211

Анонимен

преди 14 години

*** кифла :)на мизерника все някой му е виновен, не е ран-ът ами извънземните!

210

кифла

преди 14 години

Българи отворете со очите и прочетете в интернет планът Ран-ЪТ ,много работи ше разберете какаво искат да направят с народа Български .Почти всичли политици са във тази мръсен план.Бог да ни е на помош на нас и България.

209

Анонимен

преди 14 години

Искам и аз да ям свинско всеки ден, но да съм честен човек. Решение има, да емигрирам назапад където свинското е 5-6 евро килото, а заплатата 1200 за необразован и неквалифициран. Защо да им седя да им слугувам на комунистите?

208

mimi

преди 14 години

Всъщност това е кратък филм на Рангел Вълчанов за рождения ден на Вежди...

207

кацата с меда

преди 14 години

Всъщност нищо чак толкова. Следващият рожден ден нека не е под знака на дребни прасенца по масите, а със *** до свинята, печени цели - по 180 кила всяка. На такива забележителни празници добре е да се отварят обществени кухни за пенсионерите - за почерпка с по една шкембе чорба и две кюфтета. За възход и възвеличаване на рожденика.

206

kokic

преди 14 години

Просто ми се повръща като го гледам това.... нямам думи и някои от тия пиявици продължаваме да ги култивираме... това е наи-жалкото....наистина е без коментар !?

205

dumbodji

преди 14 години

Е имал човека пари,почерпил.Какаво да прави.Да не мислите,че му е пукало за народа,както и на останалите.Еми така е,както и днешната трагедия.За пари всичко,даже и хората,ако могат да висят по въжетата,само и само да им се вземат парите.Но така е почти по цял свят.Но Господ ще ни накаже за всичкото това червеугодничество.

204

:(

преди 14 години

С риск да ме направите на салата (без да ми е нужно точно това) искам да ви кажа, че и аз бях на този рожден ден. Отидох с приятеля ми тогава (днес съпруг), който беше поканен. Вярно, при вида на прасенцата никак не беше приятно. Веднъж заради мизерията по това време, втори път защото аз лично съм вегетарианка от дете. Мисля, че този рожден ден беше някаква ПиАр акция на Мултигруп и много от приятелите на Вежди не знаехме. Съмнявам се, че исамият Вежди е бил наясно какво са му организирали...

203

рашид

преди 14 години

това е реалността, дано да пуснат още записи този период, защото ние сме хора без памет и това трябва да се показва поне да си припомняме какви хора ни и ще ни управляват

202

int

преди 14 години

ei takiva Bat Boiko vkarva vav vlasta. vsi4ki s vrazki s mafiata i starata 4ervena varhushka dale4 ot vlastta!Boiko, nemashe li niakoi drug kadaren, moralen tur4in mi tozi Multak bre?!

201

Анонимен

преди 14 години

Едно нещо ми направи впечатление от кадрите. Никъде не видях Иван Костов ?!?!?! Спомням си добре този момент дори преди години но и тогава мисля че той не бе там. Чудя се, как може той да е най лошият и продажен политик и наричан с всякви други епитети, а всъщото време да е пропуснал този запомнящ се момент за цял един народ - пир по време на чума !?

200

Анонимен

преди 14 години

"Пир по време на чума". Някой допускал ли е за мик, че нашия елит ще гладува по време на ония години. Разстрел за всички.

199

Анонимен

преди 14 години

Хора, разберете един път завинаги, политическия елит е измислен, за да си мисли народа, че има избор. През времето, когато политическите опоненти не е нужно да играят театър пред хората, се прегръщат, целуват, пият си ракийката заедно, ходят на риба/лов и т.н.

198

edna majka

преди 14 години

PIR PO VREME NA CHUMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JALKO,MNOGO JALKO!!!!!!!

197

Анонимен

преди 14 години

ТОВА Е ПИР ПО ВРЕМЕ НА ЧУМА,ЧУМАТА ДА ГИ ТРЪШНЕ ДАНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ВИДЯХТЕ ЛИ ГИ ДОБРЕ И ДЕМОКРАТИ И ЦАРИСТИ ВСИЧКИ НА КУП.НАШ СЛАВЧО И ТОЙ ТАМ ЗАЕДНО С КРАДЦИТЕ И МАФИОТИТЕ!!!!!БРАВО НА АВТОРА !

196

Относно 193

преди 14 години

Това е било планувано да стане през 1990 г. И кое от тези неща не се сбъдна, а мили сънародници. Заслужават да бъдат линчувани.

195

Леля

преди 14 години

До 189.Това не е капитализъм,това е бандитизъм по балкански.

194

стане войвода

преди 14 години

думата (мултак) идва от прозвището (муртап) със една дума всички са *** също така управляват и държавата...

193

Анонимен

преди 14 години

Очаква се невиждан глад. Българинът все по-трудно ще се изхранва. На пазара ще се появят всякакви ментета. Най-уязвимата част от населението - децата и възрастните ще получават тежки хипотрофични увреждания от системното недояждане. Непрекъснато ще се увеличава дистанцията между цените на стоките и заплатите покупателната способност на населението неспирно ще спада и ще стигнем нивото, нужно само за биологично оцеляване. Ще се появи безработица. Предвижда се нивото й да достигне около един милион. Най-квалифицираните млади българи ще напуснат страната. Ще възкръснат отдавна погребани болести Всички тези "благини" могат да породят силни обществени сътресения. Затова трябва да се въвеждат постепенно, като се държи непрекъснато сметка за прага на издръжливостта на народа. Мизерия, глад, болести, нищета - това прокобва поверителната част от плана Ран - Ът. Да работиш за осъществяването на този план, значи да станеш палач на собствения си народ. Признавам, че ако ме блъснеше кола, нямаше да ме разтърси така, както ужасяващата картина на Прехода. Американските специалисти и българските експерти ни казват в очите какво ни чака.

192

Анонимен

преди 14 години

Тия, дето карат Майбах са точно тези, на които им е платено това да се случи с останалата част от народа. Много е просто бе хора. Планът Ран-Ът. Потърсете, вече има инфо в нета.