198

MOPETO

преди 15 години

Ко ме инресува дали Мургина е ВарикурВина или Аналоустева -теа са си мейни опции.Докато прокурорът не про4ете, защитата не отре4е и съдията не подтвърди, за мен Мургина си остава една нормална, симпати4на жена, която като гледам невиждам как ще одере данъ4ните със стотици, или десетки та даже и един милион. Фирми които тя е порнала сега я вла4ат за косите като я теглят срещу краката зада и се видът келотите.Да ама моля до като съдяте не отсъди, гащетата на Мургина са 4исти, тя ухае на жена и толкоз!

197

БЛЯ БЛЯ

преди 15 години

ЯВНО ДЕЗИНФОРМАЦИЯТА ТИ Е ОСНОВНА СПЕЦИАЛНОСТ. КОЕТО НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ ИМАШ ГЪНКА В МОЗЪКА. ГНУС МЕ Е ОТ ТАКИВА ПЛАЗМОДИИ.

196

мургина

преди 15 години

На Карибите!:)

195

преди 15 години

Ей сега вече ако не влезе на топло таз зандана, нямаме държава и това е!

194

преди 15 години

1944-46 - съд на мафията срещу народа, наречен "народен съд". 2009 - идва истинският народен съд срещу червената мафия. На 01.01.2010 агенти и комунисти трябва да има само в архивите и по надгробните плочи.

193

Anani ananiev

преди 15 години

Мария Мургина = Вальо Топлото :))) Същия филм.

192

преди 15 години

Точно така!Само да добавя,че трябва да бъдат наказани според партията и червеното знаме,което роди ги,както те убиваха "в името на народа" преди и след 9-ти септември 1944!Да бъдат сега обявени и ТЕ за ВРАГОВЕ НА НАРОДА!

191

Попрочел

преди 15 години

До:172 То ти личи по написаното, че си с мозъчен дефицит. Още 1400 ***, и Костов пак ще е в Парламента. Така че гласувай зе него! За твое сведение: Мургина стана Главен данъчен инспектор през 1997 г. при министър на финансите Муравей радев и министър-председател любимия ти Костов. След като назначи на всички нива свои сини "кадри", ги бетонира през 1999 г. със Закона за държавния служител. Много трудно могат да бъдат сменени.

190

X

преди 15 години

Ахмадинеджад само мож на опрай, нещо неутронно да ни метне, че да поне от природата квото е останало да се спаси..останалото е дроб!

189

goko

преди 15 години

nato da se namesi i da blokirat smetkite na vsi4ki bg firmi v 4yjbina.kapana da 6trakne i da se zavar6i s 4ervenata mafia.

188

Lora

преди 15 години

Еврика! Ти току-що откри Америка!

187

преди 15 години

Мургина, та Мургина ... А ОВЧАРОВ ?????!!!!!...

186

преди 15 години

Според мен всички са не за съд ами за Калашник. Като почнеш отгоре надолу и обратно, за да не прописнем някой. Като навремето в Румъния. После да дойде Карла дел Потне и да ги обвини в престъпление против човечеството - в частност - против българския народ и да изпрати тия 1000-2000 псевдополитици и умници в затвор до живот. Кофтито е, че затворите на Хага няма да стигнат а и са по-луксозни от нашите двустайните панелки където ние си мислим, че живеем. .. и пак ще им е готино на ГАДОВЕТЕ!!!!

185

преди 15 години

Закриването на тези отдели мисля ,че противоречи на закона.

184

Анонимна

преди 15 години

Има ли кой да раздаде правосъдие в тази ДЪРЖАВА???Мургина и всички крадливи министри и депутати да бъдат унищожени!!!

183

-

преди 15 години

175. - 12:15 - мургина-дърта *** SMARTОт: Анонименмургина-дърта *** SMART za neia i decataiiiiiiiiiiiii============================= ============Tи луд ли с, бе - тя изпрала милиони той с кола я награждава...

182

преди 15 години

Сега,като се замисля се сещам ,че Мургина беше назначена от Костов.Ако всички тези неща ,които са написани в статията се докажат трябва да я вкарат в затвора.

181

преди 15 години

В основата на престъпната мрежа, която изтощава държавата стои мрежата на ДС. Всеки участник в нея е едновременно зависим и с чуство за недосегаемост, защото е защитен от мрежата. Мрежата естествено достига и до съдебната система и всички държавни институции. Съдбата на Мургина ще е като на Вальо Топлото.

180

мария

преди 15 години

*** долна крадла.Това е чудо нечувано и невиждано.Мургина е синоним на крадлива долна ***.

179

морето

преди 15 години

спокойно бекакто и премиерът Ви казатова било нещо нормално и се правело от годиниа зад изказването му прозирам и това 4е ще продължи да се правино с други хоракво лаете като керванът продължава да си върви