даже Отчаяни съпруги, колко народ се изпотрепа и там и в анимацията дори - сем.Симпсън. А вс седмица четем кой кого убил там, а понеже ние си падаме яко комплексари и малките гледат и вече израсна първото поколение на прехода, точно копие на американската култура - без култура, без задръжки, да ни е честито

1

Анонимен

преди 14 години

Ами то в Сащ освен такива май други няма, всеки втори убиец, онзи ден четох за една дето замразила дъщерите си във фризера или пък онази дето мъжа на колежката и почнал да гърми наред и добре че били силиконовите и ци.ци. Вече тази Америка ми е супер противна, с техните нрави и жажда за кръв.Имат десетки сериали за кървища, че пък сега и пуснали - Кости, говори се за кости на умрели и после защо подрастващите в Бг ставали ***, ами я вижте с какви гадости ни облъчват всеки Божи ден от Холивуд!