254

Бивш учител

преди 14 години

До 238, анонимен.Прекален оптимист си.Бих казал, след 20 години нахални и безочливи *** ще управляват малкото останали и неграмотни Българи, ако така продължават нещата.

253

учител

преди 14 години

така е защото ,като оценяваме обективно децата/т.е. пишем 2 ки.. / идват родителите да се карат с нас УЧИТЕЛИТЕ И ДА НИ ИЗКАРВАТ КАКВИ ЛИ НЕ ...!! ВПРОЧЕМ УЧИЛИЩЕТО Е МЕСТО ЗА МИСЛЕНЕ И СИСТЕМАТИКА И ОТДАВНА НЕ Е ОСНОВНИЯ ИНФ-Н ИЗТОЧНИК / ТАЗИ ФУНКЦИЯ ИЗЗЕХА МАСМЕДИИТЕ И ИНТЕРНЕТ/,но за тази цел се иска УЧАСТИЕ И НА УЧЕНИЦИТЕ ... !!! А РОДИТЕЛИТЕ ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ ТРЯБВА ДА РАЗБЕРАТ-УЧИТЕЛСКИЯ ТРУД Е МНОГО ТЕЖЪК И ОТГОВОРЕН ...ПРЕСТАНЕТЕ ДА НИ ВМЕНЯВАТЕ ВИНА ЗА ВАШИТЕ НЕУДАЧИ С ДЕЦАТА !!!

252

Terika

преди 14 години

Едва ли е толкова омайна и сладка и Къде е тя ?....... дори и не звучи !Българския език мутира, заедно с правописа и цялата пунктуация !

251

!?!?!

преди 14 години

ама изобщо не съм даскал, МОЛЯ! :))))))) възмущавам се на учебниците, които познавам покрай децата си - слава Богу вече студенти, грамотни, но благодарение на заниманията у дома - с родител, а не с частен учител!!!!!!!!!!!!!!Имах предвид учебниците за 4-7 клас, написани са като от шизофреници! така не се възпитава култура и любов към РОДНАТА РЕЧ

250

геги

преди 14 години

Това с образованието полуидиотска работа, трябва кардинални промени за да се промени нещо.

249

до Тerika

преди 14 години

Това е много вярно.

248

геги

преди 14 години

Аз съм гений никой не може да бъде, като мен. Половината са неграмотни,*** неспособни на нищо.

247

samodiva

преди 14 години

съгласна съм с теб че такива са 80 % от българите , само че те не ме интересуват , защото аз не съм такава (колкото и глупаво да звучи ). Не гледам в паничката на никой а казвам факти , това е различно ако не разбираш.Аз търся онези 20 % от българите , които стават за работа - само те са важни и те ще променят България !

246

Мария Златева

преди 14 години

сайта с децата кой знае защо не се появи .ето го - http://***.youtube.com/watch?v=wyVWj2ulSeg

245

Гюзелева

преди 14 години

Образованието пълен фарс. Децата с нищо не са заслужили това, постоянно се търси вина в тях защо не се обърне внимание на учителите, възможно е в близките няколко години да има някакво развитие ?!

244

геги

преди 14 години

Очевидно някой умира да гледа в паничката на другия. Почва се от правописа, фирмата да не би да имаш такава, че как ще вземеш повече от него / неговият проект е всичко и нищо друго / нали трябва да има лапане с двата карбуратора. Другия ще го изкарам, ще му вменя, че не става за нищо, а и нещо повторено над 100 пъти става истина / така казват / през това време ще правя гуша, и ще гледам и насландисвам на чуждата паница поне, докато се усетят да гледат в моята.Така се правят пари.

243

samodiva

преди 14 години

да сбърках - грешка на ръката и на копчетата тука... пък винаги бързам и съм много емоционална няма значение взимай червения химикал и поправяй :)трябва да прочетеш изказванията на Кремена от Ст. Загора в dir.bg за да видиш какво значи "правопис " :)

242

Мария Златева

преди 14 години

БРАВО НА ДЕЦАТА ! Ей хора , на никой ли в България не му пука ,че цяла седмица две малки наши момиченца направиха това , което едва ли някой български политик е направил - накараха италианците да им ръкопляскат. Браво на Ивелина Андреева Росенова и на Тоника Андреева Росенова ! Взеха първо място на конкурса за детски песни Zechino d" Oro в Болоня .Да са живи и здрави и те и тези , които са имали смелостта да покажат че може да сме по малки но сме също толкова кадърни и талантливи колкото

241

Мария Златева

преди 14 години

и понеже говорим за деца бих искала да ви покажа какво значи българчета - ама истински. Предварително искам да кажа , че не ги познавам , но цяла седмица плача само като ги чуя - страхотни са ! Да са живи и здрави и те и техните родители , защото заслугата си е само тяхна. За нас остава удоволствието , че ги има и тези българчета

240

а?

преди 14 години

добре де, тези деца нямат ли родители, учители, началници на учителите, началници на началниците на учителите и върховни началници!??

239

Terika

преди 14 години

Кажи ми какви са ти прятелите за да ти кажа какъв си ти ? Kажи ми какво ти е семeйството за да ти кажа какав си ти ? Кажи ми какви са ти учителите за да ти кажа що за човек ще станеш ти ?!

238

Анонимен

преди 14 години

Честито да ни е! След 20тина години картинката е ясна - неграмотници ще управляват ***!

237

tery

преди 14 години

Опитваш да вмениш нечий чувство на вина ? Ти безгрешен ли си ? Той, Наполеон също е сгрешил. :)))))))

236

Terika

преди 14 години

На кой му пука, че те искат по- високи заплати при условие, че децата излизат неграмотни. В Япония ти дават заплата за това, че си познал в действителност времето.За добре свършена работа.

235

Българин

преди 14 години

Попрегледах изказванията надолу - дори критикуващите образованието правят бая правописни грешки...