116

-

преди 14 години

Ако си мислите,че като Бойко е спечелил Доган е загубил, значи пак сте се минали. Един път вземат ли властта, без Доган не могат.И това,че не се афишира едно нещо не значи, че не съществува.*** и турците са сила в България и това не може да се отрече.Затова който и да дойде на власт, ще му се наложи да се съобразява с тях - явно или тайно. А в България много хора дърпат тайно конците, пък народа нали е стадо, не ги вижда тия неща. Нека да реве Бойко срещу Доган, важното с кой си пие ракията

115

Анонимен

преди 14 години

А един въпрос колко дни трудов стаж има Сергей.? Може ида епожарникар, но предпочитам да ме управлява човек който е работил в Бг и знае как се изкарват тук пари

114

европеец

преди 14 години

Каза,че няма да увеличава парите на пенсионерите,което е малко гадно де и това не го подкрепям,но явно може би няма и пари за да го направи,не като г-н Станишев,който разправяше,че щял да води пенсионерите на море и че щял да им дава повече пари.Нищо подобно не се е случило.И ако се е случило то е било една пръшинка което им е дал.

113

Анонимен

преди 14 години

писна ми от коментари, че Бойко бил глупав, не се държал възпитано, не е бил добре облечен . Да така е. Но предпочитам неговата първичност и искреност, отколкото мазно и нагло в спретнатото костюмче да ме лъжат- и да ми казват колко много направили за България и виж ти колко добре си живуркаме!

112

европеец

преди 14 години

Не ви харесва Бойко не ви харесва Костов не ви харесва Станишев,а тогава кого да избереме може би вас и ли пък не.Разберете едно нещо който и да сложиме ще кръде и то е ясно,не от вчера или днес,а въпроса е колко ще кръде и колко ще работи.Поне според мен,лично мое мнение и то е,че Бойко засега работи и кръде може би малко,така си мисля аз.Направи метрото и още го прави,бори се с *** със Станишев който само се опитва да го саботира,но Бойко успява да се справи.

111

Анонимен

преди 14 години

...S teb sme Bat Boiko,da gi smajem sledvashtiy pat,Dogan i mrasniy Gei v zatvora!

110

бай Пешо

преди 14 години

- Думата си е дума, Ал Капоне.

109

марти

преди 14 години

ами кво да ви кажа,вече 20 години ни управляват ченгета,сега доживяхме да ни управлява пожарникар-мутра...и още ченгета около него..да живее българия и българския народ и това ще изтърпим...

108

korleone

преди 14 години

До 104,чети правилно,коментирай аргументирано,при нужда а виждам,че има такава използвай вибратор.Пожелавам лека и спорна седмица !

107

Rem

преди 14 години

Посредствена мутра, посредствен кмет и ....... бъдещ посредствен премиер - това ни чака, и фактът че за 4 години ще постави Доган на по-задно място в политиката (ако го направи) не значи нищо. Забележете, че отклоняваше с общи приказки всеки конкретен въпрос на пресконференцията.

106

korleone

преди 14 години

И между впрочем жените трябва да се уважават ,а не да се нападат по какъвто и повод да е! Господин ,прохождащ политик !Па макар и да са журналистки ,водещи на предизборно студио или телевизионерки,не милиционерки.Телевизионното студио не е полицейски участък,господине !Премиер......... все пак човек не може да бъде лишен от мечтите му !

105

европеец

преди 14 години

Защо критикувате ББ,какво не ви хареса в него това,че се държи така си има своите отговори и те са,че му е писнало от БСП да му правят мръсно,много ясно,че ще се държи по такъв начин дори трябваше още и още защото тези хора от БСП си правят каквото искат,крайно време е други да дойдат.Тези ги видяхме колко струват,дайте шанс на другите да ги видиме кои са и колко са.

104

Анонимен

преди 14 години

корлеоне,предпочитам дела,които ще подобрят жизнения ми стандарт,отколкото лустросаните физиономии и наглите лъжи на бсп-арите.тук си прав,че столетницата отлично знае как по-болезнено да ни го начука-не напразно тва е правила 100 години!ако на теб ти харесва да ти го начукват,аз предпочитам сам да го!

103

nekromanga

преди 14 години

За 97Добре г-не, а сега ми обясни кои не са маскари, че аз поне не виждам такива.Радвам се, че българите най-накрая направиха избор, да "отрежат" ръцете на Доган - поне колкото могат. Няма значение дали е Бойко Борисив или някой друг - всеки ще краде, това е ясно.Това се е случвало в България, Случва се и в чужбина - нищо няма да се промени. Аз обаче искам тази наглост на турци и *** да секне.НЕ СИ МИСЛЕТЕ, ЧЕ СЪМ НЯКОЯ ОТКАЧАЛКА ДЕТО ПОЛУЧАВА *** КАТО СЪНУВА АДОЛФ - СИДЕРОВ.

102

korleone

преди 14 години

На Бойко Борисов честито !!! Имам въпрос към нас,гласоподавателите.Мисля че всички са гледали конференцията на ГЕРБ по телевизията или поне по голямата част от нас.Или още по добре студиото по канал-1,преди конференцията.Е хора не се ли убедихте,че от всяко дърво *** не става.Държане и поведение-нула,кой,защо,кога е казал.Факти иска човека,факти.Та така,хайде сега да го направим и премиер,и както се изрази господина на конференцията и другите премиери не знаели но се научили!Не на нас тия !

101

Българка

преди 14 години

Напук на всички не вярващи в Б.Б. ви казвам : Хора,опомнете се и дайте гласа си за печелившия!То се видя кой е.Само така Доган ще увеси нос и с подвита опашка ще ни остави на мира.Докъде я докарахме-да ни е страх от турците,да се предаваме без бой.Който не гласува против тройната коалиция рано или късно ще съжалява, ама като се счупи колата - пътища много......

100

баща ми е бил

преди 14 години

Страната ни има нужда от стабилно, ефективно управление, в което ще доминират партии, водещи адекватна политика. А не от пожарникарче. Баща ми е бил дясната ръка на Тодор Живков. А майка ми са я чукали комунисти.

99

Анонимен

преди 14 години

97,бе ти *** ли си или платен продажник?!кво като е охранявал бе,***!сички бяха комунисти по времето на социализЪма-и *** и баща ти сигурно!*** такова беше времето-ако не си комунист,не получаваш работата!тва не означава,че сички хора са били гнусни продажници.земи помисли малко и спри с простотиите кой кого охранявал,щот сигур другите политици са чисти кат момина сълза,а?!сичките са бивши комунисти и няма как да е иначе-тва беше единствената алтернатива!

98

но не и охраната на

преди 14 години

Страната ни има нужда от стабилно, ефективно управление, в което ще доминират партии, водещи адекватна политика.

97

малоумници

преди 14 години

Стига с този ГЕРБ. До вчера ББ охраняваше Тодор Живков. ,95, 93 - Не подвеждайте повече хората.