84

doky

преди 14 години

когато писах коментар за игрите с медикаменти,ваксини и др. ,някои"умници" пропищяха и ме питаха къде ми е кабинета за да не идвали.Е?Верно е,че парите са си ваши,но не ги харчете за недоказани неща,за спекулации,защото винаги има мафия,международна,която със измама,заплахи и шантаж,гледа как да ви ги измъкне!!Не бъдете наивници!!

83

Веселин

преди 14 години

И *** им повярваха.Добре,че не се вода от медиина пропаганда,но за съжаление масата от хора вярват сляпо на всичко което чуят по новините...За това ще ви кажа едно ХОРА НАУЧЕТЕ СА ДА МИСЛИТЕ И ДА ПРЕЦЕЖДАТЕ ИНФОРМАЦИЯТА КОЯТО ВИ СЕ ПОДАВА ОТ ТЕЗИ МАНИПУЛАТОРИ!!!

82

Анонимен

преди 14 години

*** медии направиха малоумната реклама за да се платят едни *** 10 милиарда долара.

81

lekar

преди 14 години

е ако *** медии си бяха направили труда да прочетат колко хора се разболяват и умират от "обикновен" грип - сигурно нямаше да се стигне до истерия, нали Г-да редактори на истерични новини?

80

speaker

преди 14 години

Honorik, пиши на български, че нямам нерви да чета шльокавица, моля.

79

Емо

преди 14 години

А СЗО обявиха пандемия 5-та степен за заболяване, което е за макс 1-ва! Това трябва да се разследва и направо да я закриват тази организация! При максималната степен на пандемия (обсъждаха я относно свинския грип), мисля че СЗО практически поема контрола над голяма част от западния свят...

78

gogo

преди 14 години

Ne bi bilo losho da spomenavate i ot kyde vi e iztochnika (link to source).Pozdravi

77

Емо

преди 14 години

Ако трябва да сме честни, по едно време част от медиите в БГ се усетиха, какво правят и започнаха да слагат вето на новините за свинския грип и имаше ясни инструкции да не се създава допълнителна истерия около свинския грип. В САЩ стана горе-долу обратното - по едно време там се говореше и за насилствена имунизация на нежелаещите доброволна такава, ваксините не са изпробвани, не дават никаква гаранция (никой не носи отговорност ако се разболееш въпреки нея), но овцете се ваксинираха масово...

76

Machiavelli

преди 14 години

Медиините *** и те са били платени 100% или поне техните новини са били повлияни от някой грозен богат чичко. Винаги съм го казвал, че журналистите са по-големи *** и от мафията и мутрите, те направо ряпа да ядат.

75

Анонимен

преди 14 години

как няма да печелят хората бе?24часовата реклама на този грип по телевизията знаете ли колко струва?

74

smoke_chiba_chiba

преди 14 години

Просто оръженият и петролен бизнес ряпа да ядат пред тези.

73

smoke_chiba_chiba

преди 14 години

Machiavelli технически погледнато си прав за това че хората се хващат на тази въдица. Ама нали знаеш кое продава секса и здравето. Смисъл може и да има 2-3% хора който виждат цялата картинка но те не са целевата група на фармацевтичните мафиоти. Целят се в останалата част и отделно много ама много добре са си усъвършенствали методите и инструментите за контрол. НЕ искам да звуча шизофринично ама погледнете колко такива компаний в последните 20години влезнаха в топ50 на най големите консорциуми.

72

Machiavelli

преди 14 години

Жалкото нещо е, че на тези хора които се ваксинираха, дори и да им покажеш и да им докажеш, че всичко е било за пари и че ваксинацията не е била нужна, те пак ще си знаят тяхната и пак биха се ваксинирали следващия път като излезе мечия грип.

71

bahmaamu

преди 14 години

mislq na vseki s malko mozyk v glavata beshe qsno ot samoto nq4alo za kakvo stava vypros.nqkoi hora prosto si napraviha dalaverkata ot cqlata istoriq/isteriq...

70

Machiavelli

преди 14 години

Ти въобще не ми разбра мисълта. Докато има хора да се ловят на въдицата, до тогава ще има медиини психози и държави които да убеждават тези хора и да се възползват от тях.

69

ЕмиГрант

преди 14 години

Не си много прав, защото аз живея в Гърция и гръцкото правителство, а не обикновените хора, поръчаха 12 милиона ваксини (при население 9 милиона) и после тия дето ги поръчаха и държавата им даде грешни пари да се купят, почнаха да се надпреварват по телевизията да убеждават хората да си купят и направят имунизация. Сега същите умници се скриха някъде...

68

Анонимен

преди 14 години

Отсега подир, според СЗО - щом кихнат двама души едновременно - не е съвпадение /пу-пу, намисли си число - късмет, късмет, път, писмо, целувка/, а пандемия.

67

Анонимен

преди 14 години

Айде сега ония "здравомислещите" пак да се подиграват на нас, феновете на конспирацията

66

Анонимен

преди 14 години

"Понякога хората могат да бъдат лъгани, а някои хора през цялото време, но не можеш да лъжеш всички хора през цялото време"Линкълн

65

баба Химичка

преди 14 години

Спомена АСПИРИНа, та се сетих и за кампанията срещу него, за да се купуват много по-скъпите депони, панадоли и т.н. Всъшност малцина знаят, че аспорина е природен продукт извличан от кората на върбата, познат като ацетилсалицилова киселина или с други думи салицила.