33

Анонимен

преди 14 години

в тези села живят 100% турци.Никакви ключове не са откраднати.За турците е гордост да имат синове и им позволяват всичко.На момичетата се налага лицемерно благоприличие но на момчетата е разрешено всичко.

32

До 27

преди 14 години

Кой се радва бе,***.Хората казват че не е нужно да се пребиват разни ***,ако има някакъв контрол и възпитание.И да забранят със закон кръвосмешението,щото потомството след първото се изражда и върши подобни щуротии.

31

Тираджията

преди 14 години

Родителите са виновни и затова ще си изживеят ужаса. Нещата в живота са елементарни и който не се съобразява с тях - страда.

30

Морфей

преди 14 години

Без лоши чувства миличка! Не искам да се заяждам, просто отдавна не бях те виждал и исках да се уверя, че не изпускаш нещата от контрол. А дали съм *** или не, няма да спорим, всеки има право на мнение, макар че Инженер ДВГ с отлична диплома едва ли е критерии за "***". Лек и успешен ден.

29

Умерен

преди 14 години

Хахаха. Тука вече почнаха да се появяват подражатели на Тединка. Номер 25 май още трябва да учиш за да достигнеш нейните нива на тъпотия и простотия. :)

28

tedinkaa

преди 14 години

Защо изобщо ме намесваш? Нищо не съм писала по тази новина. Да не ти липсвам или си настроен да се заяждаш? Май наистина е вярно, че военните са ***.

27

Do vsichki

преди 14 години

Как може да се радвате на смъртта на едно дете ве, ненормалници такива. Нито ще послужи за назидание на останлите нито ще промени държавата ни.

26

Морфей

преди 14 години

Тединка, винаги моето момиче!

25

ТЕДИНКА

преди 14 години

Пиш ми яшката, Морфей.

24

Морфей

преди 14 години

Трагедията е голяма,но както не един път до сега коментирахме - между селата (не само в този район а в цяла България) вечер след 19.00 часа започват да хвърчат всякакви идентифицирани и неидентифицирани обекти. То си е живо приключение по това време, както и в по-късните часове да решиш да отидеш до съседното село или да се прибереш. Едните *** на по 13-17 години другите пияни като талпи човекомразци.........

23

вики

преди 14 години

Аз лично не вярвам ,че родител сам ще даде ключовете на колата ,те сигурно са ги взели сами!?Жалко за децата,но на тази възраст всички са луди глави!В къщи тия неща се прибират защото и аз го имам у дома!

22

Анонимен

преди 14 години

Браво!

21

Морфей

преди 14 години

На снимката отново е онази прословута Старозагорска линейка. Някой много си я харесва. Хахаха. Но я да питаме Тединка какво мисли по въпроса?!

20

Илиян

преди 14 години

Абе ей, вие луди ли сте? Кви мутрагенчета, кви родители? Вие знаете ли че там българска реч неможете да чуете по тези географски ширини? Там само ***, турци и долна *** се въди. Смърт !!!!

19

Андрей Иванов

преди 14 години

За сетен път се обеждавам, че тука има страшно откачени хора. Как може да се радвате на подобна трагедия :(

18

колбасаря

преди 14 години

месаря...радвай се! Мисли за децата си...евентуалните! или за *** ...докато се радваш!!!

17

месаря

преди 14 години

Аз лично искрено мога да кажа, че се радвам много, дето са се размазали на кайма!

16

ОХ

преди 14 години

Лека му пръст на детето. А тези, които се радват на трагедия - жалки сте, много жалки. Хора ли сте, какви сте? Всичко друго, но не и хора.

15

не прощава

преди 14 години

Как можете да кажете! Браво -да мрът! Вие най-вероятно сте същите! Малки лигли и лигльовци! Децата не са виновни ,че растат в такава среда...поциганя цялата ни нация!!! Сигурно и вие друсате кючеци и се кефите на чалгаджийките -к**ветини!

14

cloudoflove

преди 14 години

Това са деца. Едното, от които е умряло. Това не е нормално. Каквито и да са, синове на когото и да е.